Makelaar Veldhoven Hypodomus

Huis kopen Veldhoven

Je krijgt meer voor elkaar...

Met een Hypodomus aankoopmakelaar. Door de krappe Veldhovense woningmarkt en de vele woningzoekers is het een enorme uitdaging om een koophuis in Veldhoven te vinden. Met de goede contacten van onze makelaars en vooral ons unieke zoeksysteem bent u als eerste op de hoogte van nieuwe koopwoningen in Veldhoven. Door ons grote netwerk kunt u de huizen uit ons aanbod doorgaans zelfs bezichtigen voordat ze op Funda staan.

Een huis kopen in Veldhoven met Hypodomus makelaars

 

  • Als eerste op de hoogte van nieuwe koopwoningen
  • Bezichtigen voordat het huis op Funda staat
  • Uniek zoeksysteem waarbij u aan het roer staat
  • Kosteloze eerste aankoopbezichtiging
  • No Cure No Pay bij aankoop (en verkoop)
  • Je krijgt meer voor elkaar met een aankoopmakelaar

Heeft u een huis gezien dat u direct wilt bezichtigen? Neem dan contact met ons op. Bezichtigingen in de avond en op zaterdag zijn op afspraak mogelijk.

 

placeholder

Bekijk onze koopwoningen in Veldhoven

Ons actuele woningaanbod

Oriënteer u op de woningmarkt in Veldhoven of zoek direct in ons aanbod naar uw droomhuis, bijvoorbeeld een appartement in het centrum, een bungalow aan de stadsrand of een huis in Zeelst of op Borghoutspark.

Snel een koophuis vinden

Het actuele aanbod met koophuizen varieert sterk en verschilt per week door de grote vraag. Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het nieuwste woningaanbod. Dit geeft u de kans om direct een bezichtiging aan te vragen wanneer u een huis ziet dat voldoet aan uw wensen en past binnen uw mogelijkheden.

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Onze makelaars en medewerkers

Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
Directeur | eigenaar
Meer Informatie
Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM Makelaar | Taxateur RMT
Meer Informatie
Boudewijn Conijn
Boudewijn Conijn
K-RMT Makelaar
Meer Informatie

Ervaringen van onze klanten

De makelaar van Hypodomus heeft een zeer persoonlijke benadering en is erg deskundig. Zowel de makelaar, het kantoor als de hypotheekadviseur zijn altijd goed bereikbaar. Alles bij één partij zorgt voor veel rust in een toch al drukke en onbekende situatie.

Koper woning in Veldhoven

Hulp bij het kopen van een woning

Bent u op zoek naar een makelaar in Veldhoven die u de aankoop van een bungalow, appartement of complete woning uit handen neemt? Een geschikte woning vinden is voor Hypodomus geen enkel probleem. Momenteel is de vraag naar woningen erg groot, maar met ons grote netwerk weten wij vrijwel altijd een huis te vinden dat voldoet aan uw wensen en past binnen uw (financiële) mogelijkheden.

Aanmelden voor nieuw woningaanbod

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van nieuwe koopwoningen, bijvoorbeeld van woningaanbod in de populaire wijken zoals Zeelst, maar ook in nabijgelegen plaatsen, zoals in Eindhoven, Best, Geldrop en Waalre.

Als u een mooi huis heeft gezien, neemt u contact met ons op voor een aankoopbezichtiging. Bezichtigen buiten kantoortijden of op zaterdag is op afspraak mogelijk.

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.