Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

een Eerste Hypotheek, jouw springplank naar de woningmarkt

Een nieuw huis! Dat gebeurt je niet elke dag. Een boeiende tijd breekt aan. Je hebt het huis gevonden dat aan al jouw woonwensen voldoet. Maar je vindt het ook spannend, want er komt veel op je af! 

Alles over je eerste huis kopen

Een eigen huis is iets om naar uit te kijken. Maar, het wordt ook een hele spannende tijd. Bij een huis kopen komt veel kijken. Hoe en waar ga je jouw eerste woning zoeken, wat verwacht jij van jouw makelaar en wat kun je lenen? De keuzes die je maakt bepalen mede het woonplezier voor een groot aantal jaren.

Het wordt dus goed afwegen. Kopen? Huren? Nieuwbouw of bestaande bouw? Wonen in een dorp, een rustige wijk aan de rand van de stad? Of juist midden in het drukke, gezellige centrum?

Veel van die keuzes zijn uiteraard heel persoonlijk. Daar kan Hypodomus je als NVM makelaar en taxateur heel goed in adviseren. Een nieuw huis brengt ook nieuwe financiële verantwoordelijkheden met zich mee. Hier kan de makelaar van Hypodomus je ook over adviseren. Samen proberen we jouw plannen zo goed mogelijk te realiseren.

Wij zijn van mening dat je voor een hypotheek en zeker een eerste hypotheek een onafhankelijk advies nodig hebt. Je moet kunnen kieze uit alle banken en hypotheekverstrekkers. Dit is niet mogelijk bij je eigen bank omdat die vaak alleen hypotheken van zichzelf aan bieden. In een enkel geval kan een bank ook enkele andere hypotheekverstrekkers aanbieden. De keuze is dan zeer beperkt. Wij gaan voor transparantie. Bij ons kun je kiezen uit alle hypotheekverstrekkers in de markt. 

Een gesprek buiten onze kantoortijden is bij Hypodomus Makelaars geen probleem.

Hypodomus Helpt

Wil je meer weten over onze actieve werkwijze dan maken we graag een vrijblijvende afspraak. Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in.
 

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Blogs

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.