Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

Huis verkopen Nuenen

Je huis verkopen in Nuenen vraagt om een verkoopmakelaar die de regio kent en de juiste contacten heeft. Hypodomus Makelaars is NVM-gecertificeerd en zorgt voor de sterkste onderhandelingspositie. We hebben al veel mensen geholpen met de verkoop van hun huis en dankzij ons grote netwerk in de omringende regio van Nuenen en ver daarbuiten geven we altijd het beste advies en zorgen we dat je de beste prijs krijgt. Maak nu een afspraak voor een eerste, oriënterend gesprek en leg ons je verwachtingen en wensen voor.

Een huis verkopen is al lastig genoeg. Daarom houden we ons verhaal helder en de lijnen kort. Bij de verkoop van je huis in Nuenen zijn we er voor jou: jouw belangen staan voorop. Zo behalen we samen het best mogelijke resultaat!

Voor een adequate en vlotte verkoop

Onze aanpak is laagdrempelig en transparant. Als verkoopmakelaar zijn we erg toegankelijk, óók buiten kantoortijden om. Zo zijn we ook beschikbaar in de avond of op zaterdag. Als NVM-gecertificeerde verkoopmakelaar verkopen we je huis in Nuenen snel, goed en met de best mogelijke voorwaarden.

 • Best verkopende makelaar in regio Eindhoven
 • Gespecialiseerd in woningpresentatie
 • Je woning op zeer korte termijn verkocht
 • Verkoopafspraken ook op zaterdag of in de avond

Onze aanpak voor de verkoop van jouw huis in Nuenen

Onze manier van werken is een fullservice type dienstverlening. Vanaf het eerste contactmoment aan de telefoon tot en met de afronding van de verkoop bij de notaris: Hypodomus Makelaars is er voor jou. Leg ons je toekomstplannen, vragen en wensen voor. Bij de verkoop van je huis komt er veel op je af en het is onze missie om je zo veel mogelijk te ontzorgen. Toch zijn er af en toe goede gesprekken nodig, waarbij we kritische vragen stellen en je soms ook de realiteit van de huidige woningmarkt moeten voorspiegelen. Dit is nodig, zodat we samen tot het beste resultaat komen.

Tijdens het verkooptraject voorzien we je van advies en houden we alles bij op het gebied van financiën, juridische aspecten en bouwkundige factoren. Alles gaat in overleg met jou, waarbij we een open communicatie waarborgen. Zo weet je te allen tijde precies waar je aan toe bent tijdens de verkoop van je huis in Nuenen.

Ga voor een spetterende presentatie van jouw woning in Nuenen

Een van de belangrijkste onderdelen bij een goede verkoopstrategie voor je huis is de presentatie. Hiermee bereiken we zo veel mogelijk potentiële kopers. Onze makelaars werken samen met onze binnendienst voor spetterende 360-gradenfoto’s, vloeiende videotours en overzichtelijke digitale plattegronden van jouw woning. Zo maken woningzoekenden gemakkelijk kennis met jouw huis in Nuenen.

De middelen die we inzetten voor woningpresentaties zetten we graag voor je op een rijtje:

 • Een glossy verkoopbrochure met foto’s van een professionele fotograaf
 • Een prominente advertentie op Funda waar we alle mogelijke media op plaatsen
 • Een uitgebreide presentatie op onze eigen website
 • 360-gradenfoto’s en een hoogtefoto
 • Videotour voor virtuele bezichtiging van je huis
 • Digitale plattegronden
 • Een digitale presentatie van je huis
 • Opvallende verkoopborden in je tuin (ook verlicht mogelijk)
 • Plaatsing op social media

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar wat we allemaal voor de verkoop van jouw huis in Nuenen kunnen betekenen? Ontdek dat tijdens een eerste gesprek, waar je ons je wensen en verwachtingen voorlegt. We gaan samen met jou in gesprek om tot de beste verkoopstrategie te komen voor het mooiste resultaat. Bel 040 820 0020 of vul onderstaand contactformulier in.

Afspraak maken verkoopmakelaar nuenen

Maak een keuze

Blogs

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. We reageren snel.