Afspraak maken met een makelaar in Deurne

Voor de aankoop of verkoop van een woning in Deurne maakt u vrijblijvend een afspraak met onze NVM-makelaars en adviseurs. We hebben een groot bereik in de hele regio en helpen u graag. In Deurne hebben we connecties met zowel woningzoekenden als woningaanbieders. Expertise van woningzoektocht tot hypotheekakte: Hypodomus Makelaars heeft het in huis.

Wilt u meer weten over het kopen of verkopen van een huis in Deurne? Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Hypodomus Makelaars Deurne heeft in combinatie met Pieter Vriends veel ervaring met de huizenmarkt in Deurne en we helpen u dan ook graag bij het kopen of verkopen van uw woning. Schakel de experts van Hypodomus Makelaars in en leer de voordelen en ondersteuning van het hele team van Hypodomus makelaars kennen:

 

 • Makelaar én hypotheekadviseur onder één dak
 • Grootste bereik bestaande bouw in de kennisregio
 • De meest snelle gemiddelde verkooptermijn
 • Best verkopende en aankopende makelaar van 2018 & 2019 in de regio
 • Gecertificeerde makelaars en adviseurs

Een woning kopen in Deurne

Hypodomus Makelaars biedt volledige begeleiding: van het zoeken van een woning tot de afhandeling bij de notaris. Het meest recente aanbod in Deurne vindt u via onderstaande button.

Uw woning in Deurne verkopen

De verkoopmakelaars van Hypodomus in Deurne helpen u met het snel verkopen van uw woning tegen gunstige voorwaarden:

 • Korte verkooptermijn
 • Jaren ervaring met het vinden van de juiste koper
 • Deskundig in woningpresentatie
 • Gunstige tarieven

Een woning kopen in Deurne

De aankoopmakelaars van Hypodomus in Deurne helpen u met het kopen van een woning tegen de beste prijs:

 • Geen extra kosten voor uw eerste aankoopbezichtiging
 • Gratis aankoopscan
 • Onderhandelingsstrategie door gespecialiseerde aankoopmakelaar

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Onze makelaars en medewerkers

Pieter Vriends
Pieter Vriends
NVM Makelaar - Taxateur | RMT (regio Deurne)
Meer Informatie

Als geboren en getogen Deurnenaar ben ik uiteraard goed bekend in het gebied en sta ik actief voor u klaar. Ook buiten Deurne heb ik de nodige ervaring om u goed te helpen. Bij de (ver)koop van een huis gaat het om meer dan een stapel stenen, het is vaak de emotie die de overhand neemt. Het is mijn taak om de emotie uit de onderhandeling te halen.NVM makelaar (agent) bij Hypodomus Makelaars uit Eindhoven / Deurne, ik ben al heel mijn leven woonachtig in Deurne. Ik werk graag in de regio Deurne en ben naast een geboren en getogen Deurnenaar ook gek op ons mooie dorp Deurne. Het dorp heeft zoveel moois te bieden waar u als inwoner trots op kunt zijn. De grote verscheidenheid aan woningen maken Deurne een dorp waar de keuze tussen woningaanbod en doorgroei mogelijkheden, in tegenstelling tot het landelijke aanbod, nog steeds voldoende aanwezig zijn.

Ik heb al ruim 12 jaar ervaring als makelaar en voor verschillende gerenommeerde makelaarskantoren in de omgeving gewerkt. Midden in de economische crisis (2012) heb ik de stap gezet om voor mezelf en voor mijn laatste werkgever Hypodomus Makelaars te gaan werken in de vorm van zelfstandig makelaar in de regio Deurne ondersteund door mijn collega's van Hypodomus Makelaars uit Eindhoven. De aansporingen vanuit de omgeving samen met mijn eigen gedrevenheid hebben mij ervan overtuigd dat er in Deurne ruimte is voor een actieve makelaar.

Ervaringen van onze klanten

Hypodomus hielp ons vanaf de eerste bezichtiging tot de sleuteloverdracht. Echt een totaalpakket!

Hypodomus is altijd goed bereikbaar. Omdat wij een eigen bedrijf hebben zijn we erg druk, dus het is erg fijn dat ze altijd bereid zijn om mijn vragen te beantwoorden.

Hypodomus Makelaars heeft mijn huis zo mooi gepresenteerd dat het binnen de kortste keren is verkocht! Door de professionele foto’s en een videotour kon iedereen op Funda en de Hypodomus site een goede indruk krijgen van de woning.

Uw woning verkopen: verkoopmakelaar Deurne

Hypodomus Makelaars is gespecialiseerd in woningpresentatie. Potentiële kopers willen een goed beeld krijgen van uw woning en dat is precies wat we leveren: professionele foto’s en een uitgebreide videotour. Dankzij ons grote netwerk in de regio Deurne kunnen we vraag en aanbod goed samenbrengen en zo uw woning verkopen tegen de beste voorwaarden.

Een woning kopen: aankoopmakelaar Deurne

Onze aankoopmakelaars helpen u onderhandelen wanneer u de woning van uw dromen gevonden heeft. Het is niet ongewoon dat het enthousiasme voor een woning uw onderhandelingsvaardigheden beïnvloedt, met als gevolg dat u te veel betaalt voor een woning. Onze aankoopmakelaars weten precies wat een woning écht waard is en onderhandelen daarom op de meest effectieve manier. Ook als u nog op zoek bent naar een woning in Deurne helpen we u graag.

Kosteloze eerste aankoopbezichtiging

U heeft interesse in een woning en wilt die bezichtigen, waarbij een extra paar gespecialiseerde ogen nooit weg is. Maak dan kennis met onze kosteloze eerste aankoopbezichtiging! Dit is de beste manier om kennis te maken met onze dienstverlening. Onze makelaar gaat met u mee voor een objectieve visie. Wilt u daarna een bod uitbrengen? Onze aankoopmakelaar helpt u graag. Zo ontzorgen we u in het aankoopproces, met als extra voordeel een scherpe aankoopprijs.

Gratis aankoopscan

Onze professionele aankoopmakelaars geven u graag een gratis aankoopscan. Heeft u al een woning in Deurne bekeken waar u interesse in heeft? Bij de gratis aankoopscan van Hypodomus gaat een van onze aankoopmakelaars met u mee op tweede bezichtiging. Die beoordeelt de woning op bouwkundige staat, marktpositie, locatie en waarde. Deze dienst bieden we alleen aan bij woningen die niet door Hypodomus verkocht worden.

Hypodomus Huiszoeker

Het is frustrerend als u moeite heeft om een geschikte koopwoning te vinden of wanneer u het bij biedingen steeds aflegt tegen andere huizenzoekers. Hypodomus helpt u graag bij het zoeken naar een woning in Deurne met onze Hypodomus Huizenzoeker. De Huizenzoeker geeft u de kans om als een van de eersten een woning te bezichtigen door u dagelijks op de hoogte te houden van nieuw woningaanbod, zelfs voordat het op Funda verschijnt.

Uw makelaar in Deurne

Hypodomus Makelaars begeleidt u tijdens het gehele woningtraject: bezichtiging, onderhandeling en afhandeling. We zijn pas tevreden wanneer u de sleutel in handen heeft.

Bezichtiging

Onze aankoopmakelaar vergezelt u naar de bezichtiging van woningen voor een professionele beoordeling van de woning en advies over:

 • De bouwtechnische staat
 • De waarde
 • Juridische aspecten

Onderhandeling

U heeft uw ideale woning gevonden en wilt een bod doen. De effectieve onderhandelingsstrategieën van de aankoopmakelaar van Hypodomus geven u een groot voordeel ten opzichte van andere huizenzoekers. We onderhandelen voor u over de volgende zaken:

 • Koopsom
 • Oplevering
 • Voorwaarden
 • Notariskeuze
 • Eventuele overname van goederen

Koopovereenkomst afhandelen

Onze aankoopmakelaar controleert de koopakte voor u, voordat u deze bij de notaris ondertekent. De notaris stelt daarna de officiële leveringsakte en de hypotheekakte op, die onze aankoopmakelaar vervolgens nakijkt. Als het nodig is, helpt Hypodomus u ook bij het vinden van een hypotheek die bij u past.

Makelaar én hypotheekadviseur

Hypodomus Makelaars is expert op het gebied van woningen kopen en verkopen in Deurne. Ook zijn we uw aanspreekpunt voor hypotheekadvies. We helpen u graag met het maken van een keuze voor een hypotheek die bij u past en staan altijd voor u klaar.

Afspraak maken

Wilt u weten hoe Hypodomus Makelaars u van dienst kan zijn? Maak een vrijblijvende afspraak met ons.

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.