Dé taxateur

Hypodomus Taxatie Eindhoven is de NWWI taxateur voor woningen in en rondom Eindhoven

Het belang van een goede taxatie wordt nog te vaak onderschat! Een taxatierapport wordt vaak gezien als noodzakelijk kwaad. Maar indien een taxatie uitgewerkt in een (NWWI) taxatierapport niet goed en secuur wordt uitgevoerd en de taxateur onvoldoende tijd en energie hierin kan investeren door een (te)laag tarief, dan kunnen de gevolgen enorm zijn voor de opdrachtgever. De bank kan bijvoorbeeld ervoor kiezen geen lening/hypoteek te verstrekken of een extra financiering verlangen alvorens een hypotheek te verstrekken.

Omdat wij zelf veel woningen verkopen hebben wij een uitstekend zicht op de recente ontwikkelingen in de markt. Wij werken uitsluitend met validatie instituut NWWI waardoor alle geldverstrekkers onze professionele rapporten zullen accepteren. Hypodomus hecht veel waarde aan de kwaliteit van een taxatie omdat dit de basis is van veel kostbare beslissingen. Een taxatie kan door ons uitgevoerd worden indien het te taxeren object binnen een straal van 20 kilometer van ons kantoor is gelegen.

  • Binnen één week een gevalideerd rapport
  • Alle Hypodomus taxateurs hanteren all-in tarieven 
  • Taxatierapport geaccepteerd door alle banken
  • NWWI Taxatie in Eindhoven en omgeving
  • Drie gecertificeerde taxateurs tot je beschikking

Neem contact met ons op of vraag hieronder direct een taxatierapport aan.

Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) is een onafhankelijk taxatie instituut dat het uitgebrachte taxatierapport valideert. Zij valideren taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld.

Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Door deze validatie wordt het taxatierapport geaccepteerd door het NHG en alle hypotheek- en  geldverstrekkers. Zonder deze NWWI controle wordt het taxatierapport in veel gevallen niet geaccepteerd.

taxatie

 

Online een taxatierapport aanvragen kan eenvoudig hieronder

(LINK voor het geval onderstaand formulier niet werkt)


 

Blogs

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het formulier in. Wij reageren snel.