Tijdens de vakantie je huis verkopen?

BLOG van Hypodomus Makelaars EIndhoven 

Wij vertellen je alles over de snel ontwikkelende huizenmarkt. Bekijk ons overzicht en laat je verrassen door onze informatieve blogberichten. Hierdoor mis je niets over de woningmarkt en ben je als eerste op de hoogte van relevant nieuws. Hieronder lees je ons blog.


 

 

Tijdens de vakantie  je huis verkopen?

JE HUIS DOOR HYPODOMUS MAKELAARS LATEN VERKOPEN TIJDENS JE VAKANTIE? GEWOON DOEN!

Je huis verkopen terwijl je lekker met je luchtbed op de Middellandse Zee ligt? Dat kan prima met Hypodomus Makelaars Eindhoven! Ook al gaat dat misschien tegen je gevoel in. Want welke koper is er nu bezig met een nieuwe woning tijdens de vakantie?

NIET ALLEEN KIJKERS, MAAR JUIST KOPERS.

Zijn er mensen die naar een huis kijken in juli en augustus? Die zijn er zeker! en nee, dat zijn niet alleen de ‘geveltoeristen’, juist niet. Het klopt niet dat de zomermaanden een slecht tijd is om je huis te verkopen vanwege de vakantieperiode. De mogelijke kopers zijn dan juist serieuzer. Vanuit een kopers beeld is er dan minder concurrentie en gaan ze dan juist op huizenjacht.

Woningen met een tuin of zonnig balkon zijn ineens erg in trek… En tijdens de schoolvakanties ligt ook niet meer alles stil. Er zijn bijvoorbeeld veel zelfstandig ondernemers, stelletjes met hele jonge of juist zonder kinderen die eerder of later op vakantie gaan. Dus de volledige radiostilte is er in de huidige zomers gelukkig niet meer bij!

JE HUIS VERKOPEN IN DE VAKANTIE IS JUÍST ERG PRETTIG

Beeld je jezelf even in: lekker met een wijntje op het strand, uitzicht op een ondergaande zon en volop gezelligheid om je heen. Ondertussen staan de makelaars van Hypodomus makelaars Eindhoven voor je klaar om de kijkers te ontvangen en je huis te verkopen. Dát is het voordeel van een woning verkopen tijdens de vakantie.

Je kinderen of huisdieren hoef je niet onder te brengen en juist nog beter, je hoeft maar één keer op te ruimen! We kunnen als makelaar altijd in je huis terecht en jij merkt daar niks van. Uiteraard houden we je wél volledig op de hoogte. Jij kan gewoon zonder al die stressmomentjes je huis verkopen.

WAAR MOET JE NOG EXTRA OP LETTEN

Er zijn een paar dingen die je nog moet weten. Niet iedere woning verkoopt even gemakkelijk in de vakantieperiode. Wil jij jouw vrijstaande villa van meer dan een miljoen verkopen, dan zouden wij daar niet in de vakantie mee starten. Dit is een uitdagende prijsklasse waarbij je alle marketing tools volledig moet inzetten en dan moet je dus ook moet zorgen dat het bereik zo groot mogelijk is. Dat is dus niet even niet handig in de zomer. Maar een eengezinswoning met een mooie tuin of een appartement met een lekker balkon is zeker te verkopen in juli of augustus!

Een belangrijk punt: mogelijke verkoop beslissingen moet je wel maken terwijl je lekker op vakantie bent. De potentiële koper is niet op vakantie en wachten is natuurlijk geen optie. Maar wij denken dat de verkoop van je woning dat zeker waard is! Drink je daarna gewoon nog een heerlijk extra wijntje op het strand tijdens de ondergaande zon om het succes te vieren. Wij trakteren!

zondsondergang

ALS JE OP VAKANTIE GAAT; HIER NOG WAT EXTRA TIPS:

  1. Zet niet op sociale media dat je weg bent. Wacht ook met het delen van je leukste kiekjes tot je weer terug bent. (wil je dit wel, zet hem dan op privé)
  2. Laat je buren weten dat je weg bent en voor hoe lang. Geef ze eventueel een telefoonnummer van iemand die ze kunnen bellen als er iets is.
  3. Zet één of twee lampen op een timer. Zo brandt er ’s avonds altijd licht en kiest een inbreker niet zo snel jouw woning uit.
  4. Laat geen kliko’s of andere mogelijke opstapjes bij je schutting staan.
  5. Doe je gordijnen een stuk open zodat je huis er bewoont uit ziet.
  6. Check je sloten, een alarmsysteem, rolluiken óf investeer in extra maatregelen.

Wij wensen je alvast een fijne vakantie! Wil je je woning verkopen na je vakantie neem dan even Contact met ons op.

busje

Geschreven door Hypodomus op

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.