eindejaarsactie

BLOG van Hypodomus Makelaars EIndhoven 

Wij vertellen je alles over de snel ontwikkelende huizenmarkt. Bekijk ons overzicht en laat je verrassen door onze informatieve blogberichten. Hierdoor mis je niets over de woningmarkt en ben je als eerste op de hoogte van relevant nieuws. Hieronder lees je ons blog.


 

 

eindejaarsactie

Eindejaarsactie ter waarde van € 615,-

Jouw woning nóg sneller verkopen? Bij Hypodomus makelaars ontvang je tijdelijk in december en januari een premiumpakket en blikvanger cadeau! Zo is jouw woning een stuk meer zichtbaar op Funda tussen het woningaanbod. Maak vandaag nog een afspraak met een makelaar van Hypodomus wanneer je verkoopplannen hebt! 

Vanaf het eerste contact aan de telefoon of bij je thuis tot en met het bezoek aan de notaris zijn wij er voor jou. Wij luisteren naar je toekomstplannen, wensen en stellen vragen. Soms zijn dat lastige of kritische vragen, maar zo komen wij erachter wat voor jou de meest ideale oplossing is. Soms is dat niet de oplossing die op het eerste gezicht het meest voor de hand ligt. Soms is het zelfs een oplossing die niet meteen leuk is, maar die uiteindelijk wel voor je het beste uitpakt.

Gedurende het verkooptraject adviseren wij je en houden wij alle financiële, juridische en bouwkundige aspecten in de gaten. We regelen, in perfecte samenwerking met jou, wat er geregeld moet worden. Wij nemen waar nodig zelf het initiatief, maar we doen alles in overleg en houden je volledig op de hoogte. Wij zorgen dat je tijdens het hele aan- of verkooptraject precies weet waar je aan toe bent.

Geschreven door Hypodomus op

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.