Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod

Bent u op zoek naar uw droomwoning? Vul onderstaand formulier in en wij brengen u kosteloos op de hoogte van de nieuwste woningen. Dit zijn uitsluitend woningen uit ons eigen woningaanbod. Via ons zoekprogamma Copaan* wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe woningen voor dat ze op Funda verschijnen. (*uitsluitend voor zoekers die sterker staan met eenHypodomus aankoopmakelaar)

TIP: Bent u benieuwd naar ons aanbod op Funda van morgen? Klik hier want onze woningen verschijnen vandaag op Facebook en morgen op Funda. U kunt ook onze app downloaden wanneer u als eerste op de hoogte wilt zijn van ons nieuwe aanbod.

Liever een makelaar die de belangen van de koper verdedigd? 

Steeds meer woningen worden gekocht met de hulp van een NVM aankoopmakelaar. Een Hypodomus aankoopmakelaar begeleid u bij het zoeken  van uw droomhuis (met onze zoekmachine sneller dan Funda) en onderhandeld namens u op gelijk niveau tijdens de aankoop met de verkopende makelaar. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze gecertificeerde makelaars om de mogelijkheden te bespreken via telefoonnummer 040 820 0020 of via het contactformulier. Je krijgt meer voor elkaar met een aankoopmakelaar.

Gratis zoekopdracht

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.