Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

Wie wil er nu niet Onbezorgd en snel zijn huis verkopen en naar je droomhuis verhuizen?

Complete aankoopbegeleiding met alles-in-1-woonadvies

Bij het kopen van een huis wil je geen onaangename verrassingen achteraf. Bovendien is niet alleen de aankoop van een huis, maar ook het afsluiten van een hypotheek een grote financiële beslissing. Daarom biedt Hypodomus Makelaars ook een complete aankoopbedeleiding, verkoopbegeleiding en onafhankelijk hypotheekadvies in één. Dit is eventueel uit te breiden door een onafhankelijke bouwkundige keuring en een onafhankelijke taxatie bij een van onze partners.


Alles eenvoudig geregeld in één voordelig pakket

Want of je nu starter of doorstromer bent: als je een huis wilt kopen, komen er een hoop vragen tegelijk op je af. Wat is een goede prijs voor dit huis? Waar moet ik allemaal aan denken bij de onderhandelingen? Is het huis bouwtechnisch in orde? Wat kan ik lenen en tegen welke rente? Met het alles-in-1-woonadvies heb je in één keer alles makkelijk geregeld.­ Omdat je diverse diensten via ons kantoor afneemt op deze manier ontvang je een interessante korting.

Inhoud alles-in-1-pakket

Met de complete aankoopbegeleiding van het alles-in-1-woonadvies regelen wij voor je alles rondom de aankoop van jouw huis. Vanaf de eerste bezichtiging tot en met het afsluiten van de hypotheek:

Blogs

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. We reageren snel.