Hypodomus Makelaars EIndhoven blogt

Wij vertellen u alles over de snel ontwikkelende huizenmarkt. Bekijk ons overzicht en laat u verrassen door onze informatieve blogberichten. Hierdoor mist u niets over de woningmarkt en bent u als eerste op de hoogte van relevant nieuws. Hieronder lees je ons blog.


 

 

Woningmarkt gaat door tijdens lockdown

Woningmarkt gaat door tijdens lockdown

dinsdag 19 mei 2020

Tijdens de twee maanden dat Nederland in lockdown ging, heeft de huizenmarkt nauwelijks last gehad van corona. In de afgelopen week lag het aantal transacties maar liefst...

Lees meer
Ronde Prijzen

Ronde Prijzen

zaterdag 9 mei 2020

Het is u misschien al wel opgevallen in de afgelopen jaren dat de vraagprijzen van woningen welke bij de makelaars van Hypodomus worden aangeboden meestal ronde bedragen zijn...

Lees meer
Videogesprek

Videogesprek

vrijdag 8 mei 2020

Het zijn bijzondere tijden voor iedereen en gezondheid staat uiteraard ook bij ons voorop. Om u toch zo goed mogelijk van dienst te zijn starten wij vanaf vandaag met onze nieuwe functie; uw woningwaarde via Whatsapp.

Lees meer
Paasactie

Paasactie

zaterdag 11 april 2020

De paasdagen verlopen voor iedereen dit jaar nét even iets anders. Toch kun je ook in deze tijd genieten van bijvoorbeeld een heerlijke paasbrunch , of zelfs paaseieren zoeken in de achtertuin.

Lees meer
stage bij hypodomus

stage bij hypodomus

donderdag 20 februari 2020

Hallo ik ben Joska een derdejaars studente Commerciële Economie aan de Fontys Hogenschool te Eindhoven. Vroeg begon ik met zoeken naar de juiste stage, maar na het gesprek bij Hypodomus was ik er eigenlijk meteen uit.

Lees meer
Waarom een NVM makelaar

Waarom een NVM makelaar

woensdag 4 december 2019

De NVM is een netwerk van makelaars welke moeten voldoen aan strenge opleiding- en kwaliteitseisen. Dit betekent dat wanneer u als verkoper een NVM-makelaar inschakelt, dat kwaliteit is gegarandeerd....

Lees meer
Nieuwe website

Nieuwe website

dinsdag 22 oktober 2019

Het was een flinke klus en wij zijn hier samen met onze website ontwikkelaar een geruime tijd mee bezig geweest. Het is nu dan toch echt een feit: onze totaal vernieuwde website is live!

Lees meer
 Prinsjesdag en de woningmarkt

Prinsjesdag en de woningmarkt

dinsdag 17 september 2019

De plannen van het kabinet voor het komende jaar en daarop volgend hebben grote gevolgen voor huizenbezitters, huizenkopers en huurders. We zetten de belangrijkste maatregelen op een rij.

Lees meer
De huizenjacht gaat in de zomer gewoon door

De huizenjacht gaat in de zomer gewoon door

maandag 12 augustus 2019

Doordat het overal rustiger is in de zomer, leeft onder verkopers nog weleens de gedachte dat het niet slim is om je huis in de zomer te koop te zetten. Wellicht wordt het dan wel niet voldoende bekeken?

Lees meer

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.