Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

Succesvolle Open Huizen Dag bij Hypodomus Makelaars in Eindhoven

BLOG van Hypodomus Makelaars EIndhoven 

Wij vertellen je alles over de snel ontwikkelende huizenmarkt. Bekijk ons overzicht en laat je verrassen door onze informatieve blogberichten. Hierdoor mis je niets over de woningmarkt en ben je als eerste op de hoogte van relevant nieuws. Hieronder lees je ons blog.


 

 

Succesvolle Open Huizen Dag bij Hypodomus Makelaars in Eindhoven

Succesvolle Open Huizen Dag bij Hypodomus Makelaars in Eindhoven: Positieve reacties en recordaantal bezoekers

 

Het was vandaag weer een ouderwets succesvolle Open Huizen Dag bij de woningen die mee deden van Hypodomus Makelaars, waarbij het aantal bezoekers en de positieve reacties alle verwachtingen overtroffen. Met een indrukwekkend gemiddelde van 15 kijkers per woning en een piek van maar liefst 25 bezoekers bij één woning, was het evenement een groot succes.

De Open Huizen Dag vandaag (zaterdag 1 april geen grapbij Hypodomus Makelaars heeft niet alleen veel potentiële kopers op de been gebracht, maar ook uiterst positieve feedback opgeleverd. Dankzij het gastvrije ontvangst door de verkopers konden bezoekers in een ontspannen sfeer kennismaken met de beschikbare woningen.

Deze Open Huizen Dag kenmerkte zich bij Hypodomus door een recordaantal bezoekers, waarbij het hoogste aantal kijkers bij een woning uitkwam op 25 en het gemiddelde aantal bezoekers per woning op 15 lag. Wij zien zelfs al 2 biedingen in onze mailbox zitten... Dit toont aan dat meedoen aan deze dag interessant was voor onze deelnemers om een groot publiek te bereiken en een brede interesse in het woningaanbod te genereren, wat ongetwijfeld leidt tot succesvolle verkoopresultaten.

 


Conclusie:

De Open Huizen Dag was zeer succesvol en het is verstandig wanneer je vandaag een woning hebt gezien om snel contact met ons op te nemen. 

Wil jij ook een woning verkopen, kopen of heb je hypotheekvragen? Wij staan klaar om te helpen bij het realiseren van je woondromen. Wil je meer weten? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zsm contact met je op.

Geschreven door Hypodomus op

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.