Meedoen aan Een open huis via Hypodomus is altijd gratis

De meeste makelaars brengen tussen de € 100,- en € 250,- in rekening voor deelname een open huis. Hypodomus doet het anders, bij ons betaald je nooit voor een open huis. We vinden het belangrijker dat er zoveel mogelijk huizen meedoen, kansen creëren! Tijdens de NVM Open Huizen Dagen zijn dan ook de meeste woningen uit het aanbod van Hypodomus te bezichtigen. Deze dag biedt geïnteresseerden de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met te koop staande woningen.

Verkopers positief over NVM Open Huizen Dag

Verkopers die hun woning te koop aanbieden via Hypodomus ervaren de NVM Open Huizen Dag als zeer positief. Van woningen die hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag afgelopen najaar, was 12 weken later 53% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 42% verkocht. Het is een van de manieren om de woning onder de aandacht te brengen. Hypodomus zorgt voor een advertentie met een aankondiging waarin ook hun huis staat vermeld. Verder kondigt de NVM makelaar de open dag aan op funda en de eigen website.

Ook gratis deelnemen aan Open Huis?

Bij Hypodomus hebben alle verkopers de mogelijkheid om gratis en onbeperkt deel te nemen aan een open huis wanneer het jou uitkomt. Dit is één van de voordelen van de verkoopdiensten van Hypodomus. Bij Hypodomus bepaal jij wanneer dit open huis plaats vindt. Voor de presentatie bij de woning en de promotie op internet rekenen wij geen extra kosten.

De Landelijke NVM Open Huizendag is twee keer per jaar, meestal in maart / april en september / oktober.

Blogs

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het formulier in. Wij reageren snel.