Eerste Hypotheek

Een nieuw huis! Dat gebeurt u niet elke dag. Een boeiende tijd breekt aan. U hebt het huis gevonden dat aan al uw woonwensen voldoet. Maar u vindt het ook spannend, want er komt veel op u af! 

Alles over uw eerste huis kopen

Een eigen huis is iets om naar uit te kijken. Maar… het wordt ook een spannende tijd. Bij een huis kopen komt veel kijken. Hoe en waar gaat u zoeken, wat verwacht u van uw makelaar en wat kunt u lenen? De keuzes die u maakt bepalen het woonplezier voor een groot aantal jaren.

Het wordt dus goed afwegen. Kopen? Huren? Nieuwbouw of bestaande bouw? Wonen in een dorp, een rustige wijk aan de rand van de stad? Of juist midden in het drukke, gezellige centrum?

Veel van die keuzes zijn uiteraard heel persoonlijk. Daar kan Hypodomus u als makelaar heel goed in adviseren. Een nieuw huis brengt ook nieuwe financiële verantwoordelijkheden met zich mee. Hier kan Hypodomus u ook over adviseren. Samen proberen we uw plannen te realiseren.

Wij zijn van mening dat u voor een hypotheek en zeker een eerste hypotheek een onafhankelijk advies nodig hebt. Je moet kunnen kieze uit alle banken en hypotheekverstrekkers. Dit is niet mogelijk bij je eigen bank omdat die vaak alleen hypotheken van zichzelf aan bieden. In een enkel geval kan een bank ook enkele andere hypotheekverstrekkers aanbieden. De keuze is dan zeer beperkt. Wij gaan voor transparantie. Bij ons kun je kiezen uit alle hypotheekverstrekkers in de markt. 

Een gesprek buiten onze kantoortijden is bij Hypodomus Makelaars geen probleem.

Hypodomus Helpt

Wilt u meer weten dan maken we graag een vrijblijvende afspraak. Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in.
 

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.