Huis verkopen Eindhoven

WILT U EEN HUIS VERKOPEN IN EINDHOVEN of omgeving?

Maak nu kennis met de makelaar uit Eindhoven die woningverkoop over een andere boeg gooit. Wij willen vooral geen traditionele makelaar zijn!  Wij zijn vernieuwend in het verkopen van woningen, zeer actief op het gebied van woningmarketing en als specialist in woningpresentatie hebben wij een uitgebreid netwerk van potentiële huizenkopers. Uiteraard weten wij dan ook elk huis snel te verkopen tegen de voor u beste voorwaarden.

Hypodomus makelaars is:

  • De best verkopende makelaar van Eindhoven bestaande bouw
  • Samen met u bepalen we de meest effectieve verkoopstrategie
  • Duidelijke en open communicatie met alle partijen
  • Wij verkopen uw woning met een beter resultaat
  • Op afspraak zijn wij ook in de avond en op zaterdag beschikbaar
  • Onze makelaars en medewerkers zijn allemaal NVM gecertificeerd

Omdat u uw huis als de beste kent, stellen we samen in overleg met u een verkoopstrategie op. Vervolgens nemen wij u het gehele verkoopproces uit handen, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Wij zorgen dat uw woning een breed publiek huizenzoekers bereikt door naast gebruik te maken van presentatie op Funda.nl, onze website en een mediapakket waarmee uw huis ook in de on- en offline (social) media verschijnt. Wij hebben ruim 4500 volgers op Facebook die elke dag ons woningaanbod in de gaten houden. Wilt u uw woning verkopen? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak bel of vul ons contactformulier in.

Contact en openingstijden

Hypodomus Makelaars Eindhoven
Aalsterweg 134 B
5615 CJ Eindhoven
Tel: 040 – 820 0020
E-mail: eindhoven@hypodomus.nl

Maandag: 08.30 – 17.30 uur
Dinsdag: 08.30 – 17.30 uur
Woensdag:  08.30 – 17.30 uur
Donderdag:  08.30 – 17.30 uur
Vrijdag:  08.30 – 17.30 uur
Zaterdag:  Op afspraak
Zondag:    Gesloten


Verkochte huizen

De huizenmarkt zit alweer een paar jaar in de lift, maar heeft de jaren hiervoor vele tegenslagen gekend. Onze makelaars slagen er al vele jaren in om succesvol huizen te verkopen in Eindhoven en omgeving, bijvoorbeeld in Veldhoven, Waalre en Geldrop. Wij zijn midden in de crisis gestart en hebben ons succes te danken door een moderne en actieve aanpak.

Indien u onderstaand formulier invult dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

Maak een keuze

 

Wat u als huizenverkoper wilt weten

Wij begrijpen dat u veel vragen heeft als u uw woning wilt verkopen. De verkooptermijn, de waarde van de woning en de kosten van de makelaar zijn vragen die vaak aan onze makelaars gesteld worden. Hieronder leest u het antwoord op de meest gestelde vragen. Als uw vraag er niet bij staat, neem dan gerust contact met ons op. We helpen uw graag bij de verkoop van uw woning.

Hoe snel wordt mijn woning verkocht?

De snelheid waarmee we uw huis verkopen is afhankelijk van vele factoren, waaronder uw het afwerkingsniveau van woning, de oppervlakte van uw woning en het perceel, de locatie, de omliggende factoren en de vraag op de woningmarkt. Vanzelfsprekend stellen we een verkoopstrategie op om uw huis zo snel mogelijk te verkopen. Ook evalueren we de strategie regelmatig, zodat we deze waar nodig direct kunnen bijsturen.

Afgelopen twaalf maanden hebben we ruim 230 woningen verkocht met een gemiddelde verkooptermijn van 3 maanden. Omdat we een groot netwerk van potentiële huizenkopers hebben, verkopen we ook regelmatig woningen binnen één à twee weken, of soms zelfs binnen één dag.

Wat is de waarde van mijn huis?

De waarde van uw huis is afhankelijk van de kenmerken van het huis en de locatie in Eindhoven of omgeving. Vanzelfsprekend wordt alles in het werk gesteld om uw huis tegen de best mogelijke voorwaarden te verkopen.

Wat kost de makelaar van Hypodomus?

De tarieven van onze verkoopmakelaar zijn zeer marktconform. Neem contact op met ons kantoor voor vragen, een offerte of meer informatie.

Wat doet de makelaar allemaal?

Onze verkoopmakelaar zetten alle middelen in om uw huis tegen het beste resultaat te verkopen. Daarbij maken we gebruik van onze kennis en ervaring met effectieve verkoopstrategieën en diverse on- en offline kanalen om uw huis bij een breed publiek onder de aandacht te brengen.

Uw woning verkopen met uw eigen promotieteam

Help Mee! is het platform van Hypodomus waarmee u zelf kunt bijdragen aan de verkoop van uw huis. Het doel van Help Mee! is om uw eigen sociale netwerk in te zetten bij de verkoop van uw woning. U informeert uw vrienden, familie en relaties op een sympathieke manier, waarbij ze uw woning eenvoudig kunnen verspreiden in hun netwerk door middel van e-mails, Facebook, Twitter en LinkedIn.
Geïnteresseerden klikken door naar de website en zien daar de volledige informatie over het huis. Zo is uw woning snel bij veel mensen bekend, wat de kans op een snelle verkoop verhoogt.
Om uw vrienden, familie, kennissen en collega's extra te stimuleren om uw huis door te sturen, kunt u hen een leuke beloning geven. Zo zet u eenvoudig een betrokken promotieteam op.

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.