Hypodomus Makelaars EIndhoven blogt

Wij vertellen u alles over de snel ontwikkelende huizenmarkt. Bekijk ons overzicht en laat u verrassen door onze informatieve blogberichten. Hierdoor mist u niets over de woningmarkt en bent u als eerste op de hoogte van relevant nieuws. Hieronder lees je ons blog.


 

 

stage bij hypodomus

stage bij hypodomus

donderdag 20 februari 2020

Ik ben een derdejaars studente Commerciële Economie aan de Fontys Hogenschool te Eindhoven. Vroeg begon ik met zoeken naar de juiste stage, maar na het gesprek bij Hypodomus was ik er eigenlijk meteen uit.

Lees meer
Waarom een NVM makelaar

Waarom een NVM makelaar

woensdag 4 december 2019

De NVM is een netwerk van makelaars welke voldoen aan strenge opleiding- en kwaliteitseisen. Dit betekent dat wanneer u als verkoper een NVM-makelaar inschakelt, kwaliteit is gegarandeerd....

Lees meer
Nieuwe website

Nieuwe website

dinsdag 22 oktober 2019

Het was een flinke klus en wij zijn hier samen met onze website ontwikkelaar een geruime tijd mee bezig geweest. Het is nu dan toch echt een feit: onze totaal vernieuwde website is live!

Lees meer
 Prinsjesdag en de woningmarkt

Prinsjesdag en de woningmarkt

dinsdag 17 september 2019

De plannen van het kabinet voor het komende jaar en daarop volgend hebben grote gevolgen voor huizenbezitters, huizenkopers en huurders. We zetten de belangrijkste maatregelen op een rij.

Lees meer
De huizenjacht gaat in de zomer gewoon door

De huizenjacht gaat in de zomer gewoon door

maandag 12 augustus 2019

Doordat het overal rustiger is in de zomer, leeft onder verkopers nog weleens de gedachte dat het niet slim is om je huis in de zomer te koop te zetten. Wellicht wordt het dan wel niet voldoende bekeken?

Lees meer
Tijdens de vakantie  je huis verkopen?

Tijdens de vakantie je huis verkopen?

zondag 14 juli 2019

Jij aan de Champagne, wij zorgen voor het koopcontract. Zijn er mensen die naar een huis kijken in juli en augustus? Die zijn er zeker! en nee, dat zijn niet alleen de ‘geveltoeristen’, juist niet...

Lees meer

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.