Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

onderscheidende-makelaar

BLOG van Hypodomus Makelaars EIndhoven 

Wij vertellen je alles over de snel ontwikkelende huizenmarkt. Bekijk ons overzicht en laat je verrassen door onze informatieve blogberichten. Hierdoor mis je niets over de woningmarkt en ben je als eerste op de hoogte van relevant nieuws. Hieronder lees je ons blog.


 

 

onderscheidende-makelaar

Mooi nieuws! De makelaars van Hypodomus uit Eindhoven zijn uitgeroepen tot meest onderscheidende makelaar! Vanaf 2023 is Hypodomus Makelaars Eindhoven Gecertificeerd Resultant Makelaar en daar zijn wij best een beetje trots op.

Gecertificeerd Resultant Makelaar

Een makelaarskantoor die het keurmerk ‘Gecertificeerd Resultant Makelaar’ mag dragen is lid van één van de verschillende landelijke kenniskringen. Dit zijn uitsluitend NVM makelaars die allemaal marktleider in hun werkgebied zijn en samen kennis delen. Zeg maar de koplopers van de woningmarkt...

Op deze manier leer je veel van elkaar en worden wij in staat gesteld om met branchegenoten te klankborden. Iets wat lokaal erg lastig zou zijn. Jaarlijks zijn er verschillende bijeenkomsten waarbij ons kantoor de eerstvolgende keer de host zal zijn. Hoe ga je het beste om met bepaalde situaties in een veranderende woningmarkt? Iets waar juist onze opdrachtgevers weer van zullen profiteren. Ben je op zoek naar een makelaar die op de hoogte is van alle bewegingen in de woningmarkt en hier op een efficiënte manier op zal reageren? Let dan op het onderstaande logo. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met ons kantoor.

 

Geschreven door Hypodomus op

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. We reageren snel.