Moet ik mijn huis wel te koop zetten tijdens de vakantie?

Hypodomus Makelaars EIndhoven blogt

Wij vertellen u alles over de snel ontwikkelende huizenmarkt. Bekijk ons overzicht en laat u verrassen door onze informatieve blogberichten. Hierdoor mist u niets over de woningmarkt en bent u als eerste op de hoogte van relevant nieuws. Hieronder lees je ons blog.


 

 

Moet ik mijn huis wel te koop zetten tijdens de vakantie?

Het grote voordeel van je huis verkopen tijdens de zomer(vakantie) is:

  • Minder concurrentie

De meeste mensen denken dat je een huis beter niet in de zomer kan verkopen. Dat betekent dat er dus een stuk minder concurrentie is qua woningaanbod en jouw huis eerder opvalt. Juist dus wel een goed moment!

  • Gemakkelijker inplannen van bezichtigingen

Tijdens de vakantie hebben de meeste mensen alle tijd om een afspraak in te plannen en blijven kijkers langer in de woning.

  • Tuin staat in volle bloei

De tuin maar ook de omgeving ziet er aantrekkelijk uit als alles groen is en in bloei staat.

  • Groot team aanwezig

Bij Hypodomus zijn er voldoende mederwerkers waardoor wij altijd met raad en daad je bij kunnen staan, ook tijdens de zomervakantie.

  • Mooier en langer licht

In de zomerperiode is het langer licht en kun je tot laat in de avond een woning bezichtigen. Het huis is zowel binnen als van buiten nog goed te bezichtigen. Een stuk prettiger dan in de regen…

  • Maar 25% is op vakantie

Slechts 25% van de mensen is tegelijk op vakantie en bijna iedereen iedereen is hiervan een groot deel van de vakantie thuis. De reden om een huis niet in de vakantieperiode te koop te zetten, omdat niemand thuis zou zijn, gaat dus niet op.

  • Presentatie

De zomer is een mooie periode om een woningpresentatie (foto’s, video, 360gr foto’s) te maken. Geen kale takken voor je raam of lege tuinen.

  • Mensen vrolijk in de zomer

Mensen zitten vaak beter in hun vel tijdens de zomerperiode. Dat kan alleen maar een positief effect hebben op je verkoopkansen.

  • Als het jou uitkomt!

Maar de beste tip is wel dat je een huis te koop moet zetten wanneer het jou uitkomt! Jij hoeft slechts beperkt de tijd te hebben want Hypodomus neemt het meeste werk uit handen. Ook zijn gunstige marktomstandigheden van een grotere invloed dan het seizoen waarin je verkoopt. De huizenmarkt zit op dit moment enorm in de lift dus nu is áltijd een goed moment om te verkopen. zomer of niet.

Summer

Meer weten? Bel 040-8200020 of bezoek: www.hypodomus-eindhoven.nl

Geschreven door Hypodomus op

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.