Meeùs Makelaars is Hypodomus geworden


Het zal niemand ontgaan zijn dat de woningmarkt in 2008 in zwaar weer was geraakt. Met de blik op de toekomst gericht, heeft Hypodomus makelaars de woningportefeuille van Meeùs makelaars overgenomen. Er is afscheid genomen van de bestaande en verouderde werkwijze van Meeùs. In de praktijk betekende dit dat het vooral een overname van de bestaande woningportefeuille en niet van de mensen of het gedachtegoed van Meeùs. Hypodomus heeft ambitieuze doelstellingen en gaat voortvarend te werk.
 

 

          


 

Ambitieuze overname in makelaardij: Meeús makelaars is per juni 2009 Hypodomus makelaars geworden.
 

NIEUWSBERICHT: 26 juni 2009

Na de overname van Meeus Makelaars zijn alle kantoren omgezet naar de nieuwe Hypodomus formule. Deze twee-in-één formule, te weten: makelaar en hypotheekadviseur onder één dak, slaat goed aan bij de Nederlandse consument. Men kan er terecht voor zowel moderne makelaarsdiensten als slimme hypotheekoplossingen. Veel Meeús woning makelaars gingen in 2009 verder onder de naam Hypodomus makelaars.

 

Afscheid van blauw en wit
 

De naamswijziging van Meeùs woningmakelaars naar Hypodomus betekent dat er afscheid genomen werd van de kleuren blauw en wit. Deze zijn vervangen door de herkenbare rood/grijze uitstraling van Hypodomus. De naam verandert weliswaar maar de service, kwaliteit en betrouwbaarheid blijven zoals de Meeús klanten dat gewend waren. Uiteraard wel met een frisse wind die makelaarsland op z'n kop zal zetten. Hypodomus gaat het namelijk helemaal anders doen.
 

Over Hypodomus

Hypodomus is een concept waar binnen één winkel, tegen scherpe tarieven alle diensten worden geleverd die nodig zijn om een woning te kopen, te verkopen of te financieren. De NVM-makelaars en Erkende hypotheekadviseurs van Hypodomus bieden een compleet aan- en verkooppakket met de scherpste hypotheken van het land. De vaste prijzen en het overzichtelijke keuzepakket maken het voor de klant gemakkelijker keuzes te maken. Door innovatief ingerichte processen verloopt de aan- en verkoop van het huis soepeler en is de voortgang altijd inzichtelijk voor de klant. Inmiddels zijn de minder rendabele vestigingen door de afgelopen crisis in het land gesloten. De overige kantoren van Hypodomus allemaal volledig zelfstandig geworden. 
 


Wilt u meer weten over de overname van Meeùs Makelaars en wat Hypodomus Makelaars voor u kan betekenen?  
Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

 

        

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring