Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

Huis kopen in Tongelre

In Tongelre krijg je meer voor elkaar,

met Hypodomus als aankoopmakelaar!

De huizenmarkt in Tongelre is in de afgelopen jaren steeds krapper geworden. Er zijn enorm veel woningzoekers die de uitdaging aangaan een huis te kopen in Tongelre. Met een goed netwerk, kennis van de huizenmarkt in Tongelre en jarenlange ervaring maak ook jij zeker kans. Hypodomus Eindhoven zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk je ideale huis vindt.

 • Best verkopende en aankopende makelaar in de regio
 • Gemiddeld de korste doorlooptijd
 • Al 10 jaar dé NVM makelaar van Eindhoven en omgeving
placeholder

Bekijk onze koopwoningen in Tongelre

Weet je al goed hoe je ideale huis eruitziet of ben je nog aan het oriënteren? Hypodomus helpt je bij de zoektocht naar een huis in Tongelre dat perfect past bij jouw wensen. Of het nu gaat om een appartement, vrijstaande woning of een tussenwoning Wil je op de hoogte blijven van woningen in Tongelre , hou deze pagina in de gaten.

Huizenaanbod Tongelre bekijken

Een huis kopen in Tongelre

Kies voor Hypodomus als aankoopmakelaar en zorg voor de beste startpositie om jouw ideale koopwoning in Tongelre te vinden. Hypodomus Eindhoven biedt een aantal belangrijke voordelen:

 • Een uniek zoeksysteem dat jou sneller op de hoogte stelt van nieuwe huizen
 • Deskundig advies tijdens het gehele aankoopproces
 • Gratis eerste bezichtiging
 • Sneller dan Funda
 • Klantgericht
 • Inzicht in de woningmarkt in Tongelre

Heb je al een huis op het oog dat je direct wilt bezichtigen? Neem contact met ons op, kom kennismaken en krijg volledige begeleiding tijdens het gehele aankoopproces.

Waarom een huis kopen via een aankoopmakelaar?

Door de krapte op de woningmarkt en de flinke concurrentie in Tongelre wordt het steeds lastiger om een huis te kopen. Kopers nemen steeds vaker een aankoopmakelaar in de arm om te bemiddelen tijdens dit proces. Behalve dat we je tijdens het hele aankoopproces begeleiden, heeft een aankoopmakelaar ook nog andere voordelen:

 • Getraind in onderhandelingstechnieken
 • Keuren bouwkundige staat, bestemmingsplan en waardebepaling woning
 • Minder stress tijdens het aankoopproces
 • NVM-gecertificeerd

Actueel woningaanbod Tongelre

Met de Hypodomus huiszoeker vind jij zo snel mogelijk jouw perfecte woning in Tongelre. Je krijgt als eerste het nieuwe aanbod te zien en kan hier meteen op reageren. Het Hypodomus huiszoeksysteem neemt je eisen, wensen en prioriteiten als leidraad voor de selectie van koophuizen in Tongelre en laat je zo snel mogelijk weten wanneer jouw droomhuis op de markt staat.

Hypodomus huiszoeker

Maak een afspraak met Hypodomus makelaars

Ben je benieuwd hoe Hypodomus Eindhoven te werk gaat? Probeer geheel kosteloos en vrijblijvend een aankoopmakelaar van Hypodomus uit en maak kennis met onze werkwijze. Neem telefonisch contact met ons op of gebruik het onderstaande contactformulier om een afspraak te maken.

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Onze makelaars en medewerkers

Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM Makelaar - Taxateur | RM-RT
Meer Info
Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
NVM Makelaar - Taxateur | RM-RT - directeur - eigenaar
Meer Info
Richelle Vogels
Richelle Vogels
Kandidaat Makelaar - Taxateur | K-RMT
Meer Info

Ervaringen van onze klanten

De service bij Hypodomus Makelaars is heel erg prettig. Je kunt een afspraak maken wanneer jou dat uitkomt, ze zijn positief, betrokken, bevlogen en geven deskundig advies. Daarnaast verliep de aankoop boven verwachting en dat is natuurlijk het belangrijkst. De makelaar heeft al het regelwerk uit handen genomen. Mijn vertrouwen in makelaars was wel erg laag, maar Hypodomus heeft laten zien hoe het ook kan!

Great agency! As expats, we needed a lot of honest guidance, and our agent from Hypodomus, provided all the necessary info and counseling. We were super satisfied with the service we got!

Het contact met de makelaar was erg prettig, deskundig en betrokken. Onze zoektocht heeft uiteindelijk geresulteerd in de aankoop van een mooi appartement in Eindhoven.

After a month or so searching on my own, I decided to hire Hypodomus to help with my search. They have always replied quickly to my requests, and knew very well how to handle the bidding process once I found a house I loved. Overall they have been very nice.

Blogs

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.