Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

Huis verkopen Geldrop

Je huis verkopen in Geldrop doe je met Hypodomus

Voor een  snelle en vooral goede verkoop van je huis in Geldrop kies je voor Hypodomus Makelaars. Naast de lokale kijkers uit Geldrop brengen wij geïnteresseerden mee uit de regio Eindhoven. Kies voor Hypodomus, dé Makelaar en specialist in woningmarketing. Voor elk huis maken we een prachtige woningpresentatie. Met een nette glossy brochure, een sterke social media campagne doelgericht op potentiële kopers in combinatie met een professionele fotopresentatie tonen we jouw huis in Geldrop op zijn mooist op Funda, onze eigen website en op onze drukbezochte social media platformen zoals Facebook.

Onze makelaars zijn NVM-gecertificeerd en beschikken over een groot netwerk in en rondom Geldrop. In een mum van tijd vinden we zo geschikte kopers voor jouw woning. Daarnaast zorgen we voor  de beste onderhandelingspositie, want we streven ernaar dat je alles uit de verkoop haalt. Interesse? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek of bel ons op onderstaand telefoonnummer.

Woning verkopen in Geldrop

Met Hypodomus Makelaars neem je de best verkopende en aankopende makelaar  in de regio van Geldrop in de arm. Onze aanpak in het kort:

  • Al onze makelaars zijn NVM-gecertificeerd
  • Samen met jou maken we de beste verkoopstrategie
  • Duidelijke, open communicatie
  • We zijn ook beschikbaar op afspraak, buiten kantooruren en in het weekend

We zorgen voor een vlekkeloze verkoop van jouw huis in Geldrop. Maak nu een afspraak, dan gaan we samen aan de slag!

Samen bepalen we de verkoopstrategie

Jij kent je huis als geen ander. Bovendien is ieder huis verschillend en heeft iedereen andere wensen en verwachtingen bij het verkopen van een huis. Daarom stellen we graag samen met jou de verkoopstrategie van je woning op. Wanneer we deze met je hebben besproken, nemen we de rest van het verkoopproces van je over. Hypodomus ontzorgt volledig.

Met een strak marketingplan, speciaal gemaakt voor jouw huis in Geldrop, gaan we aan de slag. We zetten je woning op Funda.nl en op onze eigen site, maar we gebruiken ook offline media om je huis onder de aandacht te brengen. Denk hierbij aan verkoopborden en mooie glossy brochures. Ons bereik op social media is groter dan je gewend bent bij lokale makelaars: we hebben een flink aantal volgers die we op de hoogte brengen van de verkoop van jouw huis. Dit zijn vaak potentiële kopers die in eerste instantie misschien niet in Geldrop zoeken maar daar wel zouden willen wonen.

Zie je het zitten om via Hypodomus jouw huis in Geldrop te verkopen? Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek door ons contactformulier in te vullen.

Maak een keuze

Huis verkopen in Geldrop: wat je moet weten

Er komt veel op je af als je je huis wilt verkopen. Voor een duidelijk beeld heb je actuele marktinformatie nodig. Hoeveel is een huis in Geldrop nu eigenlijk waard? Hoe lang duurt het verkoopproces? Wat zijn de kosten? Dit zijn vragen die we vaak langs zien komen, ook op het gebied van hypotheekadvies. Hypodomus Makelaars helpt je graag op weg door antwoord te geven op al je vragen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Hoe snel verkoop ik mijn huis?

Vorig jaar heeft Hypodomus Makelaars de meeste woningen verkocht en aangekocht. We zijn niet voor niets de best verkopende en aankopende makelaar in de regio, maar dit aantal zegt natuurlijk ook iets over hoe snel en goed we een woning voor je kunnen verkopen.

Diverse factoren hebben invloed op de snelheid van het verkoopproces. Onder andere het afwerkingsniveau, de staat van het onderhoud, de woonoppervlakte en de omgeving horen hierbij. Uiteraard is vraag op de actuele woningmarkt essentieel : hoe graag willen mensen in Geldrop wonen? Een goed begin is het halve werk, in het geval van een huis verkopen is dat een goede waardebepaling of taxatie van je huis.

Wat is mijn huis waard?

De waarde van je huis is afhankelijk van verschillende zaken:

  • Het soort huis: is het vrijstaand, een appartement of een hoekwoning?
  • De ligging en de omgeving van je huis
  • Het afwerkingsniveau en de staat van het onderhoud
  • De oppervlakte van de woning en het perceel grond

Voor een optimale bepaling van de waarde van je huis is een correcte waardebepaling of taxatie noodzakelijk. Daarin nemen we bovenstaande punten en meer mee om uiterst precies te bepalen hoeveel jouw huis waard is.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn huis?

De kosten voor onze diensten als verkoop en of aankoopmakelaar in Geldrop zijn marktconform. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en een exacte indicatie van de kosten voor onze dienstverlening.

Wat doet Hypodomus voor mij als huizenverkoper?

Hypodomus Makelaars zet alles op alles om jouw huis in Geldrop voor de beste prijs en tegen de meest gunstige voorwaarden te verkopen. We zetten zowel online als offline middelen in om jouw huis in de spotlight te zetten en zo zoveel mogelijk geïnteresseerden te bereiken.

Contact en openingstijden

Hypodomus Makelaars Eindhoven
Aalsterweg 134 B
5615 CJ Eindhoven
Tel: 040 – 820 0020
E-mail: eindhoven@hypodomus.nl

Maandag: 09.00 – 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
Woensdag:  09.00 – 17.30 uur
Donderdag:  09.00 – 17.30 uur
Vrijdag:  09.00 – 17.30 uur
Zaterdag:  Op afspraak
Zondag:    Gesloten

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over de verkoop van je huis in Geldrop of wil je graag een eerste kennismakingsgesprek inplannen? Ons team staat klaar om je wensen door te nemen. Via het formulier of onderstaand nummer neem je contact met ons op.

Blogs

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. We reageren snel.