Aankoopmakelaar Eindhoven

Onze aankoopmakelaars begeleiden u bij het zoeken van uw droomhuis en onderhandelen voor u tijdens de aankoop. Profiteer van de kennis en expertise van een aankoopmakelaar van Hypodomus Makelaars Eindhoven:
 

 • Gratis eerste aankoopbezichtiging: eenmalige kennismaking met onze werkwijze
 • Deskundig advies: diepgaande kennis van de woningmarkt
 • Onderhandelingsstrategie: door ervaren aankoopmakelaar uit Eindhoven
 • Controle koopakte: van het zoeken van een woning tot afwerking bij de notaris
 • Gratis aankoopscan: professionele evaluatie van bezichtigde woningen
 • Als eerste nieuw woningaanbod bekijken: woningen bekijken voordat ze op Funda staan

Afspraak maken met een aankoopmakelaar

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars om de mogelijkheden te bespreken via telefoonnummer 040 820 0020 of het contactformulier.

 

Bel: 040 – 820 0020 Afspraak maken

Onze aankoopmakelaars helpen u graag bij het aankoopproces in Eindhoven, VeldhovenWaalre en Geldrop en omliggende gemeenten. Tevens zijn we ook in de avonduren en op zaterdag beschikbaar voor afspraken. De aankoopmakelaar voorziet u van professioneel advies, zodat hij zich altijd terugverdient.


Woningen bekijken voordat ze op Funda staan

Met de Hypodomus Huiszoeker bent u als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod. U bekijkt koopwoningen direct als ze beschikbaar worden, zelfs voordat ze op Funda staan. U geeft uw wensen en eisen aan in onze Huiszoeker en vervolgens wordt u dagelijks op de hoogte gehouden van nieuwe koopwoningen die het die het beste aan uw criteria voldoen. Zo sluiten we geen woningen uit, maar vinden we de beste match voor uw woonwensen in ons aanbod.
 

Doordat u bij ons woningen kunt bekijken voordat ze op Funda staan, geeft dat u een voorsprong in het aankoopproces. U plant als eerste een bezichtiging en u heeft een vroege biedingskans. Lees verder over onze Huiszoeker via onderstaande button of neem contact op door te bellen naar 040 - 820 0020.
 

Hypodomus Huizoeker


 
 

Maak kennis met onze medewerkers

De voordelen van een aankoopmakelaar in Eindhoven

Kiest u voor een aankoopmakelaar van Hypodomus Makelaars Eindhoven, dan verdient deze zich altijd terug. U profiteert namelijk van de volgende voordelen:
 

 • Altijd als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod
 • Gedegen evaluatie en beoordeling van woningen door een expert
 • Onze aankoopmakelaars kennen Eindhoven van binnen en buiten
 • Wij hebben ervaring met succesvolle onderhandelingsstrategieën
 • Hypodomus Makelaars Eindhoven handelt juridische zaken voor u af


Gratis aankoopscan met aankoopmakelaar

Probeer nu gratis onze Aankoopscan. Bij de Hypodomus Aankoopscan gaat een van onze aankoopmakelaars samen met u naar een tweede bezichtiging van de woning. Onze ervaren aankoopmakelaar evalueert de woning en beoordeelt onder meer de bouwkundige staat, marktpositie, locatie en waarde. De gratis aankoopscan is uitsluitend mogelijk voor woningen die niet bij Hypodomus te koop staan.
 

Aankoopmakelaar voor het beste resultaat

Heeft u na de bezichtiging nog steeds een goed gevoel over de woning en wilt u een bod doen, dan zet u Hypodomus Makelaars Eindhoven in als aankoopmakelaar. Wij halen voor u de emotie uit de onderhandeling om een maximaal resultaat te garanderen.

Ervaringen van onze klanten

 • Zeer actieve houding en meedenkend. Goed georganiseerd en komt afspraken stipt na. Kennis van zaken.

  - Leon Ceelen

 • Ik ben zeer tevreden over de felxibiliteit van Hypodomus. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Ze informeerden mij goed over de bezichtingen. Ook bij vragen werd er goed geschakeld en kreeg ik snel en correct antwoord. Voor wie overweegt zijn/haar huis of appartement te verkopen; kies voor Hypodomus!

  - Olga van den Bogaard

 • Gemakkelijke communicatie. Beschikbaar buiten standaard werktijden en op zaterdag. Vriendelijk en snel gewerkt.

  - Michiel Kemps

Onze werkwijze

Een woning kopen doet u in eerste instantie op gevoel. Heeft u een bezichtiging gehad bij een leuke woning, dan vraagt u zich af of u zich thuis voelt en of de buurt leuk is. Wanneer u een bod uitbrengt, dan is het echter van belang om uw gevoel en emotie niet mee te laten spelen in de onderhandelingen. Hierbij komen onze aankoopmakelaars goed van pas: zij onderhandelen voor u op rationele gronden, waardoor u niet te veel betaalt.
 

Bezichtiging van woningen

De aankoopmakelaar gaat met u mee naar de bezichtiging van woningen om kritische vragen te stellen aan de verkoper. Hij evalueert de woning op professionele wijze en stelt voor u een rapportage op van bekeken woningen. Op basis van de evaluatie adviseren wij u over de volgende zaken:
 

 • De waarde van de woning
 • De bouwtechnische staat
 • Juridische aspecten, zoals een bestemmingsplan


Onderhandeling

Wanneer u een woning gevonden heeft beginnen we met de onderhandelingen. We overleggen met u de gewenste onderhandelingsstrategie, waarbij we onder meer kijken naar de periode waarin de woning te koop staat en uw financieringsmogelijkheden. Onze aankoopmakelaars houden u op de hoogte van het onderhandelingsproces. We bespreken bij de onderhandelingen de volgende zaken:
 

 • Koopsom
 • Voorwaarden
 • Opleveringstermijn
 • Notariskeuze
 • Eventuele overname van goederen


Afhandeling van de koopovereenkomst

De aankoopmakelaar controleert de koopakte bij de notaris voordat u de akte ondertekent. Onze hypotheekadviseur adviseert u vervolgens over de hypotheek. De notaris stelt vervolgens de officiële leveringsakte en de hypotheekakte op. Ook bij de eindinspectie is onze aankoopmakelaar aanwezig, om eventuele gebreken aan het licht te brengen. Lees verder wat onze aankoopmakelaar nog meer doet.
  

Contact opnemen met de aankoopmakelaar in Eindhoven

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 040 820 0020. Wilt u dat wij contact met u opnemen of direct een afspraak inplannen, vul dan het onderstaande formulier in. Ook voor het verkopen van uw huis met een verkoopmakelaar in Eindhoven kunt u bij ons terecht.  

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring