Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

NVM Audit

BLOG van Hypodomus Makelaars EIndhoven 

Wij vertellen je alles over de snel ontwikkelende huizenmarkt. Bekijk ons overzicht en laat je verrassen door onze informatieve blogberichten. Hierdoor mis je niets over de woningmarkt en ben je als eerste op de hoogte van relevant nieuws. Hieronder lees je ons blog.


 

 

NVM Audit

MAKELAAR EINDHOVEN BEHAALT UITMUNTENDE NVM AUDIT SCORE

De afgelopen maand verwelkomden wij een NVM-collega bij ons kantoor. Hij kwam niet enkel voor een kopje koffie, maar om namens de NVM een audit uit te voeren. Na een paar zenuwslopende weken ontvingen we de fantastische uitslag.

De NVM zorgt voor kwaliteitsbewaking bij alle aangesloten makelaars en taxateurs. Vanaf 2018 gebeurt dit onder andere via collegiale audits. Een ervaren makelaar uit een andere regio brengt een bezoek en controleert of het kantoor voldoet aan de NVM-normen, gebaseerd op de praktijkervaringen.

Auditdag 22 februari 2023

Elk NVM-lid ondergaat elke 3 jaar een audit en dit keer was het onze beurt. Om 9:00 uur stond de makelaar al voor onze deur, best spannend!

Hij legde uit wat we konden verwachten van de audit en welke resultaten daaruit konden voortkomen. Elk aspect werd beoordeeld, variërend van 'voldoet' tot 'ondermaats'.

Vervolgens werden we onderworpen aan een reeks vragen. Hoe slaan we informatie op? Hoe werken we samen? Hoe communiceren we met klanten? Hoe verloopt het biedingsproces?

De auditor bestudeerde dossiers, onderzocht onze online aanwezigheid, sprak met medewerkers en klanten, en beoordeelde ons kantoor.

We beantwoordden alle vragen met enthousiasme en zorgden voor goede koffie.

En dan – de uitslag

Natuurlijk zijn we zelf tevreden over onze dienstverlening. We zetten ons volledig in voor onze klanten en werken vakkundig en met plezier. Maar komt dat overeen met wat de auditor heeft waargenomen? Of zijn er toch tekortkomingen?

Gelukkig was de eindconclusie helder: we ontvingen het predicaat 'Excellent' Dit maakt ons enorm trots. We zijn echter nog blijer met de complimenten over ons werkplezier, gedegen kennis en heldere communicatie met klanten tijdens het eindgesprek.

Ons doel is om klanten op een aangename en professionele manier te begeleiden bij de aan- en verkoop van hun woning. Nu kunnen we aantonen dat we dit écht goed uitvoeren als makelaar in Eindhoven.

Geschreven door Hypodomus op

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.