Nieuwe website

Hypodomus Makelaars EIndhoven blogt

Wij vertellen u alles over de snel ontwikkelende huizenmarkt. Bekijk ons overzicht en laat u verrassen door onze informatieve blogberichten. Hierdoor mist u niets over de woningmarkt en bent u als eerste op de hoogte van relevant nieuws. Hieronder lees je ons blog.


 

 

Nieuwe website

Makelaar Eindhoven nieuwe site

 

Het was een flinke klus en wij zijn hier samen met onze websiteontwikkelaar een geruime tijd mee bezig geweest. Het is nu dan toch echt een feit: onze totaal vernieuwde website is live!

De grootste verandering zit in de manier wij ons zelf presenteren: uitgebreid, klantvriendelijk, onafhankelijk van welk apparaat het bekeken wordt en met extra’s die nergens anders te zien zijn.

Eén van de dingen die het meest in het oog springt is dat je op onze site uitgebreid kennis kunt maken met ons team. De foto’s geven goed weer dat wij onze werkzaamheden graag op een persoonlijke manier willen aanpakken.

Uiteraard is deze nieuwe site helemaal onafhankelijk van welk merk computer of telefoon gebruikt wordt en welke schermgrootte er gebruikt wordt: het werkt altijd!

We hebben de gehele website laten controleren maar, lukt het u toch om een fout te vinden? Dan ontvangt u van ons een leuke attentie.

Geschreven door Hypodomus op

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.