Aankoopmakelaar Eindhoven

mogen wij Jouw aankoopmakelaar zijn?

Onze aankoopmakelaars begeleiden je bij het zoeken van je droomhuis en onderhandelen voor je tijdens de aankoop. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars om de mogelijkheden te bespreken via telefoonnummer 040 820 0020 of het contactformulier.

Onze aankoopmakelaars helpen je graag bij het aankoopproces in Eindhoven, Veldhoven, Waalre en Geldrop en omliggende gemeenten. Tevens zijn onze NVM aankoopmakelaars ook in de avonduren en op zaterdag beschikbaar voor vragen en afspraken. De aankoopmakelaar voorziet je van professioneel advies, zodat hij zichzelf altijd terugverdient.

Profiteer van de kennis en expertise van Hypodomus Makelaars Eindhoven

 

 • Met ons exclusieve zoeksysteem ben je als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod (nog voor het op Funda verschijnt
 • Gratis eerste aankoopbezichtiging: éénmalige kennismaking met onze werkwijze
 • Deskundig advies: diepgaande kennis van de actuele woningmarkt
 • Een doordachte onderhandelingsstrategie door ervaren aankoopmakelaar
 • Van het samen zoeken naar de juiste woning tot afwikkeling bij de notaris
 • Wij creëren kansen en openen deuren voor je als woningkoper
 • Wij zijn de makelaar met de meest succesvolle aankopen in de regio

   

Makelaar Eindhoven Hypodomus

Gratis aankoopbezichtiging

Woningen bekijken voor ze op Funda staan

Met de Hypodomus Huiszoeker ben je als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod. Je bekijkt koopwoningen direct als ze beschikbaar worden, zelfs voordat ze op Funda staan. Je geeft jou wensen en eisen aan in onze Huiszoeker en vervolgens wordt je dagelijks en in realtime op de hoogte gehouden van de nieuwe koopwoningen die het die het beste aan jou criteria voldoen. Zo sluiten we geen woningen uit, maar vinden we de beste match voor je woonwensen in het woningaanbod.

Doordat je bij ons woningen kunt bekijken voordat ze op Funda staan, geeft je dat een voorsprong in het aankoopproces. Je plant als eerste een bezichtiging en je hebt een vroege biedingskans. Lees verder over onze Huiszoeker via onderstaande button of neem contact op door te bellen naar 040 - 820 0020.

Hypodomus huiszoeker

De voordelen van een aankoopmakelaar in Eindhoven

Kies je voor een aankoopmakelaar van Hypodomus Makelaars Eindhoven, dan verdient deze zich altijd terug. Je profiteert namelijk van de volgende voordelen:

 • Altijd als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod
 • Gedegen evaluatie en beoordeling van woningen door een expert
 • Onze NVM aankoopmakelaars kennen Eindhoven van binnen en buiten
 • Wij hebben ervaring met succesvolle onderhandelingsstrategieën
 • Hypodomus Makelaars Eindhoven handelt juridische zaken voor je af

Gratis aankoopscan

Probeer nu gratis onze Aankoopscan. Bij de Hypodomus Aankoopscan gaat een van onze aankoopmakelaars samen met je naar een eerste of tweede bezichtiging van de woning. Onze ervaren aankoopmakelaar evalueert de woning en beoordeelt onder meer de bouwkundige staat, marktpositie, locatie en waarde. De gratis aankoopscan is uitsluitend mogelijk voor woningen die niet bij Hypodomus te koop staan.

Neem contact met ons op

Heb je na de bezichtiging nog steeds een goed gevoel over de woning en wil je een bod doen, zet dan de aankoopmakelaar van Hypodomus snel in voor het beste resultaat. Heb je zojuist een leuke woning gezien en is er snel actie nodig? Bel dan onze binnendienst op 040 - 8200020.

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Onze makelaars en medewerkers

Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
NVM Makelaar - Taxateur | RM-RT (directeur/eigenaar)
Meer Informatie
Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM Makelaar - Taxateur | RMT
Meer Informatie
Richelle Vogels
Richelle Vogels
NVM Makelaar - Taxateur i.o. | K-RMT
Meer Informatie

Ervaringen van onze klanten

Gemakkelijke communicatie. Beschikbaar buiten standaard werktijden en op zaterdag. Vriendelijk en snel gewerkt.

Michiel Kemps

Zeer actieve houding en meedenkend. Goed georganiseerd en komt afspraken stipt na. Kennis van zaken.

Leon Ceelen

Ik ben zeer tevreden over de felxibiliteit van Hypodomus. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Ze informeerden mij goed over de bezichtingen. Ook bij vragen werd er goed geschakeld en kreeg ik snel en correct antwoord. Voor wie overweegt zijn/haar huis of appartement te verkopen; kies voor Hypodomus!

Olga van den Bogaard

Onze werkwijze

Een woning kopen doe je in eerste instantie op gevoel. Heb je een bezichtiging gehad bij een leuke woning, dan ben je benieuwd of je jezelf hier thuis voelt en of de buurt leuk is. Wanneer je vervolgens een bod uitbrengt, dan is het echter van belang om je gevoel en emotie niet mee te laten spelen in de onderhandelingen. Hierbij komen onze aankoopmakelaars goed van pas: zij onderhandelen op rationele gronden, waardoor je nooit te veel betaalt.  

Bezichtiging van woningen

De aankoopmakelaar gaat met je mee naar de bezichtiging van woningen om kritische vragen te stellen aan de verkoper of zijn makelaar. Hij evalueert de woning op professionele wijze en stelt een rapportage op van de bekeken woningen. Op basis van de evaluatie adviseren wij je over de volgende zaken:  

 • De waarde van de woning
 • De bouwtechnische staat
 • Juridische aspecten, zoals een bestemmingsplan

Onderhandeling

Wanneer je een woning gevonden hebt dan beginnen wij met de onderhandelingen. We overleggen met je de gewenste onderhandelingsstrategie, waarbij we onder meer kijken naar de periode waarin de woning te koop staat en niet onmbelanmgrijk, jouw persoonlijke financieringsmogelijkheden. Onze aankoopmakelaars houden je goed op de hoogte tijdens het onderhandelingsproces. We bespreken bij de onderhandelingen de volgende zaken:  

 • Koopsom
 • Voorwaarden
 • Opleveringstermijn
 • Notariskeuze
 • Eventuele overname van goederen

Afhandeling van de koopovereenkomst

De aankoopmakelaar controleert de koopakte bij de notaris voordat je de akte ondertekent. Onze hypotheekadviseur adviseert je, indien gewenst, vervolgens over de hypotheek. De notaris stelt vervolgens de officiële leveringsakte en de hypotheekakte op. Ook bij de eindinspectie is onze aankoopmakelaar aanwezig, om eventuele gebreken aan het licht te brengen. Lees verder wat onze aankoopmakelaar nog meer doet.

Blogs

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.