Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

Huis verkopen Eindhoven

WIL JE EEN HUIS VERKOPEN IN EINDHOVEN of omgeving?

Maak nu kennis met de makelaar uit Eindhoven die woningverkoop over een andere boeg gooit. Wij willen vooral geen traditionele makelaar zijn!  Wij zijn vernieuwend in het verkopen van woningen, zeer actief op het gebied van woningmarketing en als specialist in woningpresentatie hebben wij een uitgebreid netwerk van potentiële huizenkopers. Uiteraard weten wij dan ook elk huis snel te verkopen tegen de voor jou beste voorwaarden.

Hypodomus makelaars is:

  •  verkopende makelaar van Eindhoven bestaande bouw
  • Samen bepalen we de meest effectieve verkoopstrategie
  • Duidelijke en open communicatie met alle partijen
  • Wij verkopen je woning met een beter resultaat
  • Op afspraak zijn wij ook in de avond en op zaterdag beschikbaar
  • Onze makelaars en medewerkers zijn allemaal NVM gecertificeerd

Omdat jij je eigen huis als de beste kent, stellen we samen in overleg met je een verkoopstrategie op. Vervolgens nemen wij je het gehele verkoopproces uit handen, zodat je nergens meer omkijken naar heeft. Wij zorgen dat jou woning een breed publiek huizenzoekers bereikt door naast gebruik te maken van presentatie op Funda.nl, onze website en een mediapakket waarmee je huis ook in de on- en offline (social) media verschijnt. Wij hebben verreweg de meeste volgers op Facebook in de regio die elke dag ons woningaanbod in de gaten houden. Wil je jou woning verkopen? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak bel of vul ons contactformulier in.

Contact en openingstijden

Hypodomus Makelaars Eindhoven
Aalsterweg 134 B
5615 CJ Eindhoven
Tel: 040 – 820 0020

Maandag: 09.00 – 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
Woensdag:  09.00 – 17.30 uur
Donderdag:  09.00 – 17.30 uur
Vrijdag:  09.00 – 17.30 uur
Zaterdag:  Op afspraak
Zondag:    Gesloten


Verkochte huizen

De huizenmarkt zit alweer een paar jaar in de lift, maar heeft de jaren hiervoor vele tegenslagen gekend. Onze makelaars slagen er al vele jaren in om succesvol huizen te verkopen in Eindhoven en omgeving, bijvoorbeeld in Veldhoven, Waalre en Geldrop. Wij zijn midden in de crisis gestart en hebben ons succes te danken door een moderne en actieve aanpak.

Indien je onderstaand formulier invult dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Maak een keuze

 

Wat je als huizenverkoper wilt weten

Wij begrijpen dat je veel vragen heeft als je een woning wilt verkopen. De verkooptermijn, de waarde van de woning en de kosten van de makelaar zijn vragen die vaak aan onze makelaars gesteld worden. Hieronder lees je het antwoord op de meest gestelde vragen. Als je vraag er niet bij staat, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag bij de verkoop van je woning.

Hoe snel wordt mijn woning verkocht?

De snelheid waarmee wij je huis verkopen is afhankelijk van vele factoren, waaronder het afwerkingsniveau van woning, de oppervlakte van de woning en het perceel, de locatie, de omliggende factoren en de vraag op de woningmarkt. Vanzelfsprekend stellen we een verkoopstrategie op om je huis zo snel mogelijk te verkopen. Ook evalueren we de strategie regelmatig, zodat we deze waar nodig direct kunnen bijsturen.

Afgelopen twaalf maanden hebben we ruim 230 woningen verkocht met een zeer snelle verkooptermijn. Omdat we een groot netwerk van potentiële huizenkopers hebben, verkopen we ook regelmatig woningen binnen één à twee weken, of soms zelfs binnen één dag.

Wat is de waarde van mijn huis?

De waarde van je huis is afhankelijk van de kenmerken van het huis en de locatie in Eindhoven of omgeving. Vanzelfsprekend wordt alles in het werk gesteld om je huis tegen de best mogelijke voorwaarden te verkopen.

Wat kost de makelaar van Hypodomus?

De tarieven van onze verkoopmakelaar zijn zeer marktconform. Neem contact op met ons kantoor voor vragen, een offerte of meer informatie.

Wat doet de makelaar allemaal?

Onze verkoopmakelaar zetten alle middelen in om je huis tegen het beste resultaat te verkopen. Daarbij maken we gebruik van onze kennis en ervaring met effectieve verkoopstrategieën en diverse on- en offline kanalen om jouw huis bij een breed publiek onder de aandacht te brengen.

Blogs

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. We reageren snel.