Droomhuis vinden? Met het unieke zoeksysteem van Hypodomus Makelaars kunt u wel een huis vinden en aankopen!

Lukt het maar steeds niet om dat ene leuke huis te kopen? ZOEK, VIND en KOOP met het HYPODOMUS COPAAN team.

Lees verder hoe de Huiszoeker werkt of bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Wat zijn de voordelen van ons zoeksysteem

  • Nieuwe woningen bekijken voordat ze op Funda staan
  • Vindt als eerst het nieuwe woningaanbod in uw mailbox
  • U bepaalt zelf de prioriteit van de selectiecriteria
  • Het Copaan team zoekt dagelijks samen met u
  • Wij zijn continu bezig om uw perfecte droomhuis te vinden
  • Direct op de hoogte van elke goede match
  • Gemakkelijk een bezichtiging plannen

 

Eenvoud, gemak en effectief

Hypodomus zoekt samen met de opdrachtgevers naar de perfecte woning. Een persoonlijk online zoeksysteem dat Hypodomus Makelaars Eindhoven gebruikt om u als zoeker perfect op maat van dienst te kunnen zijn in onze "gezamenlijke" zoektocht naar de perfecte woning.

Het systeem biedt u de mogelijkheid om beter, sneller en leuker de gewenste woning te vinden. U creëert heel eenvoudig, online een volledig beeld van uw prioriteiten, wensen en eisen. Buurtinformatie is geïntegreerd. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen en, er worden geen woningen uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief. Zoeken met Copaan is gemakkelijker, sneller en effectiever dan via Funda.

EXCLUSIEF: iedereen die een actieve aankoopopdracht heeft toegang tot ons unieke zoeksysteem

 

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Wat zijn de stappen richting uw nieuwe woning:

Stap 1: Persoonlijke inlogcode
Met het gebruik van een persoonlijke inlogcode die u van Hypodomus Makelaars ontvangt heeft u 24 uur per dag toegang tot het woning zoeksysteem:


Stap 2 : Mijn woonwensen
U vult dan heel gemakkelijk uw persoonlijk woonwensen en wooneisen in. Dan wordt u stap voor stap door ons systeem geloodst. De wensen die u echt heel belangrijk vindt kunt u een hoge prioriteit geven. Hierdoor sluit u niets uit maar vindt u wel de beste match.


Stap 3: Direct de beste matches bekijken
Het systeem houdt in de selectie van woningen rekening met uw persoonlijke woonwensen, eisen en prioriteiten.


Stap 4: Het nieuwste aanbod als eerste gevonden
Dagelijks ontvang u het nieuwe aanbod van woningen per mail, meestal een dag eerder dan de woning op Funda wordt gepubliceerd. Hierdoor bent u vaak als eerste bij het plannen van een bezichtiging.


Stap 5: Selecteer de woning welke het beste bij u past
U ziet direct op welke punten een woning wel of niet matcht met de door uw ingevoerde wensen. Heel overzichtelijk en handig.


Stap 6: Betere bezichtigen, bespaar tijd en moeite
Op basis van de plus en minpunten bepaalt u of het de moeite waard is om de woning te bezichtigen. De makelaar neemt contact met u op bij een goede match. Uiteraard kunt u ook snel zelf reageren.

Veelgestelde vragen

Voor wie is Copaan beschikbaar?

Copaan is het slimme online woning zoeksysteem van Hypodomus Makelaars Eindhoven exclusief voor onze opdrachtgevers (aankoopcliënten) ter beschikking gesteld.

Kan ik direct aan de slag?

Als u een aankoopopdracht bij Hypodomus Makelaars hebt, dan kun u direct met Copaan aan de slag. Via een inlogcode krijg je toegang tot het online woning zoeksysteem.

Hoe werkt het?

U creëert eenvoudig, online, een volledig beeld van prioriteiten, wensen en eisen ten aanzien van je nieuwe woning. Het systeem matcht op basis van uw voorkeuren het nieuwe aanbod aan woningen. Buurtinformatie zit in het systeem geïntegreerd. Omdat wij de informatie rechtstreeks uit de uitwisseling van TIARA-wonen verkrijgen kunt u de nieuwe woningen eerder dan Funda vinden.

Hoe werkt matching?

Matching van een woning gebeurt op basis van de prioriteiten die u stelt. Als u een eis als absolute voorwaarde in het systeem opgeeft, dan weegt dit zwaar in de matching. Het systeem sluit echter geen woningen uit, zoals in andere zoekmachines en op Funda wel gebeurt. Het weegt uw eisen en bepaalt op basis daarvan het percentage van de match.

Hoe vaak ontvang ik het aanbod?

Dagelijks ontvangt u via de mail het aanbod aan nieuwe woningen, tenminste als er een match is van meer dan 50% met je eisen en wensen. Het aanbod dat minder dan 50% matcht krijgt u niet gemaild, maar kunt u wel in het overzicht van aangeboden woningen vinden.

Ik wil vaker het aanbod ontvangen, kan dat?

U kunt in het systeem directe alerts instellen. Als een woning meer dan een door uw ingesteld percentage matcht met uw wensen, dan ontvang u direct bericht. Zo zit u er bovenop.

Wat moet ik doen als ik een leuke woning zie?

Zie u een woning die goed matcht? Dan kunt u via het systeem direct een bezichtiging aanvragen. Hypodomus Makelaars kan direct actie ondernemen om de bezichtiging in te plannen.

Aanmelden

Wilt u meer informatie of direct aan de slag met de Huiszoeker van Hypodomus Eindhoven? Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel 040 - 820 0020.

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.