Huis verkopen Veldhoven

Verkoop uw huis in Veldhoven

Maak kennis met de vernieuwende makelaar die uw woning goed en snel verkoopt! We zijn actief in woningmarketing en gespecialiseerd in het presenteren van woningen. Met ons uitgebreide netwerk van potentiële huizenkopers verkopen we snel uw huis tegen de beste voorwaarden.

Hypodomus Makelaars:

  • Snelle gemiddelde verkooptermijn
  • Groot bereik in de regio
  • Samen bepalen we de meest effectieve verkoopstrategie
  • Duidelijke en open communicatie met alle partijen
  • Wij verkopen uw woning met het beste resultaat
  • Onze makelaars en medewerkers zijn NVM-gecertificeerd
  • Best verkopende en aankopende makelaar van 2019

Makelaar in Veldhoven

Als makelaar in Veldhoven helpen we u graag bij het kopen of verkopen van uw woning. Hypodomus Makelaars heeft veel ervaring met de huizenmarkt in Veldhoven, maar omdat u uw huis als de beste kent, stellen we in overleg met u een verkoopstrategie op. Daarna nemen we u het gehele verkoopproces uit handen, zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

Uw woning bereikt een breed publiek van huizenzoekers door de presentatie op Funda.nl en op onze eigen website. Met een mediapakket verschijnt uw huis ook in de on- en offline media. Hypodomus heeft ruim 6000 volgers op Facebook die elke dag ons woningaanbod in de gaten houden. Wilt u uw woning verkopen? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak! Bel of vul ons contactformulier in.

CONTACT EN OPENINGSTIJDEN

Hypodomus Eindhoven
Aalsterweg 134 B
5615 CJ Eindhoven
Tel. 040 820 0020
E. eindhoven@hypodomus.nl

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:30 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:30 uur
Woensdag: 08:30 – 17:30 uur
Donderdag: 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Meest gestelde vragen bij het verkopen van een huis in Veldhoven

Bij het verkopen van een woning komt veel kijken: denk aan het bepalen van de woningwaarde, makelaarskosten en de verkooptermijn. De makelaars van Hypodomus zijn bekend met de vele vragen die spelen bij u als huizenverkoper. Hieronder vindt u daarom het antwoord op de meest gestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Wat doet een makelaar?

De verkoopmakelaars van Hypodomus verkopen uw huis tegen de beste voorwaarden. Met onze kennis van de woningmarkt en ruime ervaring met effectieve verkoopstrategieën brengen wij uw huis onder de aandacht bij een breed publiek.

Wat is de waarde van mijn woning?

Hoeveel uw huis waard is, hangt af de locatie in Veldhoven en de specifieke kenmerken van uw huis. Het aantal vierkante meters en eventuele extra voorzieningen spelen hier een belangrijke rol bij. Onze verkoopmakelaars stellen alles in het werk om uw huis te verkopen tegen de best mogelijke voorwaarden. Wilt u uw woning laten taxeren? Ook dat kan bij Hypodomus!

Wat zijn de kosten voor het inschakelen van een makelaar?

Hypodomus staat voor service en professionele woningpresentatie. Toch zijn onze tarieven zeer marktconform. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte voor de verkoop van uw woning in Veldhoven kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Hoelang duurt het voor mijn woning verkocht wordt?

Hypodomus heeft een gemiddelde verkooptermijn van 3 maanden. We hebben een groot netwerk van potentiële huizenkopers, het komt daarom ook voor dat huizen al binnen 1 dag verkocht worden!

Met onze gespecialiseerde verkoopstrategie richten we ons erop uw woning niet alleen snel, maar ook tegen de gunstigste voorwaarden te verkopen. Uiteindelijk hangt de duur van de verkoopfase met name af van de staat van de woning en de vraag op de woningmarkt.

Wat kan ik zelf doen om mijn huis te verkopen?

Hypodomus heeft een platform ontwikkeld waarmee u zelf bijdraagt aan de verkoop van uw woning: Help Mee! Hiermee zet u uw eigen sociale netwerk als persoonlijke promotieteam. Dit doet u door uw familie en vrienden te vragen hun sociale media in te zetten om de verkooppagina van uw huis te delen. Op deze manier wint uw woning snel aan bekendheid bij een groot publiek en verhoogt u de kans op een snelle verkoop.

 

Contact

Wilt u meer weten over het verkopen van uw huis in Veldhoven en wat Hypodomus daarin voor u kan betekenen? Neem contact met ons op, onze verkoopmakelaars staan u graag te woord.

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.