indebuurt

Hypodomus Makelaars EIndhoven blogt

Wij vertellen u alles over de snel ontwikkelende huizenmarkt. Bekijk ons overzicht en laat u verrassen door onze informatieve blogberichten. Hierdoor mist u niets over de woningmarkt en bent u als eerste op de hoogte van relevant nieuws. Hieronder lees je ons blog.


 

 

indebuurt

Pascal van Hypodomus: ‘Een goede makelaar moet zich kunnen inleven’

Aangeboden door Hypodomus Makelaars Eindhoven - 11 september 2020

Hij startte zijn makelaarskantoor tijdens de crisis in 2011. “Als ik tijdens een pittige periode mijn hoofd boven water kan houden, dan lukt het ook wanneer het beter gaat”, vertelt NVM makelaar en taxateur Pascal Vlemmix (45) over deze periode. Hij kreeg gelijk. En hoe, want Hypodomus is al drie jaar op rij de bestverkopende én aankopende makelaar in bestaande woningen, van Eindhoven en omliggende gemeentes. Da’s iets om trots op te zijn.

“Daar ben ik ook supertrots op”, vertelt Pascal. “Het wil zeggen dat wij de meeste huizen aankopen en verkopen in deze regio. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. We doen continu ons best om onze positie als marktleider te behouden. Zo lopen we net wat harder voor onze opdrachtgevers. Mensen kunnen mij altijd bellen. Ook in het weekend of  ’s avonds laat. Wanneer iemand op zondag belt, wil dat zeggen dat een huis op dát moment in zijn of haar hoofd zit. Dat is dringend. Kleine moeite voor mij om op te nemen en om er even achteraan te gaan. Zo kunnen we snel schakelen. Klant blij, ik blij. Win-win dus.”

Lees verder op de website van Indebuurt.nl......  

Geschreven door Hypodomus op

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.