Huis kopen Eindhoven

Mogen wij uw aankoopmakelaar zijn?

Een huis kopen in Eindhoven is een lastige maar absoluut géén onmogelijke opgave in de huidige krappe woningmarkt. Creëer kansen en laat u begeleiden door een ervaren aankoopmakelaar van Hypodomus Makelaars uit Eindhoven. Onze aankoopmakelaars hebben veel kennis van de locale huizenmarkt en een omvangrijk netwerk in de Eindhovense regio opgebouwd.

U krijgt meer voor elkaar met een Hypodomus aankoopmakelaar!

Huis kopen in de regio Eindhoven met hulp van Hypodomus aankoopmakelaars

 

  • Een aankoopmakelaar levert u geld op
  • Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen via uniek zoeksysteem
  • Bezichtigen kan soms al voordat het huis op Funda staat
  • Kosteloze eerste aankoopbezichtiging
  • Koop geen kat in de zak door kundige expertise
  • Altijd op basis van: NO CURE - NO PAY

 

Heeft u een huis gezien dat u direct wilt bezichtigen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan altijd de eerste keer gratis met op mee. Bezichtigingen in de avond en op zaterdag zijn op afspraak mogelijk.

Bekijk onze koopwoningen

Ons actuele woningaanbod in Eindhoven

Zoek in ons woningaanbod naar een appartement, een bungalow, een opknapwoning of juist een instapklare woning en vind uw droomhuis in Eindhoven.

Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen

Volg Hypodomus Eindhoven op Facebook en blijf op de hoogte van het nieuwste woningaanbod. Een dag voordat nieuwe woningen op Funda verschijnen, plaatsen wij ze op onze Facebookpagina. Volg ons en mis geen enkele woning!

 

Heeft u uw droomhuis al voorbij zien komen op onze Facebookpagina? Neem dan snel contact op door te bellen naar 040 820 0020 voor een bezichtiging met een van onze makelaars.

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Onze makelaars en medewerkers

Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM Makelaar | Taxateur RMT
Meer Informatie
Boudewijn Conijn
Boudewijn Conijn
K-RMT Makelaar
Meer Informatie
Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
Directeur | eigenaar
Meer Informatie

Ervaringen van onze klanten

De service bij Hypodomus Makelaars is heel erg prettig. Je kunt een afspraak maken wanneer jou dat uitkomt, ze zijn positief, betrokken, bevlogen en geven deskundig advies. Daarnaast verliep de aankoop boven verwachting en dat is natuurlijk het belangrijkst. De makelaar heeft al het regelwerk uit handen genomen. Mijn vertrouwen in makelaars was wel erg laag, maar Hypodomus heeft laten zien hoe het ook kan!

Koper Buddy Boldenlaan 8, Eindhoven

Great agency! As expats, we needed a lot of honest guidance, and our agent Boudewijn Conijn from Hypodomus, provided all the necessary info and counseling. We were super satisfied with the service we got!

Buyer Veldmaarschalk Montgomerylaan 300 Eindhoven

Het contact met de makelaar was erg prettig, deskundig en betrokken. Onze zoektocht heeft uiteindelijk geresulteerd in de aankoop van een mooi appartement in Eindhoven.

Koper Pisanostraat 20 Eindhoven

After a month or so searching on my own, I decided to hire Hypodomus to help with my search. They have always replied quickly to my requests, and knew very well how to handle the bidding process once I found a house I loved. Overall they have been very nice.

Buyer Orvallaan 8 Eindhoven

Vrijblijvende afspraak maken

Heeft u moeite om een woning te vinden op de krappe woningmarkt in Eindhoven? Neem dan contact op om een vrijblijvende afspraak te maken. Met onze contacten weten we vaak diverse koopwoningen te vinden die voldoen aan uw wensen en binnen uw financiële mogelijkheden passen, omdat de gunfactor ook een belangrijke rol in speelt. Voorbeelden hiervan zijn onze recent verkochte woningen in de populaire Eindhovense wijken zoals Strijp, Tongelre en Stratum, maar ook in nabijgelegen plaatsen, zoals in Best, Veldhoven, Geldrop en Waalre.

 

Contact

Hypodomus Eindhoven
Aalsterweg 134 B
5615 CJ Eindhoven
Tel. 040 820 0020
E. eindhoven@hypodomus.nl

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:30 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:30 uur
Woensdag: 08:30 – 17:30 uur
Donderdag: 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.