Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

huis verkopen deurne

Huis verkopen Deurne

Om je huis te verkopen in Deurne heb je baat bij een verkoopmakelaar die bekend is met de regio en beschikt over de juiste contacten. Hypodomus Makelaars is een NVM-gecertificeerde verkoopmakelaar die je onderhandelingspositie versterkt en jouw belangen voorop stelt. We hebben al veel klanten geholpen met het verkopen van hun huis in Deurne. In de regio Deurne hebben we een sterk netwerk met zowel verkopende partijen als woningzoekenden. Zo geven we je altijd het beste advies en zorgen we voor de beste verkoopprijs van je huis. Maak nu een afspraak voor een eerste gesprek waarbij we je wensen en verwachtingen bespreken.

Ga voor een fullservice benadering

Je huis verkopen is al lastig zat. Hypodomus heeft altijd een duidelijk verkoopplan en houdt de lijntjes kort. Jij als verkoper staat in dit verhaal centraal, we strijden voor jouw belangen. Zo gaan we samen voor het best haalbare resultaat voor de verkoop van jouw huis in Deurne!

Voor een snelle en vooral goede verkoop

Dankzij onze laagdrempelige en transparante aanpak zijn we als verkoopmakelaar erg toegankelijk, óók buiten de standaard kantoortijden. We zijn namelijk ook beschikbaar voor afspraken in de avond en op zaterdag. Als verkoopmakelaar met NVM-certificatie verkopen we je huis in Deurne snel, maar vooral goed. En natuurlijk onder de beste verkoopvoorwaarden.

 • Beste verkoopmakelaar in regio Deurne en Eindhoven
 • Specialist op gebied van woningpresentatie
 • Je woning snel, maar ook goed verkocht
 • Ook verkoopafspraken in de avond of op zaterdag

Onze aanpak

Hypodomus Makelaars gaat voor een ‘fullservice approach’. We staan je bij vanaf het eerste contactmoment tot en met het bezoek aan de notaris. We zijn er voor jou. Bij de verkoop van je huis in Deurne is het van belang dat je ons je vragen stelt, maar ook je wensen en toekomstplannen voorlegt. Zo kunnen we je zo volledig mogelijk ontzorgen. Zo af en toe zijn er duidelijke gesprekken nodig waarbij we kritische vragen moeten stellen en onze klanten de realiteit van de woningmarkt moeten voorspiegelen. Dit is soms nodig, omdat we net als jij het beste verkoopresultaat willen realiseren.

Het hele verkooptraject kan best lastig zijn, daarom voorzien we je altijd van advies en houden we je zo goed mogelijk op de hoogte van de stand van zaken omtrent financiën, bouwkundige factoren en juridische aspecten. Uiteraard doen we alles in overleg met jou. Een open communicatie is hierin belangrijk. Zo blijf je perfect op de hoogte van de status rondom de verkoop van je huis in Deurne.

Hypodomus Makelaars – specialist in woningpresentatie

Een mooie presentatie van je huis is een van de belangrijkste onderdelen van de verkoop. Hypodomus Makelaars is specialist op het gebied van woningpresentatie en bereikt hiermee een flinke groep woningzoekenden. Dankzij ons grote netwerk bereiken we ook potentiële kopers die wellicht niet actief zoeken in Deurne, maar uiteindelijk wel interesse krijgen in wonen in Deurne.

Onze binnendienst maakt prachtige 360-gradenfoto’s, duidelijke digitale plattegronden en een spetterende videotour van je huis. Zo laten we je huis van zijn beste kant zien. Het materiaal gebruiken we uiteindelijk voor diverse middelen in onze verkoopstrategie.

 • Videotour voor virtuele bezichtiging van je huis
 • Een glossy verkoopbrochure met hoge kwaliteit foto’s en pakkende teksten
 • Een professionele advertentie op Funda
 • Een uitgebreide presentatie op onze eigen website
 • 360-gradenfoto’s en een hoogtefoto
 • Digitale plattegronden
 • Opvallende verkoopborden in je tuin (ook verlicht mogelijk)
 • Plaatsing op social media

Contact opnemen

Benieuwd naar wat we als verkoopmakelaar kunnen betekenen voor de verkoop van jouw huis in Deurne? Daar kom je achter tijdens een eerste gesprek, waarbij we je wensen, verwachtingen en (financiële) mogelijkheden bespreken. Deurne is voor makelaar Pieter zowel zijn werk- als woongebied en samen met jou komt hij tot een ijzersterke verkoopstrategie. Zo behalen we een topresultaat bij de verkoop van je huis. Bel naar 040 820 0020 of vul onderstaand contactformulier in.

AFSPRAAK MAKEN VERKOOPMAKELAAR deurne

Maak een keuze

Blogs

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. We reageren snel.