Schakel bij de verkoop uw eigen promotieteam in! 

Informeer zelf uw familie, vrienden en bekenden op een sympathieke manier over de verkoop van uw woning. Zij kunnen op hun beurt hun relaties weer, net zo eenvoudig, van informatie voorzien. De voorgenomen verkoop wordt zo snel bij veel mensen bekend en heel vaak werkt als een uitstekend middel om de verkoop te bespoedigen.

Verkoop met uw eigen promotieteam.

Een huis verkopen lukt niet altijd zomaar. U moet iets extra's doen om op te vallen. Daarom maakt Hypodomus het nu makkelijk en leuk om ook uw eigen sociale netwerk in te zetten bij de verkoop van een huis. We hebben hiervoor het platform Help Mee! gelanceerd. Op een sympathieke manier informeert u uw vrienden, familie en relaties en deze kunnen de informatie ook weer eenvoudig doorzetten door middel van e-mail, Facebook, Twitter, en LinkedIn.

Geïnteresseerden klikken door naar de website en kunnen daar de volledige informatie over het huis inzien. Binnen de kortste keren is het aanbod bij veel mensen bekend en dat verhoogt de kans op snelle verkoop. Om vrienden, familie, kennissen en collega's extra te stimuleren om uw huis door te sturen, kunt u hen een leuke beloning geven. Zo kunt u eenvoudig een betrokken promotieteam opzetten!

Sociale netwerken

Uw Hypodomus account biedt koppelingen met bijna alle bestaande sociale netwerken, zoals Facebook of Myspace en nog 200 andere communities. Plaats een widget of link en laat uw complete netwerk het te verkopen huis zien.

Eigen website, Blog

Alle mogelijkheden zijn uitgespecificeerd en beschikbaar in combinatie met een heldere uitleg. Zo kunt u ook zelf aan de gang; gebruik doorlinks, afbeeldingen of de widget om uw eigen website of blog aan te vullen.

Email

Met de mogelijkheid direct uw complete adressenbestand te importeren, en de koppelingen met alle bekende emailplatformen, kunt u met binnen enkele minuten tientallen contacten informeren per email.

Overig

Directe links via uw LinkedIn, directe toevoer naar uw Twitter account; binnen enkele minuten maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden. Volledig kosteloos en tot niets verplichtend!

HelpMee verkoop of verhuur

Meehelpen met de verkoop

U kunt nu helpen bij de verkoop van de woning door het bericht verder te verspreiden. Met onze tool is dat heel eenvoudig te doen. Wie weet uit welke hoek de potentiële koper van de woning van uw vriend of bekende komt!

Strijden tegen promotors! (optioneel)

Met behulp van ranglijsten en statistieken kunt u in de gaten houden hoe u ten opzichte van andere promotors ervoor staat. Onderlinge sportieve concurrentie motiveert!

Beloning verdienen! (optioneel)

Als u een account aanmaakt, kunt u meedoen voor een beloning. Deze instelling is natuurlijk optioneel, maar is wel een goede opsteker om uw contacten extra te motiveren!

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.