Onbezorgd en snel uw huis verkopen en naar uw droomhuis verhuizen?

Complete aankoopbegeleiding met alles-in-1-woonadvies

Bij het kopen van een huis wilt u geen onaangename verrassingen achteraf. Bovendien is niet alleen de aankoop van een huis, maar ook het afsluiten van een hypotheek een grote financiële beslissing. Daarom biedt Hypodomus Makelaars ook een complete aankoopbedeleiding, verkoopbegeleiding en onafhankelijk hypotheekadvies in één. Dit is eventueel uit te breiden door een onafhankelijke bouwkundige keuring en een onafhankelijke taxatie bij een van onze partners.


Alles eenvoudig geregeld in één voordelig pakket

Want of u nu starter of doorstromer bent: als u een huis wilt kopen, komen er een hoop vragen tegelijk op u af. Wat is een goede prijs voor dit huis? Waar moet ik allemaal aan denken bij de onderhandelingen? Is het huis bouwtechnisch in orde? Wat kan ik lenen en tegen welke rente? Met het alles-in1-woonadvies heeft u in één keer alles makkelijk geregeld.­ Omdat u diverse diensten via ons kantoor afneemt op deze manier ontvangt u een interessante korting.

Inhoud alles-in-1-pakket

Met de complete aankoopbegeleiding van het alles-in-1-woonadvies regelen wij voor u alles rondom de aankoop van uw huis. Vanaf de eerste bezichtiging tot en met het afsluiten van de hypotheek:

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.