Hypodomus Makelaars EIndhoven blogt

Wij vertellen u alles over de snel ontwikkelende huizenmarkt. Bekijk ons overzicht en laat u verrassen door onze informatieve blogberichten. Hierdoor mist u niets over de woningmarkt en bent u als eerste op de hoogte van relevant nieuws. Hieronder lees je ons blog.


 

 

Nieuwe website

Nieuwe website

dinsdag 22 oktober 2019

Het was een flinke klus en wij zijn hier samen met onze website ontwikkelaar een geruime tijd mee bezig geweest. Het is nu dan toch echt een feit: onze totaal vernieuwde website is live!

Lees meer
 Prinsjesdag en de woningmarkt

Prinsjesdag en de woningmarkt

dinsdag 17 september 2019

De plannen van het kabinet voor het komende jaar en daarop volgend hebben grote gevolgen voor huizenbezitters, huizenkopers en huurders. We zetten de belangrijkste maatregelen op een rij.

Lees meer
De huizenjacht gaat in de zomer gewoon door

De huizenjacht gaat in de zomer gewoon door

maandag 12 augustus 2019

Doordat het overal rustiger is in de zomer, leeft onder verkopers nog weleens de gedachte dat het niet slim is om je huis in de zomer te koop te zetten. Wellicht wordt het dan wel niet voldoende bekeken?

Lees meer
Tijdens de vakantie  je huis verkopen?

Tijdens de vakantie je huis verkopen?

zondag 14 juli 2019

Jij aan de Champagne, wij zorgen voor het koopcontract. Zijn er mensen die naar een huis kijken in juli en augustus? Die zijn er zeker! en nee, dat zijn niet alleen de ‘geveltoeristen’, juist niet...

Lees meer
Wat doet een aankoopmakelaar?

Wat doet een aankoopmakelaar?

donderdag 31 januari 2019

Zelf op zoek naar een koophuis of een huis kopen via de makelaar? Door de krappe woningmarkt en de hevige concurrentie onder huizenzoekers blijkt een aankoopmakelaar steeds populairder.

Lees meer

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.