Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

BLOG van Hypodomus Makelaars EIndhoven 

Wij vertellen je alles over de snel ontwikkelende huizenmarkt. Bekijk ons overzicht en laat je verrassen door onze informatieve blogberichten. Hierdoor mis je niets over de woningmarkt en ben je als eerste op de hoogte van relevant nieuws. Hieronder lees je ons blog.


 

 

Verduurzaming en energielabels

Verduurzaming en energielabels

maandag 20 maart 2023

Als ervaren makelaar in Eindhoven hebben wij veel veranderingen gezien in de vastgoedmarkt. Een van de meest opvallende trends is de toenemende focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie. In dit blog zullen wij de invloed van verduurzaming en het energielabel op de waarde van een woning in Eindhoven bespreken. Ook geven we enkele tips voor huiseigenaren die hun huis willen verduurzamen en daarmee de waarde willen verhogen.

Lees meer
NVM Audit

NVM Audit

woensdag 1 maart 2023

De NVM ziet toe op de kwaliteit van alle aangesloten makelaars en taxateurs. Sinds 2018 doen ze dat onder meer met collegiale audits. Een ervaren makelaar uit een andere regio loopt een dagje mee en toetst het kantoor aan de NVM-normen. Niet op basis van theorie en mooie praatjes, maar door te kijken naar de praktijk.

Lees meer
open  huizen route

open huizen route

dinsdag 7 februari 2023

Twee keer per jaar organiseert Hypodomus samen met de NVM makelaars de NVM Open Huizen Dag. Binnenkort is het weer zover. Op zaterdag 1 april kunnen potentiële kopers laagdrempelig en vrijblijvend een huis bezichtigen.

Lees meer
Kwaliteit desktoptaxaties ondermaats

Kwaliteit desktoptaxaties ondermaats

maandag 6 februari 2023

Bij deze snelle en goedkope taxatievariant gebruik gemaakt wordt van een geautomatiseerde modelwaardebepaling en door een Register-taxateur op afstand goedgekeurd. De rol en zelfwerkzaamheid van de Register-taxateur verdwijnt hierbij echter naar de achtergrond, terwijl deze voorop moeten staan.
 

Lees meer
onderscheidende-makelaar

onderscheidende-makelaar

zondag 15 januari 2023

Mooi nieuws! De makelaars van Hypodomus uit eindhoven zijn uitgeroepen tot meest onderscheidende makelaar! Vanaf 2023 is Hypodomus Makelaars Eindhoven Gecertificeerd Resultant Makelaar en daar zijn wij best een beetje trots op.

Lees meer
Hypodomus geeft tips voor kopers

Hypodomus geeft tips voor kopers

woensdag 11 januari 2023

Een persoonlijke boodschap meesturen? Daar haal je de verkoper niet mee over de streep! In deze blog lees je 4 handige tips om de zoektocht naar je droomwoning wél te laten slagen. Huis kopen, lees hier hoe...

Lees meer
Het biedlogboek

Het biedlogboek

maandag 2 januari 2023

GOED NIEUWS VOOR KOPERS

Per omgaande is het gebruik van het digitale biedlogboek bij verkoop van woningen verplicht voor alle gecertificeerde makelaars. Dit betekent wanneer je een bod uitbrengt op een woning, je achteraf inzicht krijgt in het bod en de voorwaarden van andere...

Lees meer
eindejaarsactie

eindejaarsactie

woensdag 28 december 2022

Jouw woning nóg sneller verkopen? Bij Hypodomus makelaars ontvang je tijdelijk in december en januari een premiumpakket en blikvanger cadeau! Zo is jouw woning een stuk meer zichtbaar op Funda tussen het woningaanbod. Maak vandaag nog een afspraak met een makelaar van Hypodomus wanneer je verkoopplannen hebt! 

Lees meer
Voorspelling huizenmarkt door banken

Voorspelling huizenmarkt door banken

dinsdag 8 november 2022

Voorspellen is moeilijk, zeker als het om de toekomst gaat. Die stelling wordt weer bewezen nu blijkt dat banken de afgelopen jaren geen betrouwbare voorspelling konden doen over de ontwikkeling van de huizenprijzen in Nederland.

Lees meer

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.