Aankoopmakelaar Eindhoven

mogen wij uw aankoopmakelaar zijn?

Onze aankoopmakelaars begeleiden u bij het zoeken van uw droomhuis en onderhandelen voor u tijdens de aankoop. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars om de mogelijkheden te bespreken via telefoonnummer 040 820 0020 of het contactformulier.

Onze aankoopmakelaars helpen u graag bij het aankoopproces in Eindhoven, Veldhoven, Waalre en Geldrop en omliggende gemeenten. Tevens zijn we ook in de avonduren en op zaterdag beschikbaar voor afspraken. De aankoopmakelaar voorziet u van professioneel advies, zodat hij zich altijd terugverdient.

Profiteer van de kennis en expertise van Hypodomus Makelaars Eindhoven

 

 • Met ons exclusieve zoeksysteem bent u als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod (nog voor het op Funda verschijnt
 • Gratis eerste aankoopbezichtiging: éénmalige kennismaking met onze werkwijze
 • Deskundig advies: diepgaande kennis van de actuele woningmarkt
 • Een doordachte onderhandelingsstrategie door ervaren aankoopmakelaar
 • Van het samen zoeken naar de juiste woning tot afwikkeling bij de notaris
 • Wij creëren kansen en openen deuren voor u als woningkoper
 • Wij zijn de makelaar met de meest succesvolle aankopen in de regio

   

Makelaar Eindhoven Hypodomus

Gratis aankoopbezichtiging

Woningen bekijken voor ze op Funda staan

Met de Hypodomus Huiszoeker bent u als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod. U bekijkt koopwoningen direct als ze beschikbaar worden, zelfs voordat ze op Funda staan. U geeft uw wensen en eisen aan in onze Huiszoeker en vervolgens wordt u dagelijks op de hoogte gehouden van nieuwe koopwoningen die het die het beste aan uw criteria voldoen. Zo sluiten we geen woningen uit, maar vinden we de beste match voor uw woonwensen in ons aanbod.

Doordat u bij ons woningen kunt bekijken voordat ze op Funda staan, geeft dat u een voorsprong in het aankoopproces. U plant als eerste een bezichtiging en u heeft een vroege biedingskans. Lees verder over onze Huiszoeker via onderstaande button of neem contact op door te bellen naar 040 - 820 0020.

Hypodomus huiszoeker

De voordelen van een aankoopmakelaar in Eindhoven

Kiest u voor een aankoopmakelaar van Hypodomus Makelaars Eindhoven, dan verdient deze zich altijd terug. U profiteert namelijk van de volgende voordelen:

 • Altijd als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod
 • Gedegen evaluatie en beoordeling van woningen door een expert
 • Onze aankoopmakelaars kennen Eindhoven van binnen en buiten
 • Wij hebben ervaring met succesvolle onderhandelingsstrategieën
 • Hypodomus Makelaars Eindhoven handelt juridische zaken voor u af

Gratis aankoopscan

Probeer nu gratis onze Aankoopscan. Bij de Hypodomus Aankoopscan gaat een van onze aankoopmakelaars samen met u naar een tweede bezichtiging van de woning. Onze ervaren aankoopmakelaar evalueert de woning en beoordeelt onder meer de bouwkundige staat, marktpositie, locatie en waarde. De gratis aankoopscan is uitsluitend mogelijk voor woningen die niet bij Hypodomus te koop staan.

Neem contact met ons op

Heeft u na de bezichtiging nog steeds een goed gevoel over de woning en wilt u een bod doen, zet u de aankoopmakelaar van Hypodomus snel in voor het beste resultaat. Heeft u zojuist een leuke woning gezien en is er snel actie nodig? Bel dan onze binnendienst op 040 - 8200020.

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Onze makelaars en medewerkers

Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
NVM Makelaar - Taxateur | RM RT (directeur/eigenaar)
Meer Informatie
Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM Makelaar - Taxateur | RMT
Meer Informatie

Ervaringen van onze klanten

Gemakkelijke communicatie. Beschikbaar buiten standaard werktijden en op zaterdag. Vriendelijk en snel gewerkt.

Michiel Kemps

Zeer actieve houding en meedenkend. Goed georganiseerd en komt afspraken stipt na. Kennis van zaken.

Leon Ceelen

Ik ben zeer tevreden over de felxibiliteit van Hypodomus. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Ze informeerden mij goed over de bezichtingen. Ook bij vragen werd er goed geschakeld en kreeg ik snel en correct antwoord. Voor wie overweegt zijn/haar huis of appartement te verkopen; kies voor Hypodomus!

Olga van den Bogaard

Onze werkwijze

Een woning kopen doet u in eerste instantie op gevoel. Heeft u een bezichtiging gehad bij een leuke woning, dan vraagt u zich af of u zich thuis voelt en of de buurt leuk is. Wanneer u een bod uitbrengt, dan is het echter van belang om uw gevoel en emotie niet mee te laten spelen in de onderhandelingen. Hierbij komen onze aankoopmakelaars goed van pas: zij onderhandelen voor u op rationele gronden, waardoor u niet te veel betaalt.  

Bezichtiging van woningen

De aankoopmakelaar gaat met u mee naar de bezichtiging van woningen om kritische vragen te stellen aan de verkoper. Hij evalueert de woning op professionele wijze en stelt voor u een rapportage op van bekeken woningen. Op basis van de evaluatie adviseren wij u over de volgende zaken:  

 • De waarde van de woning
 • De bouwtechnische staat
 • Juridische aspecten, zoals een bestemmingsplan

Onderhandeling

Wanneer u een woning gevonden heeft beginnen we met de onderhandelingen. We overleggen met u de gewenste onderhandelingsstrategie, waarbij we onder meer kijken naar de periode waarin de woning te koop staat en uw financieringsmogelijkheden. Onze aankoopmakelaars houden u op de hoogte van het onderhandelingsproces. We bespreken bij de onderhandelingen de volgende zaken:  

 • Koopsom
 • Voorwaarden
 • Opleveringstermijn
 • Notariskeuze
 • Eventuele overname van goederen

Afhandeling van de koopovereenkomst

De aankoopmakelaar controleert de koopakte bij de notaris voordat u de akte ondertekent. Onze hypotheekadviseur adviseert u vervolgens over de hypotheek. De notaris stelt vervolgens de officiële leveringsakte en de hypotheekakte op. Ook bij de eindinspectie is onze aankoopmakelaar aanwezig, om eventuele gebreken aan het licht te brengen. Lees verder wat onze aankoopmakelaar nog meer doet.

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.