Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

Huis kopen Eindhoven

HYPODOMUS DÉ aankoopmakelaar

Een huis kopen in Eindhoven is een lastige maar absoluut géén onmogelijke opgave in de huidige bijzondere woningmarkt. Creëer kansen en laat je begeleiden door een ervaren aankoopmakelaar van Hypodomus Makelaars uit Eindhoven. Onze aankoopmakelaars hebben veel kennis van de locale huizenmarkt en een omvangrijk netwerk in de Eindhovense regio opgebouwd.

Je krijgt meer voor elkaar met een Hypodomus aankoopmakelaar!

Huis kopen in de regio Eindhoven met hulp van Hypodomus aankoopmakelaars

 

  • Een aankoopmakelaar levert je juist geld op
  • Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen via uniek zoeksysteem
  • Bezichtigen kan soms al voordat het huis op Funda staat
  • Kosteloze eerste aankoopbezichtiging
  • Koop geen kat in de zak door kundige expertise

 

Heb je een huis gezien dat je direct wilt bezichtigen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan altijd de eerste keer gratis met je mee.

Woningaanbod Eindhoven

Zoek in ons woningaanbod naar een appartement, bungalow, opknapwoning of juist een instapklare woning en vind je droomhuis in Eindhoven of omgeving. Met ons uitgebreide netwerk weten we vaak diverse koopwoningen te vinden die voldoen aan jouw wensen en binnen jouw financiële mogelijkheden passen, omdat de gunfactor, naast kwaliteit en zekerheid, ook een belangrijke rol speelt. Voorbeelden hiervan zijn onze recent verkochte woningen in de populaire Eindhovense wijken zoals Strijp, Tongelre en Stratum, maar ook in nabijgelegen plaatsen, zoals in Best, Veldhoven, Geldrop en Waalre.

Woningen Eindhoven bekijken

Hypodomus Huiszoeker

Samen zoeken we naar de perfecte woning met behulp van de Hypodomus Huizenzoeker. Met dit systeem vind je beter, sneller en leuker jouw gewenste woning omdat je een volledig beeld van jouw eisen, wensen en prioriteiten toepast. Je hebt een voorsprong in het aankoopproces omdat je steeds als eerste op de hoogte bent.

  • Bekijk nieuwe woningen voordat ze op Funda staan
  • We zijn continu bezig om jouw perfecte droomhuis te vinden  
  • Bepaal zelf de prioriteit van de selectiecriteria in ons fijne zoeksysteem

Hypodomus huiszoeker

Kosteloze aankoopscan

Wil je een huis kopen in Eindhoven of omgeving en heb je al een woning op het oog? We kijken graag met je mee tijdens een gratis aankoopbezichtiging. Dit is geheel vrijblijvend, zodat je kunt ervaren hoe de Hypodomus aankoopmakelaar te werk gaat.

Neem contact met ons op

Heb je jouw droomhuis al voorbij zien komen op onze Facebookpagina? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging met één van onze makelaars.

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Onze makelaars en medewerkers

Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM Makelaar - Taxateur | RM-RT
Meer Info
Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
NVM Makelaar - Taxateur | RM-RT - directeur - eigenaar
Meer Info

Ervaringen van onze klanten

De service bij Hypodomus Makelaars is heel erg prettig. Je kunt een afspraak maken wanneer jou dat uitkomt, ze zijn positief, betrokken, bevlogen en geven deskundig advies. Daarnaast verliep de aankoop boven verwachting en dat is natuurlijk het belangrijkst. De makelaar heeft al het regelwerk uit handen genomen. Mijn vertrouwen in makelaars was wel erg laag, maar Hypodomus heeft laten zien hoe het ook kan!

Koper Buddy Boldenlaan 8, Eindhoven

Great agency! As expats, we needed a lot of honest guidance, and our agent from Hypodomus, provided all the necessary info and counseling. We were super satisfied with the service we got!

Buyer Veldmaarschalk Montgomerylaan 300 Eindhoven

Het contact met de makelaar was erg prettig, deskundig en betrokken. Onze zoektocht heeft uiteindelijk geresulteerd in de aankoop van een mooi appartement in Eindhoven.

Koper Pisanostraat 20 Eindhoven

After a month or so searching on my own, I decided to hire Hypodomus to help with my search. They have always replied quickly to my requests, and knew very well how to handle the bidding process once I found a house I loved. Overall they have been very nice.

Buyer Orvallaan 8 Eindhoven

Werkwijze Hypodomus

Een huis kopen in Eindhoven doe je in eerste instantie op gevoel. Wanneer je een leuke woning hebt gevonden, begin je jezelf misschien al voor te stellen hoe je het huis gaat inrichten en je ziet jezelf al helemaal rondlopen in die leuke wijk. Het onderhandelen over een woning is echter succesvoller wanneer je emoties niet meespelen. Onze aankoopmakelaars onderhandelen voor je vanuit rationele argumenten, waardoor je uiteindelijk niet te veel betaalt.

Woningen bezichtigen

Met jouw persoonlijke Hypodomus aankoopmakelaar bezichtig je verschillende woningen. Heb je een huis in de regio Eindhoven gevonden dat je echt aanspreekt? Dan controleert onze makelaar het huis en de locatie zodat onaangename verrassingen worden voorkomen. De bouwtechnische staat, het bestemmingsplan en de waardebepaling worden uitvoerig onderzocht.

Onderhandelen

De slimme prijsonderhandelingen van onze ervaren NVM makelaars geven je het voordeel in de competitieve huizenmarkt. Omdat een aankoopmakelaar niet persoonlijk betrokken is bij de koop, blijven de onderhandelingen zakelijk. Dit geeft je meer rust bij het kopen van jouw nieuwe huis en bespaart je nog meer geld en tijd.

Koopovereenkomst afhandelen

Wordt het bod geaccepteerd? Dan wordt de koopovereenkomst opgesteld door de verkopende partij. De Hypodomus aankoopmakelaar controleert de overeenkomst op alle belangrijke punten, zoals onder andere de koopsom, de opleverdatum en de ontbindende voorwaarden. Wanneer dit in orde is onderteken je samen met de verkopende partij de overeenkomst.

Neem contact op

Neem contact met ons op voor hulp bij jouw zoektocht, een aankoopbezichtiging of het uitbrengen van een bod. Hypodomus staat voor je klaar!

Vrijblijvende afspraak maken

Heeft u moeite om een woning te vinden op de krappe woningmarkt in Eindhoven? Neem dan contact op om een vrijblijvende afspraak te maken. Met onze contacten weten we vaak diverse koopwoningen te vinden die voldoen aan uw wensen en binnen uw financiële mogelijkheden passen, omdat de gunfactor ook een belangrijke rol in speelt. Voorbeelden hiervan zijn onze recent verkochte woningen in de populaire Eindhovense wijken zoals Strijp, Tongelre en Stratum, maar ook in nabijgelegen plaatsen, zoals in Best, Veldhoven, Geldrop en Waalre.

 

Contact

Hypodomus Eindhoven
Aalsterweg 134 B
5615 CJ Eindhoven
Tel. 040 820 0020
E. eindhoven@hypodomus.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:30 uur
Woensdag: 09:00 – 17:30 uur
Donderdag: 09:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Blogs

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. We reageren snel.