Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

Huis verkopen Veldhoven

Je huis in Veldhoven snel en goed verkopen met Hypodomus Makelaars

Om je huis goed en vlot te verkopen in Veldhoven, reken je op de expertise van Hypodomus Makelaars. Met jarenlange ervaring in de regio op zak brengen we je woning onder de aandacht bij kijkers uit zowel Veldhoven als de hele regio daaromheen. Hypodomus blinkt uit in woningmarketing: wij verzorgen een complete en perfecte woningpresentatie. Met onder andere een professionele fotoshoot, 360-gradenfoto’s, een virtuele tour en een videotour tonen we jouw huis op zijn best aan potentiële kopers. Onze vastgoedstyliste neemt samen met onze persoonlijke makelaar al je zorgen weg en we zorgen ervoor dat het verkooptraject zorgeloos verloopt.

Dankzij het grote en waardevolle netwerk in Veldhoven en omgeving kunnen de makelaars van Hypodomus snel schakelen met geïnteresseerden voor de verkoop van jouw woning. Bovendien versterken we jouw onderhandelingspositie om alles uit de verkoop te halen. Maak gerust een afspraak voor een eerste oriënterend gesprek of bel ons voor meer informatie.

JE WONING VERKOPEN IN VELDHOVEN

Ga voor de gedegen aanpak van Hypodomus Makelaars en verkoop je woning vlot tegen de beste voorwaarden. Onze werkwijze:

  • Transparante communicatie en altijd bereikbaar
  • Samen de beste verkoopstrategie bepalen
  • Op afspraak ook buiten kantoortijden beschikbaar
  • Ervaren team van NVM-gecertificeerde makelaars

Maak een afspraak met onze makelaars om alles uit de verkoop van jouw woning in Veldhoven te halen.

De beste verkoopstrategie bepalen we samen met jou

Als dé verkoopmakelaar in Veldhoven en omgeving weten we dat de beste verkoopstrategie niet voor iedereen hetzelfde is. Als woningeigenaar ken jij je huis als geen ander, daarom bepalen we de strategie voor de verkoop ervan samen met jou. Zodra we het plan van aanpak hebben opgesteld, heb jij geen omkijken meer naar de verkoop: we nemen je het volledige verkoopproces uit handen.

Met een strategisch marketingplan laten we je woning van zijn beste kant zien aan potentiële kopers. Dit doen we zowel op onze eigen website als op Funda.nl en offline media. Dankzij ons grote netwerk op sociale media kunnen we optimaal gebruikmaken van kanalen als Facebook voor de promotie van ons woningaanbod.

Klaar om je huis in Veldhoven te verkopen? Maak vandaag nog een geheel vrijblijvende afspraak via het onderstaande contactformulier.

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Waar moet je aan denken bij de verkoop van je woning in Veldhoven?

Bij de verkoop van je woning komt ontzettend veel kijken. Als ervaren makelaar begrijpen we dat je hier vragen over kunt hebben. Zo zul je wellicht willen weten wat jouw huis in Veldhoven nu eigenlijk waard is, hoelang het duurt voor het verkocht is en wat een makelaar nu eigenlijk kost. En voor je nieuwe woning heb je misschien hypotheekadvies nodig. Al deze zaken zijn van belang en lichten we hieronder toe. Neem gerust contact met ons op als jouw vraag hier niet tussen staat.

Wat is mijn woning in Veldhoven waard?

De waarde van een huis is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder:

  • Het type woning
  • De woonoppervlakte
  • De locatie en omgeving
  • Het afwerkingsniveau en de staat van het onderhoud
  • De actuele woningmarkt

Al deze eigenschappen nemen we mee bij het bepalen van de waarde.

Hoelang duurt het voor mijn huis verkocht is?

Ook hierbij spelen verschillende aspecten een rol. Hoofdzakelijk is de vraag op de woningmarkt leidend, maar ook de afwerking, het woonoppervlak en de ligging van de woning zijn van belang. Onze makelaars bieden je duidelijk inzicht hierin. Om te beginnen is een taxatie een goed uitgangspunt. Aan de hand van de waardebepaling stellen we een goede verkoopstrategie op. Onze korte verkooptermijn uit zich in het feit dat Hypodomus de makelaar is die de meeste woningen in deze regio heeft verkocht het afgelopen jaar. Wij nemen bijvoorbeeld de kopers die niet slagen in de Eindhovense woningmarkt mee naar Veldhoven.

Wat kost een makelaar voor de verkoop van mijn woning?

Al onze makelaarstarieven zijn marktconform, dus ook bij de verkoop van jouw huis in Veldhoven. Wil je de exacte kosten weten van onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Wat kan een makelaar van Hypodomus voor mij betekenen?

Voor de verkoop van je huis is het aan te raden een goede verkoopmakelaar in de arm te nemen. Onze NVM-gecertificeerde verkoopmakelaars gebruiken hun netwerk, kennis en kunde om jouw woning in Veldhoven tegen de meest gunstige voorwaarden en voor de beste prijs te verkopen. We brengen je huis onder de aandacht bij zo veel mogelijk potentiële kopers door gebruik te maken van effectieve verkoopstrategieën. Hierbij maken we gebruik van zowel online als offline middelen voor het beste en snelste resultaat.

Hypodomus Makelaars Eindhoven
Aalsterweg 134 B
5615 CJ Eindhoven
Tel: 040 – 820 0020
E-mail: eindhoven@hypodomus.nl

Maandag: 09.00 – 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
Woensdag:  09.00 – 17.30 uur
Donderdag:  09.00 – 17.30 uur
Vrijdag:  09.00 – 17.00 uur
Zaterdag:  Op afspraak
Zondag:    Gesloten

Meer weten?

Heb je nog vragen over het verkopen van je woning in Veldhoven of heb je interesse in een oriënterend gesprek? We bespreken je wensen graag met je. Neem contact met ons op via de onderstaande buttons en ontdek de mogelijkheden.

Blogs

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.