Huis kopen Eindhoven

Een huis kopen in Eindhoven is een moeilijke opgave door de krappe woningmarkt. Laat u daarom begeleiden door een ervaren aankoopmakelaar van Hypodomus Eindhoven. Onze specialisten hebben veel kennis van de Eindhovense huizenmarkt en een omvangrijk netwerk met een gevarieerd woningaanbod opgebouwd.
 
 • Als eerste op de hoogte van nieuwe koopwoningen
 • Bezichtigen voordat het huis op Funda staat
 • Kosteloze eerste aankoopbezichtiging
 

Heeft u een huis gezien dat u direct wilt bezichtigen? Neem dan contact met ons op. Bezichtigingen in de avond en op zaterdag zijn op afspraak mogelijk.

Gratis aankoopbezichtiging

 

"De service bij Hypodomus Makelaars is heel erg prettig. Je kunt een afspraak maken wanneer jou dat uitkomt, ze zijn positief, betrokken, bevlogen en geven deskundig advies. Daarnaast verliep de aankoop boven verwachting en dat is natuurlijk het belangrijkst. De makelaar heeft al het regelwerk uit handen genomen. Mijn vertrouwen in makelaars wel erg laag, maar Hypodomus heeft laten zien hoe het ook kan!"
Koper Buddy Boldenlaan 8, Eindhoven

 

Beoordelingen van onze huizenkopers lezen >>

 

Ons actuele woningaanbod in Eindhoven

Zoek in ons woningaanbod naar een appartement, een bungalow, een opknapwoning of juist een instapklare woning en vind uw droomhuis in Eindhoven.

 

Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen

Volg Hypodomus Eindhoven op Facebook en blijf op de hoogte van het nieuwste woningaanbod. Een dag voordat nieuwe woningen op Funda verschijnen, plaatsen wij ze op onze Facebookpagina. Volg ons en mis geen enkele woning!

 

Heeft u uw droomhuis al voorbij zien komen op onze Facebookpagina? Neem dan snel contact op door te bellen naar 040 820 0020 voor een bezichtiging met een van onze makelaars.

 

Onze aankoopmakelaars

Maak kennis met onze medewerkers. We begeleiden u graag tijdens een eerste aankoopbezichtiging, zodat u kennis kunt maken met onze dienstverlening.
 

 

 • NVM-makelaar en taxateur Hypodomus Eindhoven: Erwin Verhoeven

  Erwin verhoeven

  NVM-makelaar / Taxateur

  "Het is mijn passie om huizenzoekers bij te staan in de zoektocht naar een nieuwe woning. Het geeft een kick om onze opdrachtgevers te voorzien van goed advies en het traject te begeleiden!"

 • NVM Makelaar / K-RMT Hypodomus Eindhoven: Tim de Rouw

  Boudewijn Conijn

  Makelaar K-RMT 

  "De makelaardij interesseert mij al vanaf jongs af aan en ik wil mensen graag helpen bij het vinden van een geschikte woning. Ik help u graag met alles wat bij de koop van een woning komt kijken!"

 • Directeur en eigenaar Hypodomus Eindhoven: Pascal Vlemmix

  Pascal Vlemmix

  Directeur / Eigenaar

  "Ik heb veel ervaring met onderhandelingsstrategieën waarmee u uw woning tegen de beste voorwaarden koopt. Ervaar het zelf en kom vrijblijvend kennismaken met ons team."
   

 
Maak kennis met ons gehele team
 

Het volledige aankoopproces uit handen genomen

In de krappe Eindhovense woningmarkt staat u sterker met een aankoopmakelaar. We nemen het gehele aankooptraject uit handen, waarbij we onder andere:
 • Het huis kritisch inspecteren en u adviseren over de bouwkundige staat.
 • Een gratis aankoopbezichtiging met u doen, waarbij we een realistische waardebepaling opstellen op basis van marktpositie, locatie en de bouwtechnische status.
 • Zorgen voor een effectieve onderhandelingsstrategie, zodat u het huis tegen de scherpst mogelijke prijs koopt.
 • Alle benodigde juridische documenten opstellen en zorgen voor de juiste afhandeling met alle partijen.
 • De laatste inspectie van het huis doen, voor de overdracht.

 

Vrijblijvende afspraak maken

Heeft u moeite om een woning te vinden op de krappe woningmarkt in Eindhoven? Neem dan contact op om een vrijblijvende afspraak te maken. Met onze contacten weten we vaak diverse koopwoningen te vinden die voldoen aan uw wensen en binnen uw financiële mogelijkheden passen, omdat de gunfactor ook een belangrijke rol in speelt. Voorbeelden hiervan zijn onze recent verkochte woningen in de populaire Eindhovense wijken zoals Strijp, Tongelre en Stratum, maar ook in nabijgelegen plaatsen, zoals in Best, Veldhoven, Geldrop en Waalre.

 

Contact

Hypodomus Eindhoven
Aalsterweg 134 B
5615 CJ Eindhoven
Tel. 040 820 0020
E. eindhoven@hypodomus.nl

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:30 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:30 uur
Woensdag: 08:30 – 17:30 uur
Donderdag: 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring