Jouw NVM-Makelaar in Eindhoven

Afspraak maken met Pieter Vriends, onze makelaar in Deurne

Voor de aankoop of verkoop van een woning in Deurne maak je vrijblijvend een afspraak met Pieter Vriends onze NVM-makelaar in de regio Deurne. We hebben een groot bereik in de hele regio en helpen je graag. In Deurne hebben we connecties met zowel woningzoekenden als woningaanbieders. Expertise van woningzoektocht tot hypotheekakte: Hypodomus Makelaars heeft het in huis.

Wil je meer weten over het kopen of verkopen van een huis in Deurne? Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Hypodomus Makelaars in Deurne heeft met onze NVM makelaar en taxateur Pieter Vriends veel kennis van de huizenmarkt in Deurne en we helpen je dan ook graag bij het kopen of verkopen van je woning. Schakel de expert van Hypodomus Makelaars in en leer de voordelen en ondersteuning van het hele team van Hypodomus makelaars kennen:

 

 • Lokale NVM Makelaar ondersteund door een sterke backoffice
 • Grootste bereik bestaande woningbouw in de regio
 • De meest snelle gemiddelde verkooptermijn
 • Best verkopende en aankopende makelaar van 2018, 2019 en 2020 in de regio
 • Gecertificeerde NVM makelaars en taxateurs
 • Altijd flexibel en allert

Een woning kopen in Deurne

Hypodomus Makelaars biedt volledige begeleiding: van het zoeken van een woning tot de afhandeling bij de notaris. Het meest recente aanbod in Deurne vind je via onderstaande knop.

Een woning in Deurne verkopen

De NVM verkoopmakelaars van Hypodomus in Deurne helpen je met het snel verkopen van jouw woning tegen gunstige voorwaarden:

 • Korte verkooptermijn
 • Jaren ervaring met het vinden van de juiste koper
 • Deskundig in woningpresentatie
 • Marktconforme tarieven

Een woning kopen in Deurne

De NVM aankoopmakelaars van Hypodomus in Deurne helpen je met het kopen van een woning tegen de beste prijs:

 • Geen extra kosten voor uw eerste aankoopbezichtiging
 • Gratis aankoopscan
 • Onderhandelingsstrategie door gespecialiseerde aankoopmakelaar

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Onze makelaars en medewerkers

Pieter Vriends
Pieter Vriends
NVM Makelaar - Taxateur RM-RT | regio Deurne
Meer Info

Als geboren en getogen Deurnenaar ben ik uiteraard goed bekend in het gebied en sta ik actief voor je klaar. Ook buiten Deurne heb ik de nodige ervaring om je goed te helpen. Bij de (ver)koop van een huis gaat het om  meer dan een stapel stenen, het is vaak de emotie die de overhand neemt. Het is mijn taak om de emotie uit de onderhandeling te halen.NVM makelaar en taxateur bij Hypodomus Makelaars uit Eindhoven / Deurne, ik ben al heel mijn leven woonachtig in Deurne. Ik werk graag in de regio Deurne en ben naast een geboren en getogen Deurnenaar ook gek op ons mooie dorp Deurne. Het dorp heeft zoveel moois te bieden waar je als inwoner trots op kunt zijn. De grote verscheidenheid aan woningen maken Deurne een dorp waar de keuze tussen woningaanbod en doorgroei mogelijkheden, in tegenstelling tot het landelijke aanbod, nog steeds voldoende aanwezig zijn.

Ik heb al ruim 12 jaar ervaring als makelaar en voor verschillende gerenommeerde makelaarskantoren in de omgeving gewerkt. Midden in de economische crisis (2012) heb ik de stap gezet om voor mezelf en voor mijn laatste werkgever Hypodomus Makelaars te gaan werken in de vorm van zelfstandig makelaar (ZZP) in de regio Deurne ondersteund door mijn collega's van Hypodomus Makelaars uit Eindhoven. De aansporingen vanuit de omgeving samen met mijn eigen gedrevenheid hebben mij ervan overtuigd dat er in Deurne ruimte is voor een actieve makelaar.

Ervaringen van onze klanten

Hypodomus hielp ons vanaf de eerste bezichtiging tot de sleuteloverdracht. Echt een totaalpakket!

Hypodomus is altijd goed bereikbaar. Omdat wij een eigen bedrijf hebben zijn we erg druk, dus het is erg fijn dat ze altijd bereid zijn om mijn vragen te beantwoorden.

Hypodomus Makelaars heeft mijn huis zo mooi gepresenteerd dat het binnen de kortste keren is verkocht! Door de professionele foto’s en een videotour kon iedereen op Funda en de Hypodomus site een goede indruk krijgen van de woning.

Je woning verkopen: verkoopmakelaar Deurne

Hypodomus Makelaars Deurne is gespecialiseerd in de beste woningpresentatie. Potentiële kopers willen een goed beeld krijgen van een woning en dat is precies wat we leveren: professionele foto’s en een uitgebreide videotour. Dankzij ons grote netwerk in de regio Deurne kunnen we vraag en aanbod goed samenbrengen en zo elke woning verkopen tegen de beste voorwaarden.

Een woning kopen: aankoopmakelaar Deurne

Onze aankoopmakelaars onderhandelen voor je wanneer je de woning van jouw dromen gevonden hebt. Het is niet ongewoon dat het enthousiasme voor een woning je onderhandelingsvaardigheden beïnvloedt, met als gevolg dat je te veel betaalt voor een woning. Onze aankoopmakelaars weten precies wat een woning écht waard is en onderhandelen daarom op de meest effectieve manier. Ook als je nog op zoek bent naar een woning in Deurne helpen we je graag.

Kosteloze eerste aankoopbezichtiging

Je hebt interesse in een woning en wilt die bezichtigen, waarbij een extra paar gespecialiseerde ogen nooit weg is. Maak dan kennis met onze kosteloze eerste aankoopbezichtiging! Dit is de beste manier om kennis te maken met onze dienstverlening. Onze NVM makelaar gaat met je mee voor een objectieve visie. Wil je daarna een bod uitbrengen? Onze aankoopmakelaar helpt je graag. Zo ontzorgen we je in het aankoopproces, met als extra voordeel een scherpe aankoopprijs.

Gratis aankoopscan

Onze professionele aankoopmakelaars geven je graag een gratis aankoopscan. Heb je al een woning in Deurne bekeken waar je interesse in hebt? Bij de gratis aankoopscan van Hypodomus gaat één van onze NVM aankoopmakelaars met je mee naar een tweede bezichtiging. Die beoordeelt de woning op bouwkundige staat, marktpositie, locatie en waarde. Deze dienst bieden we echter alleen aan bij woningen die niet door Hypodomus makelaars verkocht worden.

Hypodomus Huiszoeker

Het is frustrerend als je moeite hebt om een geschikte koopwoning te vinden of wanneer je het bij biedingen steeds aflegt tegen andere huizenzoekers. Hypodomus helpt je graag bij het zoeken naar een woning in Deurne met onze Hypodomus Huizenzoeker. De Huizenzoeker geeft je de kans om als een van de eersten een woning te bezichtigen door je dagelijks op de hoogte te houden van nieuw woningaanbod, zelfs voordat het op Funda verschijnt.

Jouw makelaar in Deurne

Hypodomus Makelaars begeleid je tijdens het gehele woningtraject: bezichtiging, onderhandeling en afhandeling. We zijn pas tevreden wanneer jij de sleutel in handen hebt.

Bezichtiging

Onze aankoopmakelaar vergezelt je naar de bezichtiging van woningen voor een professionele beoordeling van de woning en advies over:

 • De bouwtechnische staat
 • De waarde
 • Juridische aspecten

Onderhandeling

Je hebt de ideale woning gevonden en wilt een bod doen. De effectieve onderhandelingsstrategieën van de aankoopmakelaar van Hypodomus geven je een groot voordeel ten opzichte van andere huizenzoekers. Wij onderhandelen namens jou over de volgende zaken:

 • Koopsom
 • Oplevering
 • Voorwaarden
 • Notariskeuze
 • Eventuele overname van goederen

Koopovereenkomst afhandelen

Onze aankoopmakelaar controleert de koopakte voor je, voordat je deze bij de notaris ondertekent. De notaris stelt daarna de officiële leveringsakte en de hypotheekakte op, die onze aankoopmakelaar vervolgens nakijkt. Als het nodig is, helpt Hypodomus je ook bij het vinden van een hypotheek die bij je past.

Makelaar én hypotheekadviseur

Hypodomus Makelaars is expert op het gebied van woningen kopen en verkopen in Deurne. Ook zijn we je aanspreekpunt voor hypotheekadvies. We helpen je graag met het maken van een keuze voor een hypotheek die bij je past en staan altijd voor je klaar.

Afspraak maken

Wil je weten hoe Hypodomus Makelaars je van dienst kan zijn? Maak een vrijblijvende afspraak met ons.

Blogs

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.