Best verkopende makelaar van Eindhoven e.o.

Hypodomus Makelaars EIndhoven blogt

Wij vertellen u alles over de snel ontwikkelende huizenmarkt. Bekijk ons overzicht en laat u verrassen door onze informatieve blogberichten. Hierdoor mist u niets over de woningmarkt en bent u als eerste op de hoogte van relevant nieuws. Hieronder lees je ons blog.


 

 

Best verkopende makelaar van Eindhoven e.o.

Wie is de beste makelaar? De meeste bestaande woningen werden in 2018 door Hypodomus Makelaars verkocht

Het jaar 2018 ligt inmiddels achter ons, tijd om de balans op te maken. Wat een rumoerig jaar op de woningmarkt is 2018 geweest. Kopers die elkaar verdringen voor dat ene leuke huis. Verkopers die hun woonhuis of appartement hebben verkocht maar nog geen "passende" woning terug kunnen vinden. Inmiddels is de woningmarkt, gelukkig voor veel potentiële kopers, in een wat rustiger vaarwater terecht gekomen. Nu drijft de vraag boven: Hoe hebben de makelaars in de regio Eindhoven het in 2018 gedaan? Welke makelaar verkocht de meeste bestaande woningen? Uit de meest recente cijfers van Funda.nl is naar voren gekomen dat Hypodomus Makelaars uit Eindhoven afgelopen jaar de meeste bestaande woningen heeft verkocht in de regio Eindhoven. (d.w.z. Eindhoven inclusief alle omliggende gemeenten) controleerbare bron: Funda.nl 31-12-2018

Reactie Hypodomus

“Dit is voor ons en onze opdrachtgevers natuurlijk geweldig nieuws! Wij zijn trots op het resultaat van de afgelopen 12 maanden! Actief makelen in combinatie met een opgaande (verkopers) markt in de regio Eindhoven, een geweldig team van makelaars en goed opgeleide medewerkers op onze binnendienst hebben ervoor gezorgd dat Hypodomus Makelaars uit Eindhoven de meeste bestaande woningen verkochten in 2018 binnen de regio Eindhoven. De kracht van Hypodomus Makelaars zit hem vooral in het feit dat wij de onderhandelingen op een slimme manier voeren, goed luisteren naar onze opdrachtgevers en een eerlijk en doordacht advies geven. Daarnaast beheersen wij vooral het "slimme makelen" erg goed en werpt ons eigen ontwikkelde marketingprogramma al enkele jaren zijn vruchten af." Op deze manier laten wij alle makelaars in Eindhoven en omstreken ver achter ons. Een hele prestatie zeker gezien wij pas sinds 2008 actief zijn en ik Hypodomus Makelaars Eindhoven midden in de crisisperiode (medio 2011) heb overgenomen. Inmiddels zijn onze te koop borden met of zonder (super snel) verkocht sticker niet meer weg te denken uit het straatbeeld in de regio Eindhoven. Aldus Pascal Vlemmix, eigenaar van Hypodomus Makelaars in Eindhoven

cijfers

De cijfers tellen

Hypodomus Makelaars heeft in de regio Eindhoven in 2018 maar liefst 229 woningen verkocht! Bovenstaande cijfers zijn moment opnames en niet gebaseerd op willekeurige beoordelingen consumenten op een beoordelingssite die wel of geen nieuw huis hebben gekocht en hun bestaande woning hebben verkocht. Het betreft hier ook niet de conclusie van een afhankelijke jury. Dit is een onweerlegbaar en vooral controleerbaar feit terug te vinden bij elke makelaar op Funda. Het vergelijk is gedaan op basis van de 143 NVM-makelaars die in 2018 op Funda actief waren in de regio Eindhoven. Zoals u op Funda terug kunt vinden waarderen de 229 verkopende opdrachtgevers van Hypodomus Makelaars het bedrijf met een 9,1 en de aankopende opdrachtgevers zelfs met een 9.3.

Niet de eerste keer

Inmiddels is Hypodomus Makelaars Eindhoven al meerdere keren beoordeeld als "beste makelaar" van Noord-Brabant en Eindhoven. Dit gebeurde via de website Wie is de beste makelaar.nl voor 2016 en via het gerenommeerde Vakblad Vastgoed voor 2017. Wij zijn erg blij met deze eerdere beoordelingen en het behaalde resultaat. We zijn vooral pas echt trots op het feit dat er zoveel "nieuwe opdrachtgevers" afgelopen jaar de keuze hebben gemaakt voor Hypodomus Makelaars Eindhoven voor de verkoop van hun woning.

Het vakblad Vastgoed organiseert in 2018 helaas geen verkiezingen en er zijn verschillende website's naast Funda.nl waar je beoordelingen van makelaars kunt geven. Op Funda kunnen echt alleen opdrachtgevers hun beoordeling achterlaten wanneer de woning wordt afgemeld door de makelaar en die heeft geen invloed op deze beoordelingen. Dit is dan ook waarom Hypodomus makelaars de consument zelf hun conclusie laat trekken door de makelaar te vergelijken op Funda.

keurmerk 1keurmerk 2keurmerk 3keurmerk 4

Bent u ook benieuwd hoe uw makelaar in het aantal verkochte woningen in uw regio scoort? Met andere woorden: Wie is er echt de beste makelaar in uw stad of dorp? Doorloop dan de volgende 5 stappen op Funda:

Wilt u ook uw woning verkopen samen met de best verkopende makelaar van Eindhoven e.o.?

Vul dan de contactformulier in:

Geschreven door Hypodomus op

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.