Makelaar Geldrop

Maak een afspraak met een makelaar in Geldrop

Onze makelaars ondersteunen u graag bij de verkoop of aankoop van uw woning in Geldrop. Wij hebben hier vaak een groter bereik dan de lokale makelaar. Naast de zoekers welke specifiek in Geldrop op zoek zijn, bereiken we ook woningzoekenden in omliggende gemeente zoals onder andere in Eindhoven. Ook beschikken we over een enorm bestand met mogelijke kopers die bij ons ingeschreven staan. 

Wilt u meer weten over onze actieve werkwijze? Maak een vrijblijvende afspraak: wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Wij zijn ook in de avond en in het weekend beschikbaar voor afspraken.

Onze makelaars kennen de woningmarkt in Geldrop goed, waardoor ze u altijd een passend advies kunnen geven. Wij staan u graag bij wanneer u een woning in Geldrop wilt kopen of verkopen. Hypodomus Makelaars is verkozen tot beste makelaar van Noord-Brabant:

 • Snelle gemiddelde verkooptijd
 • Ook ’s avonds en op zaterdag beschikbaar
 • Beoordeeld als beste makelaar in Noord-Brabant 
 • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9+

Een woning in Geldrop verkopen of verkopen

Heeft u een mooie woning in Geldrop op het oog? Schakel dan de aan- of verkoopmakelaars van Hypodomus in om u te helpen bij de bezichtigingen en onderhandelingen. Wilt u in Geldrop komen wonen, maar is het nog niet gelukt om een geschikte woning te vinden? Ook daarbij helpen wij u graag. Neem een kijkje in ons woningaanbod in Geldrop.

Verkochte woningen in Geldrop

Een woning kopen

Koop een woning in Geldrop tegen de beste prijs met behulp van een van onze aankoopmakelaars:

 • Gratis eerste aankoopbezichtiging
 • Betere aankoopkansen
 • Onderhandelingsstrategie door ervaren aankoopmakelaar
 • We verdienen onszelf terug

Uw woning verkopen

Verkoop uw woning snel en tegen de beste prijs met een van onze verkoopmakelaars.

 • Een snelle gemiddelde verkooptermijn
 • Ook in de avond en op zaterdag beschikbaar
 • Duidelijk en tranparant
 • Specialist in woningpresentatie
 • Uitgeroepen tot beste makelaar van Brabant

Onze makelaars en medewerkers

Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
NVM Makelaar - Taxateur | RM RT (directeur/eigenaar)
Meer Informatie
Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM Makelaar - Taxateur | RMT
Meer Informatie
Richelle Vogels
Richelle Vogels
Makelaar | K-RMT
Meer Informatie

Ervaringen van onze klanten

Professionele en vriendelijke begeleiding bij de verkoop van mijn appartement. Na veel bezichtigingen nog altijd even enthousiast en toch nog sneller dan verwacht mijn appartement verkocht. Bedankt team Hypodomus!

Wij zijn erg tevreden over Hypodomus! is heel erg duidelijk tegen ons geweest en heeft al zijn beloftes waargemaakt. Ons huis is binnen 30 dagen verkocht. Een echte aanrader.

Een prettig makelaarskantoor waar je als klant met zorg benaderd wordt. Alle medewerkers doen hun uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en mee te gaan in je wensen als verkoper. De afspraken worden keurig op tijd nagekomen en er wordt snel gereageerd op je mails of telefoontjes. Zelfs ‘s avonds of in het weekend!

Uw woning in Geldrop verkopen

Onze makelaars verkopen uw woning in Geldrop snel en tegen de beste voorwaarden. Wij verkopen woningen in Geldrop gemiddeld binnen drie maanden. Deze korte verkooptijd realiseren we door ons uitgebreide netwerk van potentiële kopers en onze specialisatie in woningpresentatie.

Woningpresentatie

Uw woning op de juiste manier presenteren is van groot belang wanneer u uw woning snel en tegen de beste voorwaarden wilt verkopen. De makelaars van Hypodomus zijn gespecialiseerd in woningpresentatie en weten precies wat er nodig is om uw woning optimaal te presenteren. Zo zorgen wij voor een uitgebreide verkoopbrochure, overzichtelijke 360-graden foto’s, een videotour en een prominente vermelding op Funda.

Tips voor de verkoop van uw woning

Wanneer u uw woning wilt verkopen, dan biedt een goede verkoopmakelaar veel voordelen. Hypodomus Makelaars neemt alle zorg bij u uit handen. Wilt u graag zelf bijdragen aan een snellere verkoop van uw woning? Dat kan met de volgende tips.

1. Zorg voor een marktconforme vraagprijs

Laat uw woning taxeren en stel naar aanleiding van de taxatie een vraagprijs vast. Zorg ervoor dat deze vraagprijs niet te veel afwijkt van de waarde van uw woning. De vraagprijs moet niet te hoog, maar ook niet te laag zijn. De koper bepaalt uiteindelijk altijd wat een woning waard is.

2. Maak uw woning verkoopklaar

Zorg ervoor dat uw woning er zo neutraal mogelijk uitziet. De kans is heel klein dat een potentiële koper dezelfde smaak heeft als u. Haal opvallende schilderijen en accessoires weg en schilder muren met een opvallende kleur in een neutrale kleur.

3. Haal alles uit uw Funda-profiel

Funda heeft veel verschillende opties die de verkoop van uw woning gemakkelijker kunnen maken. Zo kunt u een 360-graden video, plattegronden en 3D-foto’s toevoegen. Onze verkoopmakelaars vertellen u graag welke opties voor u interessant zijn.

4. Zet uw woning op social media

Wanneer u uw woning wilt verkopen, is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de woning te zien krijgen. Plaats uw woning daarom op social media, zoals Facebook, Twitter en Instagram, en vraag familie en vrienden om het bericht te delen.

Onze werkwijze

Wij helpen u bij het gehele traject van het kopen van een woning. De volgende stappen doorlopen wij met u:

1. Woningbezichtiging

Wij gaan met u mee naar woningbezichtigingen. Dit kan ook in de avond of op zaterdag. Onze aankoopmakelaar stelt na afloop een rapportage op van de bekeken woningen, waarin onder andere de waarde van de woning en de bouwtechnische staat worden behandeld.

2. Onderhandeling

Heeft u uw droomhuis in Geldrop gevonden? Dan is het tijd om te gaan onderhandelen. Onze aankoopmakelaar bespreekt bij de onderhandeling onder andere de koopsom, de voorwaarden en de opleveringstermijn.

3. Het afhandelen van de koopovereenkomst

Wanneer de onderhandelingen rond zijn, controleert onze aankoopmakelaar de koopakte voordat u deze ondertekent. Daarnaast is het ook mogelijk om hypotheekadvies te krijgen van een van onze hypotheekadviseurs.

Tips voor het kopen van een woning

Wilt u een huis kopen? Wij geven u graag een aantal tips

1. Breng uw financiële situatie in kaart

Het is belangrijk om, voordat u aan uw zoektocht begint, op de hoogte te zijn van uw financiële situatie. Wanneer u weet hoeveel u maximaal kunt lenen, is het gemakkelijker om gericht op zoek te gaan naar een woning. Zo voorkomt u bovendien teleurstellingen.

2. Maak een eisenlijstje

Bedenk van tevoren goed waar uw woning echt aan móet voldoen. Neem dit lijstje als checklist mee naar de bezichtigingen.

3. Ga altijd twee keer kijken

Heeft u een woning bezichtigd en bent u enthousiast? Ga dan altijd een tweede keer kijken. Tijdens een tweede bezichtiging vallen weer hele andere zaken op dan wanneer u de woning voor het eerst ziet.

4. Schakel een aankoopmakelaar in

Hoewel het inhuren van een aankoopmakelaar niet verplicht is, is het wel sterk aan te raden. Een aankoopmakelaar bekijkt uw droomhuis met een professionele blik en ziet zaken die u in uw enthousiasme misschien over het hoofd ziet. Daarnaast is een aankoopmakelaar gespecialiseerd in onderhandelen, waardoor hij de laagste prijs voor de woning kan regelen.

Afspraak maken

Bent u benieuwd wat Hypodomus Makelaars voor u kan betekenen? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u. Wilt u dat wij contact met u opnemen of wilt u direct een afspraak maken, vul dan het contactformulier in. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 040 820 0020 

 

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.