Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

open huizen route

BLOG van Hypodomus Makelaars EIndhoven 

Wij vertellen je alles over de snel ontwikkelende huizenmarkt. Bekijk ons overzicht en laat je verrassen door onze informatieve blogberichten. Hierdoor mis je niets over de woningmarkt en ben je als eerste op de hoogte van relevant nieuws. Hieronder lees je ons blog.


 

 

open  huizen route

Twee keer per jaar organiseert Hypodomus samen met de NVM makelaars de NVM Open Huizen Dag. Binnenkort is het weer zover. Op zaterdag 1 april kunnen potentiële kopers laagdrempelig en vrijblijvend een huis bezichtigen.

In de laatste editie deden ruim 13.200 woningeigenaren mee. Bijna 1 op de 3 woningen die op 1 oktober 2022 te koop stonden, waren te bezichtigen tijdens de NVM Open Huizen Dag.

Waarom zou je als verkopend huiseigenaar niet meedoen?

  • Van woningen die hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag afgelopen najaar, was vier weken later 35% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 29% verkocht;
  • Door de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Er lopen dus potentiële woningzoekenden rond in je woonplaats, wijk of straat. Bovendien wordt je huis extra gepromoot op Funda, terwijl Funda rond deze dagen twee keer zoveel bezoek heeft dan normaal;
  • Met deelname aan de NVM Open Huizen Dag laat je aan kopers duidelijk zien hoe serieus je bent om de huis daadwerkelijk te willen verkopen.
  • Spring eruit ten opzichte van de concurrent;
  • Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkom je dat je meerdere keren je woning op orde moet brengen;
  • Je hebt na afloop een idee hoe je woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kun je eventueel je woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek met je Hypodomus makelaar bespreken.

De NVM Open Huizen Dag werkt in de weken ervoor als aanjager. Als potentiële kopers een huis op het oog hebben, willen ze natuurlijk niet concurreren met kopers die tijdens de NVM Open Huizen Dag verliefd worden op jouw huis. Huizen worden al in de week voorafgaand aan de NVM Open Huizen Dag verkocht. Zo was afgelopen najaar 1 op de 20 deelnemende woningen eerder verkocht en niet meer beschikbaar tijdens NVM Open Huizen Dag.

Mee doen met de Open Huizen Route per 1 april? Aanmelden kan via onderstaand formulier. Ook wanneer jouw huis nog niet te koop staat.

Geschreven door Hypodomus op

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.