Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

Huis kopen Geldrop

JE KRIJGT MEER VOOR ELKAAR, Met een Hypodomus aankoopmakelaar. 

Verzeker jezelf van een sterke onderhandelingspositie bij het kopen van een huis in Geldrop en neem een aankoopmakelaar van Hypodomus Eindhoven in de arm. Met onze jarenlange ervaring hebben we een breed netwerk van huizenverkopers opgebouwd, ook op de krappe huizenmarkt. Bij ons heb je meestal eerder een kans om nieuwe koopwoningen te bezichtigen.

Een huis kopen in Geldrop met Hypodomus

Heb je een woning in gezien die je wil bezichtigen met onze NVM makelaar? Neem dan contact op. We bezichtigen op afspraak ook op zaterdag en in de avond!

Koopwoningen Geldrop

Ons woningaanbod updaten we dagelijks. Klik op onderstaande button om te zoeken naar een koopwoning in Geldrop, bijvoorbeeld in Zesgehuchten, Skandia, Akert, Hulst, Bogardeind of Mierlo.

Woningaanbod Geldrop bekijken

Uw persoonlijke Huiszoeker

De Hypodomus Huiszoeker is een persoonlijk online zoeksysteem dat Hypodomus Makelaars Eindhoven gebruikt om je perfect op maat van dienst te kunnen zijn in de zoektocht naar de perfecte woning. Je bent direct op de hoogte van een goede match, zelfs nog voordat de woning op Funda staat.

 • Ontvang als eerste het nieuwe woningaanbod
 • Het Copaan team zoekt samen met je
 • Gedetailleerde selectiecriteria op maat

Hypodomus huiszoeker

Gratis aankoopscan

Heb je al een woning in Geldrop bekeken die je interesse heeft? Probeer dan de gratis aankoopscan van Hypodomus! De aankoopmakelaar vergezelt je tijdens de bezichtiging, waarbij hij met een ervaren oog kijkt naar de locatie, bouwkundige staat, marktpositie en waarde van de woning.

Contact

Neem snel contact op voor een bezichtiging met een van onze makelaars wanneer je al een aantrekkelijk huis in Geldrop ziet op de website of op onze Facebookpagina!.

Gratis aankoopbezichtiging

Actueel woningaanbod in Geldrop

Ons woningaanbod updaten we dagelijks. Klik op onderstaande button om te zoeken naar een koopwoning in Geldrop, bijvoorbeeld in Zesgehuchten, Skandia, Akert, Hulst, Bogardeind of Mierlo.

Als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe koopwoningen en eerder een kans op een bezichtiging hebben? Volg Hypodomus Eindhoven dan op Facebook en schrijf jezelf bij ons in als huizenzoeker. Als er een nieuwe woning in de verkoop komt die aan jou wensen voldoet en binnen je mogelijkheden past, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Vervolgens heb je direct de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een bezichtiging. De eerste aankoopbezichtiging verzorgen wij kosteloos. Bel 040 820 0020 voor meer informatie.

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Onze makelaars en medewerkers

Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM Makelaar - Taxateur | RM-RT
Meer Info
Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
NVM Makelaar - Taxateur | RM-RT - directeur - eigenaar
Meer Info

Ervaringen van onze klanten

Kennissen van ons hadden hun huis via Hypodomus verkocht en aangekocht. Omdat zij zo enthousiast waren hebben wij hem ook uitgenodigd toen wij voornemens waren om een huis te kopen. Wat een gezonde dosis enthousiasme en kunde komt er in je huis tijdens de afspraak. We hoefden er niet over na te denken en besloten de samenwerking aan te gaan. De dynamische aanpak van Hypodomus heeft z'n vruchten afgeworpen......

BRON: Funda aankoopbeoordeling augustus 2019

Een prettige samenwerking, waarin deskundig advies, proactieve interactie en een professionele houding voor een perfecte aankoop van deze woning gezorgd hebben. Mijn verwachtingen zijn zeker overtroffen.

BRON: Funda aankoopbeoordeling 2019

After a month or so searching on my own, I decided to hire Hypodomus to help with my search. They have always replied quickly to my requests, and knew very well how to handle the bidding process once I found a house I loved. Overall they have been very nice.

Bron: Funda aankoop beoordeling 2019

De Hypodomus aanpak

Een huis kopen in Geldrop doe je samen met een Hypodomus NVM aankoopmakelaar. Wanneer je een droomwoning hebt gevonden, begint het namelijk pas. Je bent enthousiast over het potentiële nieuwe huis en juist dat kan ervoor zorgen dat je op basis van emoties de onderhandelingen in gaat. Dit kan tot gevolg hebben dat je te veel betaalt of niet volgens jouw voorwaarden onderhandelt. Laat daarom de aankoopmakelaar op rationele gronden voor je onderhandelen en zo de beste voorwaarden voor de verkoop realiseren.

Bezichtigingen

De Hypodomus aankoopmakelaar adviseert je tijdens het bezichtigen van woningen. Daarnaast evalueert hij de woning en overlegt over bekeken woningen. We informeren je over het volgende:

 • De woningwaarde
 • De bouwtechnische staat van de woning
 • Bestemmingsplannen

Onderhandelingen

Wil je een bod uitbrengen op een huis in Geldrop? We stemmen een onderhandelingsstrategie met je af op basis van je persoonlijke financieringsmogelijkheden. Bij de onderhandelingen bespreken wij de volgende zaken:

 • Koopsom
 • Voorwaarden van de koop
 • Opleveringstermijn
 • Overname van goederen

Koopovereenkomst

Voordat je bij de notaris de koopakte ondertekent, wordt deze gecontroleerd door de aankoopmakelaar. Ook krijg je indien gewenst uitgebreide informatie van onze hypotheekadviseur. Hypodomus helpt je bij deze laatste stappen voor je de sleutels van jouw nieuwe woning in handen heeft:

 • Hypotheekadvies
 • Hypotheekakte
 • Eindinspectie

Contact

Wil je meer weten over ons woningaanbod in Geldrop of heb je al een huis op het oog? Neem contact op met onze aankoopmakelaar.

Wonen in Geldrop

Door de krapte op de Eindhovense woningmarkt kan het een overweging zijn om in aangrenzende plaatsen naar een woning te zoeken, bijvoorbeeld in Waalre, Veldhoven of Geldrop. Met een eigen treinstation en de nabijgelegen uitvalswegen zoals de A67 en de Eindhovenseweg ben je vanuit Geldrop binnen een kwartier in Eindhoven.

Afspraak voor een kosteloze eerste aankoopbezichtiging

Neem contact op voor een gratis eerste aankoopbezichtiging, waarna je geheel vrij bent om te besluiten of je verder gaat met onze makelaars. Wanneer je besluit om de begeleiding van je woningaankoop door onze makelaars te laten verzorgen, dan gaan we onder andere mee met alle vervolgbezichtigingen indien mogelijk, beoordelen we de woningen op de staat van onderhoud en doen we een realistische waardebepaling, waarna we de prijsonderhandelingen voeren.

Contact

Hypodomus Eindhoven
Aalsterweg 134 B
5615 CJ Eindhoven
Tel. 040 820 0020
 

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:30 uur
Woensdag: 09:00 – 17:30 uur
Donderdag: 09:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Blogs

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. We reageren snel.