MAAK KENNIS MET ERWIN VERHOEVEN | NVM makelaar | taxateur RMT


Sinds 2001 ben ik werkzaam als gecertificeerd NVM makelaar en taxateur bij Hypodomus Makelaars in Eindhoven. Eind 2016 was ik na 15 jaar voor de zelfde werkgever te hebben gewerkt echt toe aan aan nieuwe uitdaging. 

Die uitdaging heb ik met enorm veel plezier gevonden in de vorm van Hypodomus Makelaars in Eindhoven. Het is ontzettend leuk om op een actieve manier je opdrachtgevers bij te kunnen staan bij zo’n belangrijke stap in hun leven. Een huis kopen of verkopen doet bijna niemand dagelijks! Het blijft een kick om onze opdrachtgevers te voorzien van goed advies en het traject te begeleiden!

Erwin heeft jarenlang succesvol als gecertificeerd NVM makelaar taxateur gewerkt bij een grote organisatie, waar hij in 2016 erachter kwam dat de innovatieve en moderne werkwijze van Hypodomus Makelaars hem enorm aansprak. "Vanuit het perspectief van de opdrachtgever denken en doen past perfect bij mij." Aldus Erwin. Toen bleek dat Hypodomus een vacature had was er niet veel meer nodig dan twee koppen koffie en een broodje om erachter te komen dat wij een match zijn.

ERWIN OVER ONZE DIENSTVERLENING

Vanaf het eerste contact aan de telefoon of bij u thuis tot en met het bezoek aan de notaris ben ik er voor u. Ik luister naar uw toekomstplannen, wensen en stel vragen. Soms zijn dat lastige of kritische vragen, maar zo kom ik erachter wat voor u de meest ideale oplossing is. Soms is dat niet de oplossing die op het eerste gezicht het meest voor de hand ligt. Soms is het zelfs een oplossing die niet meteen leuk is, maar die uiteindelijk voor u het beste uitpakt. Gedurende het verkoop of aankooptraject adviseer ik u als betrokken NVM makelaar/taxateur en houdt alle financiële, juridische en bouwkundige aspecten in de gaten. Mijn collega's en ik regelen, in perfecte samenwerking met u, wat er geregeld moet worden. Wij nemen waar nodig zelf het initiatief, maar we doen alles in overleg en houden u volledig op de hoogte. Wij zorgen dat u tijdens het hele aan- of verkooptraject precies weet waar u aan toe bent.


Hypodomus Makelaars in Eindhoven zet naast de traditionele kanalen ook online zwaar in, bijvoorbeeld via sociale media en online advertising. Hierdoor krijgt ons aanbod een bijzonder groot bereik via internet. Dat is aantrekkelijk voor verkopers, want hoe meer mogelijke kopers zien dat uw woning te koop is, hoe groter de kans op een snelle en betere verkoop is.
 

Makelaar ben je 24/7: op het feestje van vorige week zaterdag, bij het hekje van de school van onze dochter, maar ook tijdens hockeytraining van mijn zoon. Wat misschien nog wel het belangrijkste is: Ik vind mijn werk echt leuk!

Met veel enthousiasme maak graag een afspraak wanneer je een huis wilt kopen of verkopen, vul onderstaand formulier in of bel 040-8200020.
 
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring