mogen wij uw Hypotheekadviseur zijn?

Met een onafhankelijk en vooral oprecht advies van de hypotheekadviseur via Hypodomus Makelaars Eindhoven sluit u een scherpe hypotheek af die volledig afgestemd is op uw persoonlijke woonwensen. Wij vergelijken alle hypotheekaanbieders, zorgen ervoor dat u altijd meer keuze dan bij uw eigen bank en geven u op deze manier altijd een eerlijk advies, zodat u een hypotheek ten aller tijden tegen minimale maandlasten afsluit. Neem contact op voor meer informatie over hypotheekadvies of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend hypotheekgesprek.

Hypodomus Makelaars Eindhoven werkt intensief samen met het team van Van Avezaath Financiële Dienstverleners. Zij adviseren en bemiddelen hypotheken voor:

  • Ondernemers, DGA’s en ZZP-ers, ook als u nog geen 3 jaarcijfers kunt overleggen;
  • Starters en doorstromers op de woningmarkt;
  • We kunnen u ook goed helpen met verhuurhypotheken;
  • Herzieningen van hypotheken om overwaarde in te kunnen zetten;
  • We also help expats to find the best mortgage.

Naast hypotheekvoorzieningen zijn wij sterk in verzekeringen en vermogensadvies. Wij komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat we uw mogelijkheden in kaart kunnen brengen.

  • Een vrijblijvend hypotheekgesprek
  • Onafhankelijk hypotheekadvies
  • Erkend hypotheekadviseur met tientallen jaren ervaring
Hypodomus Makelaar Eindhoven Hypotheekadviseur
Akte_tekenen_Makelaar_Eindhoven_Hypodomus

Onze hypotheekadviseurs

Onze dienstverlening wat hypotheken betreft gaat verder dan enkel financieel advies. Na het zetten van de handtekening blijven we u informeren over alle mogelijkheden wat betreft rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen en/of verhogingen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat u tot het einde van de looptijd maximaal voordeel van uw hypotheek heeft.

De adviserende taak van Hypodomus Eindhoven is pas afgerond als de einddatum van uw hypotheek behaald is. Onze hypotheekadviseur is erkend hypotheekadviseur en heeft tientallen jaren ervaring. Dagelijks voorziet hij huizenkopers van eerlijk en onafhankelijk advies. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op om een vrijblijvend hypotheekgesprek in te plannen.

Maak kennis met ons hypotheekteam: mensen om trots op te zijn, waar wij graag uw hypotheek aan toevertrouwen. Allen aangenomen op hun menselijke vaardigheden. Kennis en kunde is vanzelfsprekend, als ze dan ook nog vriendelijk en innemend zijn, dan is er een basis voor een fijn team. hier rechts, van onder naar boven:

Robert van Avezaath, Financieel / Hypotheekadviseur, Geregistreerd Financial Life planner 

Financieel strategisch denker en empathisch. Denkt vanuit de persoon en wil vanuit de verbinding die daaruit ontstaat samenwerken met zijn klanten.

Kees Faijdherbe, Hypotheekadviseur en Financieeladviseur 

Analytisch vaardig en zeer gemotiveerd. Vriendelijke vent aan wie je graag je dossier toevertrouwt.

 

Onafhankelijk hypotheekadvies

Onze hypotheken zijn altijd maatwerk: volledig afgestemd op uw woonwensen en mogelijkheden. Door alle hypotheekaanbieders te vergelijken weet onze adviseur altijd een hypotheek te vinden die bij u past, met lage rente en de beste voorwaarden. In onze dienstverlening staat u centraal: waar wij adviseren, beslist u.

Bij Hypodomus Eindhoven kunt u een hypotheek afsluiten tegen minimale maandlasten, maar of dit wenselijk is, hangt af van uw persoonlijke situatie. De looptijd van de hypotheek en de hypotheekvorm zorgen voor meer of minder zekerheid. Onze hypotheekadviseur voorziet u van eerlijk en onafhankelijk advies en helpt u graag bij het vinden van de best passende hypotheek. Doordat Hypodomus meerdere vestigingen door het hele land heeft, kopen we groot in en kunnen wij u altijd de beste hypotheek aanbieden.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contact

Hypodomus Eindhoven
Aalsterweg 134 B
5615 CJ Eindhoven
Tel. 040 820 0020
E. eindhoven@hypodomus.nl

Openingstijden

Maandag: 08:30 – 17:30 uur
Dinsdag: 08:30 – 17:30 uur
Woensdag: 08:30 – 17:30 uur
Donderdag: 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Een hypotheekgesprek buiten onze kantoortijden is bij Hypodomus Makelaars Eindhoven geen enkel probleem.

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.