stage bij hypodomus

Hypodomus Makelaars EIndhoven blogt

Wij vertellen u alles over de snel ontwikkelende huizenmarkt. Bekijk ons overzicht en laat u verrassen door onze informatieve blogberichten. Hierdoor mist u niets over de woningmarkt en bent u als eerste op de hoogte van relevant nieuws. Hieronder lees je ons blog.


 

 

stage bij hypodomus

Hallo, ik ben stagiaire bij Hypodomus makelaars!

Ik ben Joska een derdejaars studente Commerciële Economie aan de Fontys Hogenschool te Eindhoven. Vroeg begon ik met zoeken naar de juiste stage, maar na het gesprek bij Hypodomus was ik er eigenlijk meteen uit. Hypodomus kwam over als een goed en betrouwbaar bedrijf met mensen die verstand hadden van hun vak. Daarnaast wilde ik altijd al iets met vastgoed doen en dit was de perfecte combinatie tussen mijn eigen studie en vastgoed.

Zoals tijdens de sollicitatie al aangegeven was zou ik een kijkje krijgen door de achterdeur van de makelaarswereld en dat begon de eerste week al meteen goed. Ik kon veel mee op pad met de makelaars en de eerste dag ging ik mee naar een inspectie van een verkochte woning en hierop volgend naar de notaris voor de overdracht van de woning. Veel nieuwe informatie, makelaarsbegrippen en indrukken kwamen op me af, maar ik vond het heel erg interessant. Na anderhalve week heb ik al een veel beter beeld bij hoe het er nou echt aan toe gaat in de makelaarswereld en wat er allemaal bij komt kijken. Zo breng je als makelaar véééél tijd door in de auto en werd het ook duidelijk hoeveel voorbereidend werk de binnendienst doet. Echter valt er nog veel meer te leren, gelukkig heb ik nog genoeg tijd bij Hypodomus en deze tijd kijk ik dan ook zeer positief tegemoet.

En wat kom ik hier nou eigenlijk doen? Mij stageopdracht bestaat uit het schrijven van een onderzoeksrapport en een adviesplan. Hierbij ga ik onderzoeken waar de klanten van Hypodomus vandaan komen en hoe deze het beste bediend kunnen worden door middel van social media. Zijn er dingen die u graag terug zou willen zien op het gebied van communicatie via social media, neem dan even contact op via ons contactformulier.

Naast het uitvoeren van mij stageopdracht is het uiteraard ook de bedoeling om mee te werken, daarvoor is het dan ook een meewerkstage. Zo heb ik deze week de telefoon aangenomen en wie weet zal ik u in het vervolg nog eens aan de lijn krijgen. Daarnaast ben ik begonnen met het opzetten van een Facebook Chatbot en WhatsApp Business om de klanten op nog meer fronten te woord te kunnen staan en te informeren.

Wat ik zo fijn vind aan Hypodomus is dat je niet behandeld wordt als stagiaire, maar als volwaardig medewerker. De wens is om elke dag met z’n allen te lunchen en de heerlijke broodjes op donderdag zijn ook zeker een pluspuntje.

Geschreven door Hypodomus op

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.