mogen wij uw taxateur zijn?

Hypodomus Eindhoven is taxateur voor woningen in een straal 20km rondom Eindhoven

Het belang van een goede taxatie wordt nog te vaak onderschat! Indien een taxatie niet goed en secuur wordt uitgevoerd en de taxateur onvoldoende tijd en energie hierin zal kunnen investeren, dan kunnen de gevolgen enorm zijn voor de opdrachtgever. De bank kan bijvoorbeeld ervoor kiezen geen lening/hypoteek te verstrekken of een extra investering verlangen alvorens een hypotheek te verstrekken.

Omdat wij zelf veel woningen verkopen hebben wij een uitstekend zicht op de recente ontwikkelingen in de markt. Wij werken met validatie instituten als NWWI en TaxateursUnie waardoor alle geldverstrekkers onze professionele rapporten zullen accepteren. Hypodomus hecht veel waarde aan de kwaliteit van een taxatie omdat dit de basis is van veel kostbare beslissingen. Wij gaan niet voor kwantiteit maar voor kwaliteit! De kosten van een taxatie zijn desondanks marktconform te noemen. Een taxatie kan door ons uitgevoerd worden indien het te taxeren object binnen een straal van 20 kilometer van ons kantoor is gelegen.

  • Altijd binnen één week een gevalideerd rapport
  • Alle Hypodomus taxateurs hanteren all-in tarieven 
  • Taxatierapport geaccepteerd door alle banken

Neem contact met ons op of vraag hieronder direct een taxatierapport aan.

Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) is een onafhankelijk taxatie instituut dat het uitgebrachte taxatierapport valideert. Zij valideren taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld.

Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Door deze validatie wordt het taxatierapport geaccepteerd door het NHG en alle hypotheek- en  geldverstrekkers. Zonder deze NWWI controle wordt het taxatierapport in veel gevallen niet geaccepteerd.

taxatie

 

Online een taxatierapport aanvragen kan eenvoudig hieronder


Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.