Terug naar de resultaten
Koop / huur
Fransebaan 598 A in Eindhoven 5627 JM

Fransebaan 598 a

5627 JM Eindhoven
Vraagprijs € 270.000,- k.k. Huurprijs € 20.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Op zoek naar een (nieuwe) bedrijfsruimte voor bijvoorbeeld een winkel of een kantoor? Dan zal dit bedrijfsgebouw met een vernieuwde keuken en vernieuwd sanitair u zeker aanspreken!

Ligging
Het bedrijfsgebouw is gelegen in de wijk ‘Achtse Barrier’ in Eindhoven-Noord. Deze wijk is centraal gelegen in Eindhoven-Noord en goed bereikbaar vanuit diverse uitvalswegen, op korte afstand...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 195 m² In units vanaf 195 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op zoek naar een (nieuwe) bedrijfsruimte voor bijvoorbeeld een winkel of een kantoor? Dan zal dit bedrijfsgebouw met een vernieuwde keuken en vernieuwd sanitair u zeker aanspreken!

Ligging
Het bedrijfsgebouw is gelegen in de wijk ‘Achtse Barrier’ in Eindhoven-Noord. Deze wijk is centraal gelegen in Eindhoven-Noord en goed bereikbaar vanuit diverse uitvalswegen, op korte afstand van de snelwegen A2, A50 en A58. Het pand maakt onderdeel uit van een groter bedrijventerrein wat gelegen is aan de doorgaande weg naar Best. Het terrein is ruim opgezet en heeft een goede en nette uitstraling.

Indeling
Het bedrijfsgebouw heeft een etalage van circa 9 meter met grote raampartijen. Het pand is te betreden via een dubbele deur in het midden van de voorgevel. Of via een loopdeur welke uitkomt in de hal.

Als u het pand betreedt via de dubbele komt u in de grote open ruimte van het pand. Deze ruimte van circa 135 m2 is volledig naar eigen wens in te delen. Een open kantoortuin? Een receptie met aparte kantoren? Een winkelruimte met toonbank? Het is hier allemaal mogelijk.

Via de loopdeur aan de zijkant komt u uit op een lange gang. In deze gang bevinden zich enkele bergkasten. Vanuit hier is ook de grote open ruimte van het pand bereikbaar.

Achter in het pand is nog een bergruimte gelegen. Deze ruimte is ideaal te gebruiken als vergaderruimte, als kopieerruimte of als opslagruimte. U kunt deze ruimte ook gemakkelijk afsluiten voor uw klanten.

Ook aan een goede keuken is in dit gebouw gedacht. Recentelijk is de keuken vernieuwd waardoor het een moderne uitstraling heeft en een complete inrichting met onder andere een kookplaat, oven, koelkast en vaatwasser. Ook is hier de c.v.-ketel (2007) aanwezig.

Naast de keuken is ook het sanitair vernieuwd. Een centrale ruimte met daarin een nette wastafel leidt naar twee aparte toiletruimtes met beide een wandcloset en inbouwreservoir.

Parkeergelegenheid
Direct aan de openbare weg zijn meerdere parkeervakken gelegen. Ook in de nabije omgeving van het pand zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemmingsplan
Het pand valt onder het bestemmingsplan ‘Achtse Barrier – Heizoom 2015’ wat is vastgesteld op 05 april 2016. De eindbestemming van dit specifieke gebouw is ‘Bedrijf-1’.

Enkele belangrijke punten:
- Het pand is zowel beschikbaar voor verkoop als voor verhuur.
- Het dak is vernieuwd in april 2019.
- Het plafondsysteem is uitgevoerd met led-lichtarmaturen vernieuwd in 2019.
- Meterkast is vervangen in 2019 (6 groepen, glasvezel-, gas-, en wateraansluiting).
- Het sanitair is vernieuwt in 2019
- Centrale afzuiging vernieuwt in 2019

Indien u interesse heeft in dit pand dan plannen we graag een bezichtiging voor u in!
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 270.000,- kosten koper Huurprijs € 20.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1986 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 195 m² Verkoopoppervlakte 135 m² Perceeloppervlakte 262 m² Frontbreedte 950 cm Energie Energieklasse C Energie einddatum 27-03-2027 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 195 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
195 m²
In units vanaf
195 m²
Verkoop vloeroppervlakte
135 m²
Frontbreedte
950 cm
Verdiepingen
1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
195 m²
In units vanaf
195 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Verzamelgebouw
Kantine, pantry/keuken

Video's

Plattegronden

Fransebaan 598 A in Eindhoven 5627 JM Fransebaan 598 A in Eindhoven 5627 JM

360° Foto's

Route van naar Fransebaan 598 a, 5627 JM Eindhoven
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.