Droomhuis vinden? Met Copaan via Hypodomus Makelaars kun je wel kopen!

Lukt het maar steeds niet om dat ene leuke huis te kopen?
ZOEK, VIND en KOOP met het HYPODOMUS COPAAN team. 
  • Nieuwe woningen bekijken voordat ze op Funda staan
  • Vindt als eerst het nieuwe woningaanbod
  • U bepaalt zelf de prioriteit van de selectiecriteria
  • Het Copaan team zoekt dagelijks samen met u
  • Wij zijn continu bezig om uw perfecte droomhuis te vinden
  • Direct op de hoogte van elke goede match
 
Kies voor de Hypodomus Huiszoeker om andere huizenzoekers een stap voor te zijn. Door gebruik te maken van dit systeem wordt u dagelijks op de hoogte gehouden van nieuwe koopwoningen en bekijkt u de huizen voordat ze op Funda verschijnen. Meld uzelf aan via onderstaande button of bel naar ons kantoor

Bel: 040 – 820 0020 Aanmelden

 
Lees verder hoe de Huiszoeker werkt of bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen.
Ik wil weten hoe de Huiszoeker werkt
Eenvoud, gemak en effectief
 
Hypodomus zoekt samen met de opdrachtgevers naar de perfecte woning. Een persoonlijk online zoeksysteem dat Hypodomus Makelaars Eindhoven gebruikt om jou als zoeker perfect op maat van dienst te kunnen zijn in onze "gezamenlijke" zoektocht naar de perfecte woning.

Het systeem biedt je de mogelijkheid om beter, sneller en leuker de gewenste woning te vinden. Je creëert heel eenvoudig, online een volledig beeld van je prioriteiten, wensen en eisen. Buurtinformatie is geïntegreerd. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen en, er worden geen woningen uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief. Zoeken met Copaan is gemakkelijker, sneller en effectiever dan via Funda. 

EXCLUSIEF: voor iedereen die een lopende aankoopopdracht heeft bij Hypodomus werken wij samen met het zoeksysteem van Copaan
®!


Wat zijn de stappen richting uw nieuwe woning:

Stap 1: Persoonlijke inlogcode
Met het gebruik van je persoonlijke inlogcode die je van Hypodomus Makelaars ontvangt heb je 24 uur per dag toegang tot het woning zoeksysteem:

 

 

 
Stap 2 : Mijn woonwensen
Je vult dan heel gemakkelijk je persoonlijk woonwensen en wooneisen in. Dan wordt je stap voor stap door ons systeem geloodst. De wensen die je echt heel belangrijk vindt kun je een hoge prioriteit geven. Hierdoor sluit je niets uit maar vindt je wel de beste match.  Stap 3: Direct de beste matches bekijken
Het systeem houdt in de selectie van woningen rekening met jouw persoonlijke woonwensen, eisen en prioriteiten.


 Stap 4: Het nieuwste aanbod als eerste gevonden
Dagelijks ontvang je het nieuwe aanbod van woningen per mail, meestal een dag eerder dan de woning op Funda wordt gepubliceerd. Hierdoor ben je vaak als eerste bij het plannen van een bezichtiging.
 Stap 5: Selecteer de woning welke het beste bij je past
Je ziet direct op welke punten een woning wel of niet matcht met de door jou ingevoerde wensen. Heel overzichtelijk en handig.
 


 Stap 6: Betere bezichtigen, bespaar tijd en moeite
Op basis van de plus en minpunten bepaal je of het de moeite waard is om de woning te bezichtigen. De makelaar neemt contact met je op bij een goede match. Uiteraard kun je ook snel zelf reageren.
 


 Veelgestelde vragen


Voor wie is Copaan beschikbaar?
Copaan is het slimme online woning zoeksysteem van Hypodomus Makelaars Eindhoven exclusief voor onze opdrachtgevers (aankoopcliënten) ter beschikking gesteld.
 

Kan ik direct aan de slag?
Als je een aankoopopdracht bij Hypodomus Makelaars hebt, dan kun je direct met Copaan aan de slag. Via een inlogcode krijg je toegang tot het online woning zoeksysteem.

 
Hoe werkt het?
Je creëert eenvoudig, online, een volledig beeld van prioriteiten, wensen en eisen ten aanzien van je nieuwe woning. Het systeem matcht op basis van je voorkeuren het nieuwe aanbod aan woningen. Buurtinformatie zit in het systeem geïntegreerd. Omdat wij de informatie rechtstreeks uit de uitwisseling van TIARA-wonen verkrijgen kunt u de nieuwe woningen eerder dan Funda vinden.


 
Hoe werkt matching?
Matching van een woning gebeurt op basis van de prioriteiten die je stelt. Als je een eis als absolute voorwaarde in het systeem opgeeft, dan weegt dit zwaar in de matching. Het systeem sluit echter geen woningen uit, zoals in andere zoekmachines en op Funda wel gebeurt. Het weegt je eisen en bepaalt op basis daarvan het percentage van de match.

 
Hoe vaak ontvang ik het aanbod?
Dagelijks ontvang je via de mail het aanbod aan nieuwe woningen, tenminste als er een match is van meer dan 50% met je eisen en wensen. Het aanbod dat minder dan 50% matcht krijg je niet gemaild, maar kun je wel in het overzicht van aangeboden woningen vinden.

 
Ik wil vaker het aanbod ontvangen, kan dat?
Je kunt in het systeem directe alerts instellen. Als een woning meer dan een door jou ingesteld percentage matcht met jouw wensen, dan ontvang je direct bericht. Zo zit je er bovenop.
 

Wat moet ik doen als ik een leuke woning zie?
Zie je een woning die goed matcht? Dan kun je via het systeem direct een bezichtiging aanvragen. Hypodomus Makelaars kan direct actie ondernemen om de bezichtiging in te plannen.


Aanmelden
 
Wilt u meer informatie of direct aan de slag met de Huiszoeker van Hypodomus Eindhoven? Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel 040 - 820 0020.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring