Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

Dé taxateur

Hypodomus Taxaties Eindhoven is de NWWI taxateur voor woningen in en rondom Eindhoven

Het belang van een goede taxatie wordt nog te vaak onderschat! Een taxatierapport wordt vaak gezien als noodzakelijk kwaad. De taxatie van een woning is een objectieve waardebepaling. Het taxeren is in veel gevallen benodigd voor de aanvraag van een hypotheek. Let op! Indien een taxatie uitgewerkt als een NWWI taxatierapport, niet goed en secuur wordt uitgevoerd en de taxateur onvoldoende tijd en energie hierin kan investeren, dan kunnen de gevolgen enorm zijn voor de opdrachtgever. De bank kan bijvoorbeeld ervoor kiezen geen hypoteek te verstrekken of een extra eigen bijdrage verlangen alvorens een hypotheek te gaan verstrekken.

Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) is een onafhankelijk taxatie instituut dat het uitgebrachte taxatierapport valideert. Zij valideren taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Door deze validatie wordt het taxatierapport geaccepteerd door het NHG en alle hypotheek- en  geldverstrekkers. Zonder deze NWWI controle wordt het taxatierapport in veel gevallen niet geaccepteerd.

Heb je een taxatie met verbouwing nodig? Download dan hier de uniforme verbouwingsspecificatie.

 

De kosten

Hypodomus Makelaars is transparant over de kosten van een taxatie. Wij geven duidelijk aan met welke kosten je rekening dient te houden. De kosten van een taxatie voor het verkrijgen van je financiering zijn fiscaal aftrekbaar en onze tarieven zijn altijd inclusief BTW, kadasterkosten en de validatiekosten van het NWWI. In onze prijs is er rekening mee gehouden dat alle benodigde stukken snel, compleet en digitaal aangeleverd worden. Want zo werken wij zelf ook het liefste. Hiernaast vind je onze kosten voor een gevalideerde NWWI taxatie.

Huis laten taxeren?

Hypodomus is Dé Makelaar en Dé Taxateur uit Eindhoven en wij denken graag met je mee. Het laten taxeren van je huis in de omgeving van Eindhoven wordt gedaan door een taxateur om de objectieve waarde van een huis te bepalen. De bank kan aan de hand van het taxatierapport beoordelen of een hypothecaire lening al dan niet verantwoord verstrekt kan worden op basis van de aangekochte woning. Omdat wij zelf veel woningen verkopen hebben wij een uitstekend zicht op de recente ontwikkelingen in de markt. Wij werken uitsluitend met validatie instituut NWWI waardoor alle geldverstrekkers onze professionele rapporten zullen accepteren. Een taxateur van Hypodomus Eindhoven hecht veel waarde aan de kwaliteit van een taxatie omdat dit de basis is van veel kostbare beslissingen. Een taxatie kan door ons uitgevoerd worden indien het te taxeren object binnen een straal van 20 kilometer van ons kantoor is gelegen.

 

Blogs

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.