Roze Bril

Hypodomus Makelaars EIndhoven blogt

Wij vertellen u alles over de snel ontwikkelende huizenmarkt. Bekijk ons overzicht en laat u verrassen door onze informatieve blogberichten. Hierdoor mist u niets over de woningmarkt en bent u als eerste op de hoogte van relevant nieuws. Hieronder lees je ons blog.


 

 

Roze Bril

Wie vindt er verhuizen leuk? 

Dat is nog maar de vraag... Aan verhuizen op zich is niets leuks. De stress van alles inpakken, plannen en de aanloop er naar toe alleen al. Maar dan gaat snel de roze bril op en ga je ervoor.

De makelaars van Hypodomus uit Eindhoven zijn allemaal ervaringsdeskundigen. Want ook zij hebben afgelopen jaar stuk voor stuk zelf een nieuw huis gekocht en hun eigen woningen zijn daarna door ons kantoor verkocht. 

Wist je dat het voor een makelaar erg lastig kan zijn om zijn eigen woning te verkopen en/of een nieuwe woning te kopen? Dit komt omdat ook dan die roze bril op gaat. In alle gevallen heeft een collega makelaar binnen Hypodomus dit proces opgepakt. 

Sterker nog, deze werkwijze is om drie verschillende redenen intern beleid:

1)  Omdat de betrokken makelaar ook een roze bril in de kast heeft liggen. Meestal zet hij deze op wanneer hij persoonlijk betrokken is.

2)  In verband met onze verantwoordelijkheid en onafhankelijkheid. Ben je namelijk de verkoper en ook de verkopende makelaar dan heb je twee petten op. Dit is voor ons niet wenselijk! Een NVM makelaar dient ten aller tijden 100% onafhankelijk te zijn. Dit kan wanneer er iets niet volgens wens verlopen hele vervelende juridische gevolgen hebben. 

3) Intern overleggen met een collega makelaar over het lopende proces kan enorm verhelderend en alleen maar positief werken.

Ben ook jij op zoek naar een onafhankelijke NVM makelaar die er alles aan doet om voor jou het beste resultaat te behalen? Neem dan contact met ons op.

Makelaar_Boudewijn_Hypodomus

Geschreven door Hypodomus op

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.