Huis kopen Geldrop

Verzeker uzelf van een sterke onderhandelingspositie bij het kopen van een huis in Geldrop en neem een aankoopmakelaar van Hypodomus Eindhoven in de arm. Met onze jarenlange ervaring hebben we een breed netwerk van huizenverkopers opgebouwd, ook op de krappe huizenmarkt. Bij ons heeft u vaak eerder een kans om nieuwe koopwoningen te bezichtigen, zelfs voordat de woning op Funda staat.

 

 

Heeft u een woning in ons aanbod gezien die u wilt bezichtigen met onze makelaar? Neem dan contact op. We bezichtigen op afspraak ook op zaterdag en in de avond!
Contact opnemen
"De makelaar van Hypodomus Eindhoven heeft voor mij het beste uit de koop gehaald. We zijn erg blij met het resultaat en we zouden Hypodomus dan ook aan iedereen aanraden. Inmiddels hebben ze ook ons huis goed verkocht!"

Beoordelingen van onze huizenkopers lezen >>


Actueel woningaanbod in Geldrop

Ons woningaanbod updaten we dagelijks. Klik op onderstaande button om te zoeken naar een koopwoning in Geldrop, bijvoorbeeld in Zesgehuchten, Skandia, Akert, Hulst, Bogardeind of Mierlo.
Woningaanbod Geldrop bekijken

Als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe koopwoningen en eerder een kans op een bezichtiging hebben? Volg Hypodomus Eindhoven dan op Facebook en schrijf uzelf bij ons in als huizenzoeker. Als er een nieuwe woning in de verkoop komt die aan uw wensen voldoet en binnen uw mogelijkheden past, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Vervolgens heeft u direct de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een bezichtiging. De eerste aankoopbezichtiging verzorgen wij kosteloos. Bel 040 820 0020 voor meer informatie.


Snel een huis kopen via onze NVM-aankoopmakelaar

Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn we altijd als eerste op de hoogte van nieuwe koopwoningen in Geldrop en omgeving. Neem contact op om kennis te maken met onze dienstverlening of maak een afspraak voor een gratis eerste aankoopbezichtiging.
 • NVM-makelaar en taxateur Hypodomus Eindhoven: Erwin Verhoeven

  Erwin verhoeven

  NVM-makelaar / Taxateur

  "Het is altijd een uitdaging om huizenzoekers te begeleiden bij de zoektocht naar een nieuwe woning. Ik vind het leuk om te helpen bij zo’n belangrijke stap in het leven en onze opdrachtgevers van goed advies te voorzien."

 • NVM Makelaar / K-RMT Hypodomus Eindhoven: Tim de Rouw

  Boudewijn Conijn

  Makelaar K-RMT 

  "Het is mijn doel om mensen te helpen bij de aankoop van hun leven, juist daarom vind ik de makelaardij al van jongs af aan enorm interessant! Ik begeleid onze opdrachtgevers bij alles wat bij woningaankopen komt kijken."

 • Directeur en eigenaar Hypodomus Eindhoven: Pascal Vlemmix

  Pascal Vlemmix

  Directeur / Eigenaar

  "Effectieve onderhandelingsstrategieën zijn mijn specialisatie. Hiermee help ik onze opdrachtgevers om een nieuwe woning tegen de scherpst mogelijke prijs te kopen. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking."
   

 
Bekijk ons complete team


Onbezorgd aankopen

Met onze aankoopmakelaar bent u beter voorbereid en staat u sterker in de onderhandelingen. Het gehele traject nemen we uit handen. U koopt zonder zorgen dankzij onze uitgebreide service:

 

 • Kennismaking met onze werkwijze met een gratis eenmalige aankoopbezichtiging
 • Ervaren makelaars met veel kennis van de Geldropse woningmarkt
 • Effectieve onderhandelingsstrategieën en de scherpste aankoopprijs
 • Alles wordt geregeld, van de controle van de koopakte tot en met de afhandeling bij de notaris
 • Een volledig rapport met bouwkundige keuring


Wonen in Geldrop

Door de krapte op de Eindhovense woningmarkt kan het een overweging zijn om in aangrenzende plaatsen naar een woning te zoeken, bijvoorbeeld in Waalre, Veldhoven of Geldrop. Met een eigen treinstation en de nabijgelegen uitvalswegen zoals de A67 en de Eindhovenseweg bent u vanuit Geldrop binnen een kwartier in Eindhoven.


Afspraak voor een kosteloze eerste aankoopbezichtiging

Neem contact op voor een gratis eerste aankoopbezichtiging, waarna u geheel vrij bent om te besluiten of u verder gaat met onze makelaars. Als u besluit om de begeleiding van uw woningaankoop door onze makelaars te laten verzorgen, dan gaan we onder andere mee met alle vervolgbezichtigingen, beoordelen we de woningen op de staat van onderhoud en doen we een realistische waardebepaling, waarna we de prijsonderhandelingen voeren.

 

Contact

Hypodomus Eindhoven
Aalsterweg 134 B
5615 CJ Eindhoven
Tel. 040 820 0020
E. eindhoven@hypodomus.nl

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:30 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:30 uur
Woensdag: 08:30 – 17:30 uur
Donderdag: 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring