Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

Huis verkopen Tongelre

Kies Hypodomus voor de verkoop van je huis in Tongelre

Als je jouw huis in Tongelre snel en vooral goed wilt verkopen, kies je voor Hypodomus Makelaars. Met ons grote netwerk brengen we niet alleen lokale geïnteresseerden mee, maar ook woningzoekenden in de hele regio van Eindhoven. Hypodomus is NVM-gecertificeerd specialist in woningmarketing. Voor elke woning maken we een spetterende woningpresentatie, waarbij we gebruik maken van diverse kanalen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie glossy brochure, een campagne op social media die specifiek is gericht op potentiële kopers en een professionele fotopresentatie. Zo zetten we jouw huis in Tongelre in de picture, zowel op Funda, op onze eigen site als op onze veelbezochte social media kanalen.

De makelaars van Hypodomus hebben veel ervaring met het verkopen van woningen in Tongelre. Ze hebben een groot netwerk in de regio en vinden zo veel geschikte kopers voor jouw huis. Het is ons streven dat je alles uit de verkoop haalt, daarom bieden we je de beste onderhandelingspositie. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of stel je vraag via de telefoon.

Woning verkopen in Tongelre

Voor een vlekkeloze verkoop van je huis in Tongelre kies je voor de bewezen aanpak van Hypodomus. We zijn de best aankopende én verkopende makelaar in de regio van Tongelre. Maak nu een afspraak via de onderstaande buttons, dan gaan we zo snel mogelijk samen met je aan het werk!

Bij ons krijg je:

  • NVM-gecertificeerde makelaars
  • De beste verkoopstrategie die we samen met jou bepalen
  • Duidelijk gecommuniceerd wat ons plan is
  • Beschikbaarheid voor afspraken ook buiten kantooruren en in het weekend

Samen bepalen we de verkoopstrategie

Jij kent jouw huis het beste. Dat is natuurlijk ook belangrijk bij de verkoop van je huis in Tongelre. Het is voor de makelaars van Hypodomus niet meer dan normaal dat we met elkaar in gesprek gaan en samen de verkoopstrategie opstellen. Zodra we dat met jou hebben besproken, ligt de rest van het verkoopproces in onze handen. Natuurlijk houden we je op de hoogte van eventuele vorderingen, maar voor de rest ontzorgen we je volledig. Je hoeft je geen zorgen te maken over bezichtigingen managen, marketing of andere zaken die erbij komen kijken.

Voor de beste marketing van je huis

Speciaal voor jouw huis in Tongelre maken we een strak marketingplan. Je huis komt te staan op Funda.nl en op onze eigen site. Daarnaast brengen we je woning onder de aandacht via verschillende offline kanalen. Denk hierbij aan een brochure van hoge kwaliteit en verkoopborden.

Met ruim 8.000 volgers op Facebook en Instagram hebben we een groter bereik dan de meeste lokale makelaars. Ook via deze media brengen we potentiële kopers op de hoogte van jouw huis dat te koop staat. Vaak gaat het hier om een doelgroep die in eerste instantie niet per se zoekt in Tongelre, maar daar misschien wel zou willen wonen.

Zie je voor je hoe Hypodomus alles uit de verkoop van je huis in Tongelre haalt voor jou? Via onderstaand contactformulier maak je een afspraak voor een eerste, vrijblijvend gesprek.

Afspraak maken verkoopmakelaar tongelre

Maak een keuze

Wat je moet weten over je huis verkopen in Tongelre

Als je je huis wilt verkopen, komt er veel op je af. Om een duidelijk beeld te schetsen, hebben we actuele marktinformatie nodig. Hoeveel is een huis in Tongelre eigenlijk waard? Wat is de waarde van mijn huis? Hoe verloopt het verkoopproces en wat zijn de kosten? Deze vragen stellen onze klanten, maar ze willen ook vaak hypotheekadvies. Hypodomus staat voor je klaar met antwoorden op al je vragen. Bekijk de veelgestelde vragen hieronder of stel je specifieke vraag aan onze specialisten door contact op te nemen.

Hoe snel is mijn huis verkocht?

Er zijn verschillende aspecten die de snelheid van het verkoopproces beïnvloeden. Niet alleen de vraag op de actuele woningmarkt, maar ook de staat van het onderhoud, het afwerkingsniveau, de omgeving en de totale woonoppervlakte van de woning horen hierbij. Kort gezegd: iedere goede verkoopstrategie begint bij een goede taxatie.

Hoeveel is mijn huis in Tongelre waard?

Dat hangt af van diverse factoren:

  • Het type huis: is het een appartement, hoekwoning of een vrijstaande villa?
  • De omgeving en de ligging van je woning
  • De oppervlakte van de woonruimte en het omringende perceel
  • Het afwerkingsniveau en de status van het onderhoud van je huis

Bij iedere verkoop van een huis is een waardebepaling het startpunt. Bovenstaande punten nemen we hier in mee, maar ook diverse andere aspecten, zodat we uiteindelijk tot een realistische vraagprijs komen.

Hoeveel kost het om mijn huis te verkopen?

Hypodomus hanteert marktconforme prijzen. Als je kiest voor onze makelaardij als verkoopmakelaar voor jouw huis in Tongelre, geven we je graag een exacte prijsopgave tijdens een persoonlijk gesprek.

Wat kan ik verwachten van Hypodomus als verkoopmakelaar?

We doen er alles aan om jouw huis in Tongelre te verkopen tegen de beste prijs en onder de gunstigste voorwaarden. Je huis komt in de spotlight te staan, zowel on- als offline. Zo bereiken we zo veel mogelijk geïnteresseerde woningzoekenden.

Contact en openingstijden

Hypodomus Makelaars Eindhoven
Aalsterweg 134 B
5615 CJ Eindhoven
Tel: 040 – 820 0020
E-mail: eindhoven@hypodomus.nl

Maandag: 09.00 – 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
Woensdag:  09.00 – 17.30 uur
Donderdag:  09.00 – 17.30 uur
Vrijdag:  09.00 – 17.00 uur
Zaterdag:  Op afspraak
Zondag:    Gesloten

Kunnen we helpen?


Zit je nog met vragen over het verkopen van je huis in Tongelre of wil je graag een eerste gesprek met een van onze makelaars inplannen? We staan klaar om alles met je door te nemen. Vul het bovenstaande formulier in of bel ons voor direct contact.

Blogs

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.