Hypodomus Makelaars Eindhoven

Aalsterweg 134 B
5615 CJ Eindhoven
Tel: 040-8200020
eindhoven@hypodomus.nl
Herman Gorterlaan 217, 5644 SK Eindhoven Vraagprijs € 150.000,- k.k.
Herman Gorterlaan 217 in Eindhoven 5644 SK

Omschrijving

ALLEEN GESCHIKT VOOR PERSONEN VANAF 55 JAAR!

Dit ruime 3-kamerserviceappartement is gelegen op de hoek van de zesde verdieping aan de westzijde (Herman Gorterlaan kant) van woonzorgcomplex Kortonjo. Het appartement biedt u extra ruimte die bij de meeste appartementen in dit complex ontbreekt. Het is daarom bijzonder geschikt voor bewoning door twee personen. Ook behoort het realiseren van een tweede slaapkamer tot de mogelijkheden.

Dit appartement is bedoeld voor personen vanaf 55 jaar en biedt alle mogelijke faciliteiten om prettig, veilig en zelfstandig te wonen met de aanvullende mogelijkheid voor zorg-, dienst- en serviceverlening.

Woonzorgcomplex Kortonjo is van oudsher een zeer gewild woonzorgcentrum waar u gemakkelijk gebruik kunt maken van alle interne en externe voorzieningen. Zo is het zorgcentrum o.a. voorzien van een winkel, een kapsalon, wasserettekapel en een restaurant, de centrale entree en de fietsenstalling. Maar ook de openbare voorzieningen zijn dichtbij, zoals de bushalte, zwembad de Tongelreep, de Genneperparken en uiteraard het centrum van Eindhoven met al haar voorzieningen.

Indeling appartement:
Entree. In de hal bevinden zich de meterkast en een bergkast.

Vanuit de hal is de ruime en lichte woonkamer met aansluitend een eet-/werkkamer te bereiken. Door de ligging op de hoek van het complex is er een zeer prettige lichtinval. Vanuit de eet-/werkkamer is het balkon op het westen te bereiken. Het balkon is door de ligging op de hoek van het complex groter dan bij het merendeel van de appartementen in het complex.

De open keuken is voorzien van een eenvoudige keukeninrichting in een U-opstelling met 1½ spoelbak, vaatwasser en koelkast. De diverse boven- en onderkasten en een paar vaste kasten bieden voldoende bergruimte.

De ruime en lichte slaapkamer wordt van de woonkamer gescheiden door een harmonicadeur en biedt toegang tot de badkamer.

De grotendeels betegelde badkamer is uitgerust met een douche met een thermostaatkraan en een wastafel. Via een schuifdeur is de naastgelegen toiletruimte met een closet en wastafel te bereiken.

Tenslotte bevindt zich in de praktische inpandige berging de wasmachineaansluiting.

Algemeen:
- Het appartement is voorzien van blokverwarming en houten kozijnen met isolerende beglazing.
- De eet-/werkkamer is indien gewenst als extra slaapkamer te gebruiken.
- De servicekosten bedragen circa € 351,51 per maand inclusief voorschot stookkosten.
- Het appartementencomplex is voorzien van een gezamenlijke fietsenberging.
- Het complex maakt deel uit van het woonzorgcentrum van de Vitalis Zorggroep.
- Alle appartementen zijn voorzien van een alarmeringssysteem. In geval van nood kan hier gebruik van worden gemaakt. Er is dag en nacht gekwalificeerde zorg aanwezig.
- Ontbindende voorwaarden voor het verkrijgen van een hypotheek zijn tot maximaal 100% van de vraagprijs mogelijk.
- Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de inmeting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie/waarborgsom:
Ter zekerheidsstelling van het nakomen van de verplichtingen van de koper, wordt in de koopovereenkomst altijd een bankgarantie/waarborgsom opgenomen.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 150.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Bouwjaar 1975 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 89 m² Gebouwgebonden buitenruimte 17 m² Inhoud 295 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 6e woonlaag Balkon Ja Energie Isolatie Dubbel glas Warmwater Centrale voorziening Verwarming Blokverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 351,51 Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Lift Kadastrale gegevens Gemeente Stratum Sectie C Perceelnummer 1243 Index 108 Eigendomssituatie Volle eigendom