Ons uitgangspunt is tevreden klanten.

Wij willen onze opdrachtgevers en klanten behandelen op een wijze zoals we zelf ook behandeld zouden willen worden! Tenslotte zijn wij zelf ook consument. Door slim te makelen hebben wij, samen met onze klanten, ervoor gezorgd dat we in een relatief korte tijd zijn uitgegroeid tot de meest trendsettende NVM makelaar op de regionale Eindhovense woningmarkt. Daarvoor zijn wij onze klanten zéér dankbaar. Kernwoorden voor dit succes zijn: eerlijkheid, deskundigheid van de medewerkers, creativiteit, actieve makelaardij, en ….. wij zijn liefhebbers van mensen en woningen!


 
EERLIJKHEID

Als u uw woning gaat verkopen of uw nieuwe woning gaat aankopen moet u kunnen bouwen op uw aankoopmakelaar of verkoopmakelaar. U moet ons blind kunnen vertrouwen want het gaat immers om (waarschijnlijk) uw grootste bezit: uw woning. Waar u met veel plezier gewoond heeft en mogelijk zelfs de kinderen zijn geboren. Wij beseffen dat dit een grote stap is en daarom zullen wij u altijd van een eerlijk advies voorzien en onze gemaakte afspraken met u nakomen.

 
CREATIVITEIT

Niets is ons te gek om woningen onder de aandacht te brengen of ons kantoor onder de aandacht te brengen. Zo zijn wij in 2016 uitgeroepen tot: “Beste makelaar van Noord-Brabant“ Een titel waar wij trots op zijn en een stimulans om onze actieve werkwijze verder uit te bouwen!

 
DESKUNDIGHEID

Als register Makelaar Taxateur en lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) zijn wij verplicht om minimaal 8 dagen per jaar permanente educatie te volgen. Op deze wijze blijven wij op de hoogte van steeds veranderende wetgeving, bouwkundige kennis, taxatievoorschriften, de NEN 2580 m² meetinstructie, enzovoort. Door ons NVM lidmaatschap staan wij dagelijks in contact met 4.000 collega NVM makelaars. Daarnaast zijn wij lid van Vastgoedcert en al jaren werkzaam in ons werkgebied. Wie u ook ontmoet van ons kantoor… deskundigheid verzekerd!


ACTIEVE MAKELAARDIJ

Door een actieve werkwijze zijn wij groot geworden. Bezichtigen tot 22:00 uur en in het weekend. U bent bij ons van harte welkom! Niet vanuit de luie stoel wachten totdat er gebeld wordt voor een bezichtiging maar actief op zoek naar de koper van uw woning. Als makelaars in Eindhoven hebben wij de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd.  Het gevolg is dat wij al meerdere jaren achtereen vele succesvolle verkooptransactie hebben begeleid voor onze cliënten.

 
Wij houden ons dagelijks bezig met het aankopen, verkopen en taxeren van onroerend goed voor particulieren en banken. Naast de advisering voor de bestaande bouw adviseren wij projectontwikkelaars, provincie Noord-Brabant en gemeenten. Bekijk de bedrijven waar wij goede samenwerkingen mee hebben.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Vul dan onderstaand formulier in.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring