Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

Makelaar Veldhoven Hypodomus

Huis kopen Veldhoven

Je krijgt meer voor elkaar...

Met een Hypodomus aankoopmakelaar.

Door de krappe Veldhovense woningmarkt en de vele woningzoekers is het een enorme uitdaging om een koophuis in Veldhoven te vinden. Met de goede contacten van onze makelaars en vooral ons unieke zoeksysteem ben je als eerste op de hoogte van nieuwe koopwoningen in Veldhoven.

Een huis kopen in Veldhoven met Hypodomus makelaars

 

  • Als eerste op de hoogte van nieuwe koopwoningen
  • Bezichtigen voordat het huis op Funda staat
  • Uniek zoeksysteem waarbij jij aan het roer staat
  • Kosteloze eerste aankoopbezichtiging
  • Je krijgt meer voor elkaar met een Hypodomus aankoopmakelaar

Heb je een huis gezien dat je direct wil bezichtigen? Neem dan contact met ons op. Bezichtigingen in de avond en op zaterdag zijn op afspraak mogelijk.

 

placeholder

Koopwoningen in Veldhoven

Oriënteer je op de woningmarkt in Veldhoven of zoek direct in ons aanbod naar jou droomhuis, bijvoorbeeld een appartement in het centrum, een bungalow aan de dorpsrand of een huis in Zeelst of Oerle.

Woningaanbod Veldhoven

Nieuw woningaanbod

Met de Hypodomus Huiszoeker bekijk jij koopwoningen meteen wanneer ze beschikbaar zijn, waarmee je andere geïnteresseerden voor bent. Je wordt dagelijks geïnformeerd over woningen in Veldhoven die aan jouw criteria voldoen.

  • Direct op de hoogte van elke goede match
  • Gemakkelijk een bezichtiging plannen
  • Hypodomus zoekt actief met je mee

Hypodomus huiszoeker

Kosteloze aankoopbezichtiging

Bij Hypodomus bieden we je een gratis eerste aankoopbezichtiging aan, zodat je kunt ervaren hoe wij te werk gaan. Deze aankoopbezichtiging is geheel vrijblijvend en je bepaalt zelf of je vervolgens gebruik wilt blijven maken van onze diensten. Onze experts begeleiden je graag bij vervolgbezichtigingen, het beoordelen van woningen inclusief waardebepaling en uiteraard het voeren van prijsonderhandelingen.

Neem contact met ons op

Ben je net begonnen met zoeken of wil je een bod uitbrengen op een huis in Veldhoven? Zet de aankoopmakelaar van Hypodomus makleaars in voor het beste resultaat, op elk moment in het aankoopproces!

Bekijk onze koopwoningen in Veldhoven

Ons actuele woningaanbod

Oriënteer je op de woningmarkt in Veldhoven of zoek direct in ons aanbod naar jouw droomhuis, bijvoorbeeld een appartement in het City centrum, een bungalow in Dekker of een huis in Zeelst.

Snel een koophuis vinden

Het actuele aanbod met koophuizen varieert sterk en verschilt per week door de grote vraag. Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het nieuwste woningaanbod. Dit geeft je de kans om direct een bezichtiging aan te vragen wanneer je een huis ziet dat voldoet aan je wensen en past binnen jou mogelijkheden.

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Onze makelaars en medewerkers

Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
NVM Makelaar - Taxateur | RM-RT - directeur - eigenaar
Meer Info
Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM Makelaar - Taxateur | RM-RT
Meer Info
Richelle Vogels
Richelle Vogels
Kandidaat Makelaar - Taxateur | K-RMT
Meer Info

Ervaringen van onze klanten

De makelaar van Hypodomus heeft een zeer persoonlijke benadering en is erg deskundig. Zowel de makelaar, het kantoor als de hypotheekadviseur zijn altijd goed bereikbaar. Alles bij één partij zorgt voor veel rust in een toch al drukke en onbekende situatie.

Koper woning in Veldhoven

Onze aanpak

Een huis kopen in Veldhoven? Je krijgt meer voor elkaar met een Hypodomus aankoopmakelaar. We kennen de woningmarkt goed en zijn op de hoogte van de mogelijkheden in de buurt. Heb je een woning gevonden die aan jouw wensen voldoet? Juist dan is het verstandig een aankoopmakelaar in te schakelen. Zo verzeker je jezelf van de beste voorwaarden bij de koop.

Bezichtigen van woningen

De Hypodomus aankoopmakelaar gaat graag met je mee voor het bezichtigen van woningen. Daarbij kijkt hij naar de bouwtechnische staat, de woningwaarde en het bestemmingsplan.

Onderhandelen over de woning

Onze professionele makelaars voeren voor jou de onderhandelingen uit op gelijk niveau met de verkoopmakelaar. Zo zorgen we ervoor dat je voordeel hebt in de competitieve huizenmarkt en de je nooit te veel betaalt voor jouw nieuwe woning.

Afhandelen van de koopovereenkomst

De koopovereenkomst wordt over het algemeen opgesteld door de verkopende partij. Wanneer dit niet het geval is assisteert Hypodomus graag bij het opstellen van de koopakte. Onze aankoopmakelaar controleert de koopakte op de koopsom, opleverdatum, ontbindende voorwaarden en alle overige voorwaarden. Is alles in orde? Dan onderteken je met vol vertrouwen samen met de verkopende partij de koopovereenkomst.

Neem contact met ons op

Wil je een huis kopen in Veldhoven? Neem contact met ons op voor het beste woningaanbod en de aantrekkelijkste onderhandelingsvoorwaarden. De Hypodomus aankoopmakelaar denkt met je mee.

Hulp bij het kopen van een woning

Bent u op zoek naar een makelaar in Veldhoven die u de aankoop van een bungalow, appartement of complete woning uit handen neemt? Een geschikte woning vinden is voor Hypodomus geen enkel probleem. Momenteel is de vraag naar woningen erg groot, maar met ons grote netwerk weten wij vrijwel altijd een huis te vinden dat voldoet aan uw wensen en past binnen uw (financiële) mogelijkheden.

Aanmelden voor nieuw woningaanbod

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van nieuwe koopwoningen voor ze op Funda verschijnen, onder andere het woningaanbod in de populaire wijken zoals Zeelst, maar ook in nabijgelegen plaatsen, zoals in Eindhoven, Best, Geldrop en Waalre en nog veel meer...

Wanneer je een mooi huis hebt gezien, neem neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor een aankoopbezichtiging. Bezichtigen buiten kantoortijden of op zaterdag zijn op afspraak mogelijk.

Blogs

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. We reageren snel.