Makelaar Geldrop Hypodomus

Huis kopen Geldrop

JE KRIJGT MEER VOOR ELKAAR...

Met een Hypodomus aankoopmakelaar. Verzeker uzelf van een sterke onderhandelingspositie bij het kopen van een huis in Geldrop en neem een aankoopmakelaar van Hypodomus Eindhoven in de arm. Met onze jarenlange ervaring hebben we een breed netwerk van huizenverkopers opgebouwd, ook op de krappe huizenmarkt. Bij ons heeft u vaak eerder een kans om nieuwe koopwoningen te bezichtigen, zelfs voordat de woning op Funda staat.

Een huis kopen in Geldrop met Hypodomus

Heeft u een woning in ons aanbod gezien die u wilt bezichtigen met onze makelaar? Neem dan contact op. We bezichtigen op afspraak ook op zaterdag en in de avond!

Gratis aankoopbezichtiging

Actueel woningaanbod in Geldrop

Ons woningaanbod updaten we dagelijks. Klik op onderstaande button om te zoeken naar een koopwoning in Geldrop, bijvoorbeeld in Zesgehuchten, Skandia, Akert, Hulst, Bogardeind of Mierlo.

Als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe koopwoningen en eerder een kans op een bezichtiging hebben? Volg Hypodomus Eindhoven dan op Facebook en schrijf uzelf bij ons in als huizenzoeker. Als er een nieuwe woning in de verkoop komt die aan uw wensen voldoet en binnen uw mogelijkheden past, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Vervolgens heeft u direct de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een bezichtiging. De eerste aankoopbezichtiging verzorgen wij kosteloos. Bel 040 820 0020 voor meer informatie.

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Hypodomus aankoopmakelaar NVM makelaar Eindhoven

Onze makelaars en medewerkers

Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM Makelaar | Taxateur RMT
Meer Informatie
Boudewijn Conijn
Boudewijn Conijn
K-RMT Makelaar
Meer Informatie
Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
Directeur | eigenaar
Meer Informatie

Ervaringen van onze klanten

Kennissen van ons hadden hun huis via Hypodomus verkocht en aangekocht. Omdat zij zo enthousiast waren hebben wij hem ook uitgenodigd toen wij voornemens waren om een huis te kopen. Wat een gezonde dosis enthousiasme en kunde komt er in je huis tijdens de afspraak. We hoefden er niet over na te denken en besloten de samenwerking aan te gaan. De dynamische aanpak van Hypodomus heeft z'n vruchten afgeworpen......

BRON: Funda aankoopbeoordeling augustus 2019

Een prettige samenwerking, waarin deskundig advies, proactieve interactie en een professionele houding voor een perfecte aankoop van deze woning gezorgd hebben. Mijn verwachtingen zijn zeker overtroffen.

BRON: Funda aankoopbeoordeling 2019

After a month or so searching on my own, I decided to hire Hypodomus to help with my search. They have always replied quickly to my requests, and knew very well how to handle the bidding process once I found a house I loved. Overall they have been very nice.

Bron: Funda aankoop beoordeling 2019

Wonen in Geldrop

Door de krapte op de Eindhovense woningmarkt kan het een overweging zijn om in aangrenzende plaatsen naar een woning te zoeken, bijvoorbeeld in Waalre, Veldhoven of Geldrop. Met een eigen treinstation en de nabijgelegen uitvalswegen zoals de A67 en de Eindhovenseweg bent u vanuit Geldrop binnen een kwartier in Eindhoven.

Afspraak voor een kosteloze eerste aankoopbezichtiging

Neem contact op voor een gratis eerste aankoopbezichtiging, waarna u geheel vrij bent om te besluiten of u verder gaat met onze makelaars. Als u besluit om de begeleiding van uw woningaankoop door onze makelaars te laten verzorgen, dan gaan we onder andere mee met alle vervolgbezichtigingen, beoordelen we de woningen op de staat van onderhoud en doen we een realistische waardebepaling, waarna we de prijsonderhandelingen voeren.

Contact

Hypodomus Eindhoven
Aalsterweg 134 B
5615 CJ Eindhoven
Tel. 040 820 0020
E. eindhoven@hypodomus.nl

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:30 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:30 uur
Woensdag: 08:30 – 17:30 uur
Donderdag: 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.