Huis kopen Veldhoven

Door de krappe Veldhovense woningmarkt en de vele woningzoekers is het een enorme uitdaging om een koophuis in Veldhoven te vinden. Met de goede contacten van onze makelaars bent u als eerste op de hoogte van nieuwe koopwoningen in Veldhoven. Door ons grote netwerk kunt u de huizen uit ons aanbod doorgaans zelfs bezichtigen voordat ze op Funda staan.

 
 • Als eerste op de hoogte van nieuwe koopwoningen
 • Bezichtigen voordat het huis op Funda staat
 • Kosteloze eerste aankoopbezichtiging
 

Heeft u een huis gezien dat u direct wilt bezichtigen? Neem dan contact met ons op. Bezichtigingen in de avond en op zaterdag zijn op afspraak mogelijk.

Gratis aankoopbezichtiging
"De makelaar van Hypodomus heeft een zeer persoonlijke benadering en is erg deskundig. Zowel de makelaar, het kantoor als de hypotheekadviseur zijn altijd goed bereikbaar. Alles bij één partij zorgt voor veel rust in een toch al drukke en onbekende situatie."
Koper woning in Veldhoven

 

Beoordelingen van onze huizenkopers lezen >>

 

Ons actuele woningaanbod in Veldhoven

Oriënteer u op de woningmarkt in Veldhoven of zoek direct in ons aanbod naar uw droomhuis, bijvoorbeeld een appartement in het centrum, een bungalow aan de stadsrand of een huis in Zeelst of op Borghoutspark. 

 

Snel een koophuis vinden

Het actuele aanbod met koophuizen varieert sterk en verschilt per week door de grote vraag. Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het nieuwste woningaanbod. Dit geeft u de kans om direct een bezichtiging aan te vragen wanneer u een huis ziet dat voldoet aan uw wensen en past binnen uw mogelijkheden.

 

Onze makelaars

Ontmoet de makelaars die woningzoekers begeleiden in de zoektocht naar een geschikte woning in Veldhoven. Neem contact op en maak persoonlijk kennis tijdens een eerste aankoopbezichtiging.
 
 • NVM-makelaar en taxateur Hypodomus Eindhoven: Erwin Verhoeven

  Erwin verhoeven

  NVM-makelaar / Taxateur

  "Het is mijn passie om huizenzoekers bij te staan in de zoektocht naar een nieuwe woning. Het geeft een kick om onze opdrachtgevers te voorzien van goed advies en het traject te begeleiden!"

 • NVM Makelaar / K-RMT Hypodomus Eindhoven: Tim de Rouw

  Boudewijn Conijn

  Makelaar K-RMT 

  "De makelaardij interesseert mij al vanaf jongs af aan en ik wil mensen graag helpen bij het vinden van een geschikte woning. Ik help u graag met alles wat bij de koop van een woning komt kijken!"

 • Directeur en eigenaar Hypodomus Eindhoven: Pascal Vlemmix

  Pascal Vlemmix

  Directeur / Eigenaar

  "Ik heb veel ervaring met onderhandelingsstrategieën waarmee u uw woning tegen de beste voorwaarden koopt. Ervaar het zelf en kom vrijblijvend kennismaken met ons team."
   

 
Maak kennis met ons gehele team
 

Begeleid zoeken naar een koopwoning

Laat u ontzorgen in de zoektocht naar een woning in Veldhoven of omgeving en neem een aankoopmakelaar in de arm. Met onze begeleiding profiteert u van:
 • Als eerste op de hoogte van nieuwe, beschikbare woningen
 • Kans op bezichtigen voordat het huis op Funda staat
 • Kritische inspectie van de woning en advies over de bouwkundige staat
 • Een gratis, eerste aankoopbezichtiging en een realistische waardebepaling
 • Effectieve onderhandelingsstrategieën en aankoopmakelaars met jarenlange ervaring
 • Het opstellen van de juridische documenten voor de aankoop en afhandeling met alle partijen
 • De laatste inspectie van het huis

 

Hulp bij het kopen van uw woning

Bent u op zoek naar een makelaar in Veldhoven die u de aankoop van een bungalow, appartement of complete woning uit handen neemt? Een geschikte woning vinden is voor Hypodomus geen enkel probleem. Momenteel is de vraag naar woningen erg groot, maar met ons grote netwerk weten wij vrijwel altijd een huis te vinden dat voldoet aan uw wensen en past binnen uw (financiële) mogelijkheden.

 

Aanmelden voor nieuw woningaanbod

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van nieuwe koopwoningen, bijvoorbeeld van woningaanbod in de populaire wijken zoals Zeelst, maar ook in nabijgelegen plaatsen, zoals in Eindhoven, Best, Geldrop en Waalre.

 

Als u een mooi huis heeft gezien, neemt u contact met ons op voor een aankoopbezichtiging. Bezichtigen buiten kantoortijden of op zaterdag is op afspraak mogelijk.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring