Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

Je woning verkopen in Meerhoven met Hypodomus

Heb je verhuisplannen en wil je je huidige woning in Meerhoven onder de beste voorwaarden verkopen? Met de hulp van Hypodomus Makelaars ben je verzekerd van een goede en snelle verkoop. Dankzij onze jarenlange ervaring en een waardevol netwerk in de regio weten we je woning effectief onder de aandacht te brengen bij de juiste personen. Bovendien zijn we zeer ervaren in woningmarketing: met onze professionele woningpresentatie zetten we jouw huis in het zonnetje. Denk bijvoorbeeld aan een fotoshoot inclusief 360-gradenfoto’s en een uitgebreide videotour.

Onze makelaars en vastgoedstylisten zorgen er graag voor dat het verkooptraject vlekkeloos verloopt, zodat jij het maximale uit de verkoop van je woning haalt. Interesse? Maak via de onderstaande buttons een afspraak of vraag om meer informatie

JE WONING VERKOPEN IN MEERHOVEN

Met de hands-on aanpak van Hypodomus is je woning binnen no time verkocht met de beste voorwaarden. We blinken uit in:

  • Vlotte en heldere communicatie
  • Het opstellen van een gedegen verkoopstrategie
  • Onze bereikbaarheid, ook buiten kantoortijden
  • Professionaliteit en betrouwbaarheid

Ook alles uit de verkoop van je woning in Meerhoven halen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Samen komen we tot de beste verkoopstrategie

Een goede verkoopstrategie is niet voor iedere woning hetzelfde. Daarom gaat onze makelaar in Meerhoven eerst het gesprek met je aan om een passend plan van aanpak op te stellen. Als eigenaar ken jij je huis immers het beste. Wanneer de strategie rond is, hoef je je over het verkoopproces geen zorgen meer te maken: dit nemen we je graag uit handen.

 

Het marketingplan voor jouw huis

Om je huis aantrekkelijk te presenteren aan potentiële kopers, maken we bij het marketingplan gebruik van onder andere Funda.nl, onze eigen website en offline media. Met een enorm netwerk op de social kanalen benutten we ook de kracht van bijvoorbeeld Facebook om ons woningaanbod te promoten.

Kun je niet wachten om jouw huis in Meerhoven te verkopen? Neem vandaag nog contact met ons op via het onderstaande formulier.

AFSPRAAK MAKEN VERKOOPMAKELAAR MEERHOVEN

Maak een keuze

Je huis verkopen in Meerhoven: veelgestelde vragen

Er zijn een heleboel zaken waar je op moet letten als je besluit je woning te verkopen. En je huis verkopen doe je natuurlijk niet elke dag, dus we snappen het als je hier vragen over hebt. Wil je bijvoorbeeld weten wat je woning waard is, hoelang de verkoop ongeveer duurt en wat de makelaarskosten zijn? We zetten een aantal belangrijke vragen hieronder voor je op een rij. Toch nog een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Wat kost een makelaar?

Bij het verkopen van je huis in Meerhoven gelden marktconforme makelaarstarieven. Wil je precies weten wat je kunt verwachten van de kosten van onze diensten? Laat het ons even weten, we informeren je hier graag over.

Hoelang duurt het voordat mijn huis verkocht is?

De tijd die het duurt voordat een woning verkocht is, is afhankelijk van onder de woningmarkt. Als er sprake is van krapte, dan verkopen woningen uiteraard sneller dan wanneer er relatief weinig vraag is op de markt. Daarnaast spelen de eigenschappen van het huis een rol bij de verkooptijd. Een goed afgewerkte woning op een gewilde locatie zal sneller verkopen dan een woning waar veel aan moet gebeuren in een minder populaire omgeving.

Hypodomus staat bekend om zijn korte verkooptermijn: we mogen met trots zeggen dat we als makelaar de meeste woningen in de regio hebben verkocht het afgelopen jaar. Ons uitgebreide netwerk is hierbij van belang. Zo laten we kopers die in Eindhoven hun droomhuis niet vonden ook kennismaken met huizen in Meerhoven.

Wat is mijn woning in Meerhoven waard?

Er zijn een aantal factoren van belang bij het bepalen van de waarde van een woning. Denk bijvoorbeeld aan:

  • De locatie van de woning en de omgeving
  • Het soort woning: gaat het bijvoorbeeld om een appartement, rijtjeshuis of vrijstaande woning?
  • De oppervlakte van het perceel en de woning
  • De staat van het huis en het afwerkingsniveau
  • Het moment van de verkoop: de actuele woningmarkt

Welke diensten biedt Hypodomus aan?

Je kunt bij Hypodomus Makelaars terecht voor zowel de verkoop van je huidige woning als de aankoop van een nieuwe woning. Onze NVM-gecertificeerde makelaars zijn zeer ervaren in de omgeving en nemen je alle zorgen rondom de aankoop of verkoop uit handen. Daarnaast voeren we taxaties uit en hebben we een hypotheekadviseur die je onafhankelijk en oprecht advies geeft over het afsluiten van een hypotheek.

Contact en openingstijden

Hypodomus Makelaars Eindhoven
Aalsterweg 134 B
5615 CJ Eindhoven
Tel: 040 – 820 0020
E-mail: eindhoven@hypodomus.nl

Maandag: 09.00 – 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
Woensdag:  09.00 – 17.30 uur
Donderdag:  09.00 – 17.30 uur
Vrijdag:  09.00 – 17.00 uur
Zaterdag:  Op afspraak
Zondag:    Gesloten

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over de verkoop van je huis in Meerhoven of ga je graag in gesprek met een van onze makelaars? We staan voor je klaar! Ontdek de mogelijkheden via de onderstaande knoppen.

Blogs

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. We reageren snel.