Onze unieke werkwijze op het gebied van nieuwbouw


Nieuwbouwspecialisme
Binnen het team met deskundige en meervoudig gedisciplineerde makelaars is het adviseren van nieuwbouwprojecten veelal een slimme combinatie van fingerspitzengefühl, wetenschap en lokale (woning)marktkennis.

Consumentgericht
Wij adviseren lokale overheden, woningcorporaties, projectontwikkelaars, grote en kleine bouwbedrijven en architecten op basis van goed en gedegen onderzoek met als doel het toekomstige aanbod van koop- maar ook huurwoningen zoveel mogelijk af te stemmen op de wensen van de (woon)consument. Dit doen wij vooral door de vraag van de markt in kaart te brengen en te analyseren. Het vervullen van een woonwens van de consument is dus de sleutel naar ons en uw succes. Om dit te bereiken gaan wij het gesprek aan met de consument, zowel offline als online.

Werkwijze
Wij tasten al in het eerste stadium de lokale markt af van projectlocaties met zeer laagdrempelige (voor)investeringen, waardoor er veel minder risico voor de opdrachtgever bestaat. Door dit grotendeels in een geautomatiseerd proces uit te voeren is het mogelijk om op de dynamiek van de woningmarkt vooruit te lopen.

Efficiënt en effectief
Met de onze uitkomsten van de intensieve research kunnen we onze opdrachtgevers beter en echt onderbouwd adviseren bij het optimaliseren van hun nieuwbouwproject. Met als resultaat: één marktconform product en met een maximaal rendement.

NIEUW: Dynamic Pricing
Op deze manier verkopen wij 100% zeker voor de beste prijs elk object. Wij laten u graag in een persoonlijk gesprek meer zien over deze unieke werkwijze.

Procesoptimalisatie
Wij zijn tevens het aanspreekpunt voor de verkoop, marketing en communicatie. Wij maken deel uit van het ontwikkel- en verkoopteam en zetten vroegtijdig onze expertise in zodat we het verkoopmoment op een juiste manier in het marketingproces kunnen plaatsen. Dat noemen wij procesoptimalisatie.


Wij streven ernaar om een lange termijn relatie met onze mogelijke klanten en opdrachtgevers op te bouwen door constant te werken aan de professionaliteit en kwaliteit van onze organisatie.

Graag maken wij een afspraak om u kennis te maken met onze dienstverlening in combinatie met De Woonexpert.
  

Nieuwbouw samen met

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring