Makelaar Eindhoven

Afspraak maken met een makelaar in Eindhoven

Onze NVM-makelaars en adviseurs helpen je graag bij de verkoop of aankoop van een woning in Eindhoven. We hebben een groot bereik in de hele regio, zowel onder woningzoekenden als in het woningaanbod. Expertise van woningzoektocht tot hypotheekakte: Hypodomus Makelaars heeft het in huis.

Wil je meer weten over het kopen of verkopen van een huis in Eindhoven? Maak vrijblijvend een afspraak. Ook in de avond en in het weekend zijn we beschikbaar voor afspraken.

De huizenmarkt in Eindhoven kent voor ons geen geheimen. Hypodomus Makelaars heeft veel ervaring met de huizenmarkt in Eindhoven en we helpen je dan ook graag bij het kopen of verkopen van uw woning. Leer de voordelen van Hypodomus kennen:

 • Hypodomus Makelaars is zowel makelaar als hypotheekadviseur
 • Groot bereik in de regio
 • Inzicht in uw kosten dankzij de transparante werkzaamheden
 • Best verkopende en aankopende makelaar van 2018, 2019 en 2020 
placeholder

Een woning in Eindhoven kopen

Hypodomus Makelaars biedt volledige begeleiding: van het zoeken van een woning tot afwerking bij de notaris. Het meest recente aanbod in Eindhoven vind je via onderstaande button.

een woning in Eindhoven verkopen

Onze verkoopmakelaars helpen je met het snel verkopen van jou woning tegen gunstige voorwaarden:

 • Snel je woning verkocht voor een juiste prijs
 • Professionele begeleiding tijdens het hele proces
 • Deskundig in woningpresentatie

Een woning kopen in Eindhoven

Onze aankoopmakelaars helpen je met het kopen van een woning tegen de beste prijs:

 • Gratis aankoopscan
 • Eerste aankoopbezichtiging zonder extra kosten
 • Onderhandelingsstrategie door gespecialiseerde aankoopmakelaar

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Onze makelaars en medewerkers

Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
NVM Makelaar - Taxateur RM-RT | eigenaar
Meer Info
Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM Makelaar - Taxateur RMT
Meer Info
Richelle Vogels
Richelle Vogels
NVM Makelaar - Taxateur i.o. | K-RMT
Meer Info

Ervaringen van onze klanten

“Hypodomus was ons aanspreekpunt tijdens het gehele proces: vanaf de eerste bezichtiging tot ik de sleutel in handen had. De open communicatie heeft echt het verschil gemaakt. We wisten precies waar we aan toe waren. Een prettig gevoel tijdens de onzekere periode van het kopen van een huis!”

“Ik ben zeer tevreden over de actieve instelling van Hypodomus. Goed bereikbaar buiten reguliere werktijden en altijd bereid om mijn vragen te beantwoorden.”

“De aanpak van Hypodomus Makelaars heeft ervoor gezorgd dat mijn huis snel is verkocht tegen goede voorwaarden. De zichtbaarheid op Funda en op de eigen website heeft hierbij zeker geholpen. Mooie foto’s en een videotour maken zeker het verschil!”

Een woning verkopen: verkoopmakelaar Eindhoven

Dankzij ons grote netwerk in de regio Eindhoven kunnen we vraag en aanbod goed samenbrengen en zo je woning verkopen tegen de beste voorwaarden. Onze specialisatie in woningpresentatie zorgt ervoor dat onze gemiddelde verkooptijd zeer laag en het verkoopresultaat hoog is.

Een woning kopen: aankoopmakelaar Eindhoven

Heb je de woning van jouw dromen gevonden in Eindhoven? Onze aankoopmakelaars helpen je bij de onderhandeling. Het is niet ongewoon dat het enthousiasme voor een woning je onderhandelingsvaardigheden beïnvloedt, met als gevolg dat je te veel betaalt voor een woning. Onze aankoopmakelaars weten precies wat een woning écht waard is en onderhandelen daarom op de meest effectieve manier.

Kosteloze eerste aankoopbezichtiging

De beste manier om kennis te maken met onze dienstverlening is onze kosteloze eerste aankoopbezichtiging. Je hebt interesse in een woning en wilt die bezichtigen, waarbij een extra paar gespecialiseerde ogen nooit weg zijn. Onze makelaar gaat met je mee voor een objectieve visie. Wil je daarna een bod uitbrengen? Onze aankoopmakelaar helpt je graag. Zo ontzorgen we je in het aankoopproces, met als extra voordeel een scherpe aankoopprijs.

Gratis aankoopscan

Heb je al een woning bekeken waar je interesse in hebt? Bij de gratis aankoopscan van Hypodomus gaat er één van onze professionele aankoopmakelaars met je mee op tweede bezichtiging. Die beoordeelt de woning op bouwkundige staat, marktpositie, locatie en waarde. Deze dienst is uiteraard alleen beschikbaar indien de woning die niet door Hypodomus verkocht wordt.

Hypodomus Huiszoeker

We helpen je graag bij het zoeken naar een woning in Eindhoven. Het is frustrerend als je moeite hebt om een geschikte koopwoning te vinden of wanneer je het bij biedingen steeds aflegt tegen andere huizenzoekers. Onze Hypodomus Huizenzoeker geeft je de kans om als een van de eerste een woning te bezichtigen. De Huizenzoeker houdt je namelijk dagelijks op de hoogte van nieuw woningaanbod van alle makelaars, zelfs vaak een dag voordat het op Funda verschijnt.

jouw makelaar in Eindhoven

Hypodomus Makelaars biedt volledige begeleiding tijdens je woning aankoop- of verkooptraject: bezichtiging, onderhandeling en afhandeling. We zijn pas tevreden wanneer je de sleutel in handen hebt.

Bezichtiging

Onze aankoopmakelaar vergezelt je naar de bezichtiging van woningen. Je krijgt een professionele beoordeling van de woning en ontvangt advies over:

 • De waarde
 • De bouwtechnische staat
 • Juridische aspecten

Onderhandeling

Je hebt jou ideale woning gevonden en wilt een bod doen. Onze effectieve onderhandelingsstrategieën geven je een groot voordeel ten opzichte van andere huizenzoekers. De aankoopmakelaar van Hypodomus onderhandelt voor je over de volgende zaken:

 • Koopsom
 • Voorwaarden
 • Oplevering
 • Notariskeuze
 • Eventuele overname van goederen

Koopovereenkomst afhandelen

Voordat je de koopakte bij de notaris ondertekent, controleert onze aankoopmakelaar deze voor je. De notaris stelt daarna de officiële leveringsakte en de hypotheekakte op, die onze aankoopmakelaar vervolgens nakijkt. Hypotheekadvies nodig? Hypodomus helpt je bij het vinden van een hypotheek die bij je past.

Makelaar én hypotheekadviseur

Hypodomus Makelaars Eindhoven is jouw expert op het gebied van woningen kopen en verkopen. Ook zijn we je eerste aanspreekpunt voor hypotheekadvies. We helpen je graag met het maken van een keuze voor een hypotheek die bij je past. Hypodomus staat altijd voor je klaar, ook ná kantoortijden en in het weekend.

Afspraak maken

Wil je weten hoe Hypodomus Makelaars je van dienst kan zijn? Maak een vrijblijvende afspraak met ons, op een moment dat het je het beste uitkomt.

Blogs

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.