Hypodomus Eindhoven is Verkoopmakelaar van het Jaar provincie Noord-Brabant

Tijdens de finale van de Woningmakelaar van het Jaar reikte organisator Vastgoed zes nationale en tientallen provinciale awards aan makelaars uit. In totaal lieten meer dan 7.000 tevreden klanten hun stem achter.

 

 

Van midden augustus tot en met eind oktober konden klanten stemmen op de makelaar die hen goed had geholpen. Tevreden huizenverkopers lieten niet alleen hun stem achter, maar ook een waarderingscijfer en een review. Dankzij de grote steun van haar klanten won Hypodomus Makelaars Eindhoven de Verkoopmakelaar Award in de provincie Noord-Brabant. Het kantoor won van maar liefst vier andere genomineerden: Hendriks Makelaardij, Stoffels Makelaardij, Abelen Makelaars en Taxateurs en Het Waare Huis.
 

Provinciale winnaars

Omdat makelaars en hun klanten nu eenmaal zeer lokaal zijn geworteld, reikt Vastgoed binnen de categorieën Verkoop- en Aankoopmakelaar van het Jaar ook awards per provincie uit. “Een verkoper in Noord-Brabant heeft er nu eenmaal geen boodschap aan wie de Verkoopmakelaar van het Jaar in Utrecht is geworden”, aldus Geesje Rietveld, (hierboven in het rood) hoofdredacteur van het mediaplatform voor woningmakelaardij. “Reviews worden alsmaar belangrijker in onze samenleving, ook bij het kiezen van een makelaar. Hoe prettig is het dat er tegenwoordig veel meer beschikbaar is dan enkel de mondelinge aanbeveling van je buurman? Onze verkiezing is zo’n bevestiging van goede dienstverlening.”
 


 

Geen ‘Wij van Wc-eend’

Het is de zesde keer dat vakmediaproducent Vastgoed, bekend van onder meer de Top 100 Woningmakelaardij, deze verkiezing organiseert. “Dit is geen ‘Wij van Wc-eend’ wedstrijd”, verzekert Rietveld. “Wij zijn geen belangenvereniging of makelaarsclub, maar een onafhankelijke mediamaker. We deinzen daarbij niet voor terug voor een kritische noot richting onze eigen doelgroep.” De beroepsgroep heeft nog altijd te maken met een imagoprobleem, waar in elk geval een deel van hen zelf verantwoordelijk voor is, beaamt Rietveld. “Maar er zijn ook heel veel makelaars die echt een verschil maken voor hun klanten, in een periode die nu eenmaal ontzettend spannend is. Die mensen hebben terechte winnaars aangewezen, makelaars die het verdienen om positieve aandacht te krijgen. Ter bevestiging en ter inspiratie van de hele makelaardij.”

Wilt u ook uw woning laten verkopen door, of een woning kopen samen met de beste makelaar van Noord-Brabant? Vul dan onderstaand formulier in!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring