Onze recent verkochte huizen in Deurne

De huizenmarkt is vollop in beweging en heeft de afgelopen jaren vele ups en downs gekend. Desondanks slaagt onze makelaar Pieter Vriends er al vele jaren in om succesvol huizen te verkopen in Deurne en omgeving. Wij zijn midden in de crisis gestart en hebben ons succes te danken door een moderne en actieve aanpak.

 

 

Wilt u meer weten over onze werkwijze en op welke manier onze makelaar in Deurne, Pieter Vriends u kan helpen? Maak dan snel een afspraak:

 

Pieter Vriends
Pieter Vriends
NVM Makelaar | Taxateur RMT
Meer Informatie

PIETER VRIENDS 

NVM Makelaar | Taxateur RMT bij hypodomus makelaars in deurne

Als geboren en getogen Deurnenaar ben ik uiteraard goed bekend in het gebied en sta ik actief voor u klaar. Ook buiten Deurne heb ik de nodige ervaring om u goed te helpen. Bij de (ver)koop van een huis gaat het om meer dan een stapel stenen, het is vaak de emotie die de overhand neemt. Het is mijn taak om de emotie uit de onderhandeling te halen.NVM makelaar (agent) bij Hypodomus Makelaars uit Eindhoven / Deurne, ik ben al heel mijn leven woonachtig in Deurne. Ik werk graag in de regio Deurne en ben naast een geboren en getogen Deurnenaar ook gek op ons mooie dorp Deurne. Het dorp heeft zoveel moois te bieden waar u als inwoner trots op kunt zijn. De grote verscheidenheid aan woningen maken Deurne een dorp waar de keuze tussen woningaanbod en doorgroei mogelijkheden, in tegenstelling tot het landelijke aanbod, nog steeds voldoende aanwezig zijn.

Ik heb al ruim 12 jaar ervaring als makelaar en voor verschillende gerenommeerde makelaarskantoren in de omgeving gewerkt. Midden in de economische crisis (2012) heb ik de stap gezet om voor mezelf en voor mijn laatste werkgever Hypodomus Makelaars te gaan werken in de vorm van zelfstandig makelaar in de regio Deurne ondersteund door mijn collega's van Hypodomus Makelaars uit Eindhoven. De aansporingen vanuit de omgeving samen met mijn eigen gedrevenheid hebben mij ervan overtuigd dat er in Deurne ruimte is voor een actieve makelaar.

Hypodomus Makelaars in Deurne

Ontmoet onze makelaar Pieter Vriends in Deurne die woningverkoop over een andere boeg gooit:
"Ik ben geen traditionele makelaar!" De Hypodomus Makelaar in Deurne is vernieuwend in het verkopen van woningen, de specialist in woningpresentatie en met een uitgebreid netwerk van potentiële huizenkopers in Deurne en omgeving weten we elk huis snel te verkopen tegen de beste voorwaarden.

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.