Kansen creëren

Hypodomus Makelaars EIndhoven blogt

Wij vertellen je alles over de snel ontwikkelende huizenmarkt. Bekijk ons overzicht en laat je verrassen door onze informatieve blogberichten. Hierdoor mis je niets over de woningmarkt en ben je als eerste op de hoogte van relevant nieuws. Hieronder lees je ons blog.


 

 

Kansen creëren

 

Stel je eens voor: er komt een groot containerschip voorbij. Ditmaal volgeladen met allemaal leuke woningen in plaats van stalen containers. Op de wal staan veel mensen te kijken naar dit immense schip.

Dit schip is een metafoor voor de lokale woningmarkt in de regio Eindhoven en de mensen aan de wal dat zijn de kopers die staan te wachten om op het schip te stappen en mee te kunnen varen. Echter over de loopplank mogen alleen de kopers die beschikken over veel eigen vermogen.

De starters op de Eindhovense woningmarkt zien het schip helaas weer zonder hen vertrekken hoopvol wachtend op een volgend schip. Wij als aankoopmakelaar zouden graag een extra loopplank voor de starters uit willen leggen.

Wat we zien in de regio Eindhoven (en in veel andere regio’s) is overspannenheid op de woningmarkt en dat de meeste woningen onbetaalbaar zijn geworden voor de gemiddelde starter. Wij zouden juist speciaal voor deze groep kopers betere kansen willen creëren.

Als ons in de afgelopen 10 jaar iets duidelijk is geworden, is dat één ding voor Hypodomus als aankoop en verkoopmakelaar echt werkt, is het dat de mensen van Hypodomus makelaars zich kunnen verplaatsen in de opdrachtgevers door mee te denken. Wij gaan samen in overleg hoe we jou als opdrachtgever het best kunnen ontzorgen en je woonwensen kunnen vervullen. Met een team van acht actieve collega’s staan wij graag voor je klaar. Bij ons mag je de lat hoger leggen!

Maar voor de starters in Eindhoven zouden wij graag de loopplank lager willen leggen.

Wat zijn de voordelen van een Eindhovense aankoopmakelaar?

  • Onderhandelen met veel ervaring
  • Kennis van de lokale woningmarkt in de regio Eindhoven
  • Ontzorgt het gehele aankoopproces
  • Het selecteren van woningen en vaak voor deze op Funda staan
  • De aankoopmakelaar maakt alle afspraken voor bezichtigingen
  • Bij bezichtigingen word je ondersteund door een professional
  • Een aankoopmakelaar blijft onafhankelijk en ziet gebreken
  • Informatie over de omgeving, VvE en andere belangrijke randzaken
  • Onderhandelen met ervaring, zo betaal je nooit teveel
  • Bouwkundig onderzoek verstandig? Wij adviseren

Maar het belangrijkste voordeel is dat een aankoopmakelaar de juiste contacten heeft om voor jouw een goede koop te kunnen realiseren.

Mogen wij UW (aankoop)MAKELAAR zijn?

Geschreven door Hypodomus op

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.