Makelaar Veldhoven Hypodomus

Huis kopen Veldhoven

Je krijgt meer voor elkaar...

Met een Hypodomus aankoopmakelaar.

Door de krappe Veldhovense woningmarkt en de vele woningzoekers is het een enorme uitdaging om een koophuis in Veldhoven te vinden. Met de goede contacten van onze makelaars en vooral ons unieke zoeksysteem bent u als eerste op de hoogte van nieuwe koopwoningen in Veldhoven. Door ons grote netwerk kunt u de huizen uit ons aanbod doorgaans zelfs bezichtigen voordat ze op Funda staan.

Een huis kopen in Veldhoven met Hypodomus makelaars

 

  • Als eerste op de hoogte van nieuwe koopwoningen
  • Bezichtigen voordat het huis op Funda staat
  • Uniek zoeksysteem waarbij u aan het roer staat
  • Kosteloze eerste aankoopbezichtiging
  • No Cure No Pay bij aankoop (en verkoop)
  • Je krijgt meer voor elkaar met een aankoopmakelaar

Heeft u een huis gezien dat u direct wilt bezichtigen? Neem dan contact met ons op. Bezichtigingen in de avond en op zaterdag zijn op afspraak mogelijk.

 

placeholder

Koopwoningen in Veldhoven

Oriënteer u op de woningmarkt in Veldhoven of zoek direct in ons aanbod naar uw droomhuis, bijvoorbeeld een appartement in het centrum, een bungalow aan de dorpsrand of een huis in Zeelst of Oerle.

Woningaanbod Veldhoven bekijken

Nieuw woningaanbod

Met de Hypodomus Huiszoeker bekijkt u koopwoningen meteen wanneer ze beschikbaar zijn, waarmee u andere geïnteresseerden voor bent. U wordt dagelijks geïnformeerd over woningen in Veldhoven die aan uw criteria voldoen.

  • Direct op de hoogte van elke goede match
  • Gemakkelijk een bezichtiging plannen
  • Hypodomus zoekt actief met u mee

Hypodomus huiszoeker

Kosteloze aankoopbezichtiging

Bij Hypodomus bieden we u een gratis eerste aankoopbezichtiging aan, zodat u kunt ervaren hoe we te werk gaan. Deze aankoopbezichtiging is geheel vrijblijvend en u bepaalt zelf of u vervolgens gebruik wilt blijven maken van onze diensten. Onze experts begeleiden u graag bij vervolgbezichtigingen, het beoordelen van woningen inclusief waardebepaling en uiteraard het voeren van prijsonderhandelingen.

Neem contact met ons op

Bent u net begonnen met zoeken of wilt u een bod uitbrengen op een huis in Veldhoven? Zet de aankoopmakelaar van Hypodomus in voor het beste resultaat, op elk moment in het aankoopproces!

Bekijk onze koopwoningen in Veldhoven

Ons actuele woningaanbod

Oriënteer u op de woningmarkt in Veldhoven of zoek direct in ons aanbod naar uw droomhuis, bijvoorbeeld een appartement in het centrum, een bungalow aan de stadsrand of een huis in Zeelst of op Borghoutspark.

Snel een koophuis vinden

Het actuele aanbod met koophuizen varieert sterk en verschilt per week door de grote vraag. Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het nieuwste woningaanbod. Dit geeft u de kans om direct een bezichtiging aan te vragen wanneer u een huis ziet dat voldoet aan uw wensen en past binnen uw mogelijkheden.

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Onze makelaars en medewerkers

Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
NVM Makelaar - Taxateur | RM RT (directeur/eigenaar)
Meer Informatie
Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM Makelaar - Taxateur | RMT
Meer Informatie
Richelle Vogels
Richelle Vogels
Makelaar | K-RMT
Meer Informatie

Ervaringen van onze klanten

De makelaar van Hypodomus heeft een zeer persoonlijke benadering en is erg deskundig. Zowel de makelaar, het kantoor als de hypotheekadviseur zijn altijd goed bereikbaar. Alles bij één partij zorgt voor veel rust in een toch al drukke en onbekende situatie.

Koper woning in Veldhoven

Onze aanpak

Een huis kopen in Veldhoven? Je krijgt meer voor elkaar met een Hypodomus aankoopmakelaar. We kennen de woningmarkt goed en zijn op de hoogte van de mogelijkheden in de buurt. Heeft u een woning gevonden die aan uw wensen voldoet? Juist dan is het verstandig een aankoopmakelaar in te schakelen. Zo onderhandelt u aan de hand van de beste voorwaarden!

Bezichtigen van woningen

De Hypodomus aankoopmakelaar gaat graag met u mee voor het bezichtigen van woningen. Daarbij kijkt hij naar de bouwtechnische staat, de woningwaarde en het bestemmingsplan.

Onderhandelen over de woning

Onze professionele makelaars voeren voor u de onderhandelingen uit op gelijk niveau met de verkoopmakelaar. Zo zorgen we ervoor dat u voordeel heeft in de competitieve huizenmarkt en u niet te veel betaalt voor uw woning.

Afhandelen van de koopovereenkomst

De koopovereenkomst wordt over het algemeen opgesteld door de verkopende partij. Wanneer dit niet het geval is assisteert Hypodomus graag bij het opstellen van de koopakte. Uw aankoopmakelaar controleert de akte op de koopsom, opleverdatum, ontbindende voorwaarden en alle overige voorwaarden. Is alles in orde? Dan ondertekenen u en de verkopende partij de koopovereenkomst.

Neem contact met ons op

Wilt u een huis kopen in Veldhoven? Neem contact met ons op voor het beste woningaanbod en de aantrekkelijkste onderhandelingsvoorwaarden. De Hypodomus aankoopmakelaar denkt met u mee!

Hulp bij het kopen van een woning

Bent u op zoek naar een makelaar in Veldhoven die u de aankoop van een bungalow, appartement of complete woning uit handen neemt? Een geschikte woning vinden is voor Hypodomus geen enkel probleem. Momenteel is de vraag naar woningen erg groot, maar met ons grote netwerk weten wij vrijwel altijd een huis te vinden dat voldoet aan uw wensen en past binnen uw (financiële) mogelijkheden.

Aanmelden voor nieuw woningaanbod

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van nieuwe koopwoningen, bijvoorbeeld van woningaanbod in de populaire wijken zoals Zeelst, maar ook in nabijgelegen plaatsen, zoals in Eindhoven, Best, Geldrop en Waalre.

Als u een mooi huis heeft gezien, neemt u contact met ons op voor een aankoopbezichtiging. Bezichtigen buiten kantoortijden of op zaterdag is op afspraak mogelijk.

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.