Makelaar Eindhoven

Afspraak maken met een makelaar in Eindhoven

Onze NVM-makelaars en adviseurs helpen u graag bij de verkoop of aankoop van een woning in Eindhoven. We hebben een groot bereik in de hele regio, zowel onder woningzoekenden als in het woningaanbod. Expertise van woningzoektocht tot hypotheekakte: Hypodomus Makelaars heeft het in huis.

Wilt u meer weten over het kopen of verkopen van een huis in Eindhoven? Maak vrijblijvend een afspraak. Ook in de avond en in het weekend zijn we beschikbaar voor afspraken.

De huizenmarkt in Eindhoven kent voor ons geen geheimen. Hypodomus Makelaars heeft veel ervaring met de huizenmarkt in Eindhoven en we helpen u dan ook graag bij het kopen of verkopen van uw woning. Leer de voordelen van Hypodomus kennen:

 • Hypodomus Makelaars is zowel makelaar als hypotheekadviseur
 • Groot bereik in de regio
 • Inzicht in uw kosten dankzij de transparante werkzaamheden
 • Best verkopende en aankopende makelaar van 2019
placeholder

Een woning in Eindhoven kopen

Hypodomus Makelaars biedt volledige begeleiding: van het zoeken van een woning tot afwerking bij de notaris. Het meest recente aanbod in Eindhoven vindt u via onderstaande button.

Uw woning in Eindhoven verkopen

Onze verkoopmakelaars helpen u met het snel verkopen van uw woning tegen gunstige voorwaarden:

 • Snel uw woning verkocht voor een juiste prijs
 • Professionele begeleiding tijdens het hele proces
 • Deskundig in woningpresentatie

Een woning kopen in Eindhoven

Onze aankoopmakelaars helpen u met het kopen van een woning tegen de beste prijs:

 • Gratis aankoopscan
 • Eerste aankoopbezichtiging zonder extra kosten
 • Onderhandelingsstrategie door gespecialiseerde aankoopmakelaar

Snel een afspraak maken

Maak een keuze

Onze makelaars en medewerkers

Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
NVM Makelaar - Taxateur | RM RT (directeur/eigenaar)
Meer Informatie
Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM Makelaar - Taxateur | RMT
Meer Informatie
Richelle Vogels
Richelle Vogels
Makelaar | K-RMT
Meer Informatie

Ervaringen van onze klanten

“Hypodomus was ons aanspreekpunt tijdens het gehele proces: vanaf de eerste bezichtiging tot ik de sleutel in handen had. De open communicatie heeft echt het verschil gemaakt. We wisten precies waar we aan toe waren. Een prettig gevoel tijdens de onzekere periode van het kopen van een huis!”

“Ik ben zeer tevreden over de actieve instelling van Hypodomus. Goed bereikbaar buiten reguliere werktijden en altijd bereid om mijn vragen te beantwoorden.”

“De aanpak van Hypodomus Makelaars heeft ervoor gezorgd dat mijn huis snel is verkocht tegen goede voorwaarden. De zichtbaarheid op Funda en op de eigen website heeft hierbij zeker geholpen. Mooie foto’s en een videotour maken zeker het verschil!”

Uw woning verkopen: verkoopmakelaar Eindhoven

Dankzij ons grote netwerk in de regio Eindhoven kunnen we vraag en aanbod goed samenbrengen en zo uw woning verkopen tegen de beste voorwaarden. Onze specialisatie in woningpresentatie zorgt ervoor dat onze gemiddelde verkooptijd zeer laag is.

Een woning kopen: aankoopmakelaar Eindhoven

Heeft u de woning van uw dromen gevonden in Eindhoven? Onze aankoopmakelaars helpen u bij de onderhandeling. Het is niet ongewoon dat het enthousiasme voor een woning uw onderhandelingsvaardigheden beïnvloedt, met als gevolg dat u te veel betaalt voor een woning. Onze aankoopmakelaars weten precies wat een woning écht waard is en onderhandelen daarom op de meest effectieve manier.

Kosteloze eerste aankoopbezichtiging

De beste manier om kennis te maken met onze dienstverlening is onze kosteloze eerste aankoopbezichtiging. U heeft interesse in een woning en wilt die bezichtigen, waarbij een extra paar gespecialiseerde ogen nooit weg is. Onze makelaar gaat met u mee voor een objectieve visie. Wilt u daarna een bod uitbrengen? Onze aankoopmakelaar helpt u graag. Zo ontzorgen we u in het aankoopproces, met als extra voordeel een scherpe aankoopprijs.

Gratis aankoopscan

Heeft u al een woning bekeken waar u interesse in heeft? Bij de gratis aankoopscan van Hypodomus gaat een van onze professionele aankoopmakelaars met u mee op tweede bezichtiging. Die beoordeelt de woning op bouwkundige staat, marktpositie, locatie en waarde. Deze dienst is alleen beschikbaar bij woningen die niet door Hypodomus verkocht worden.

Hypodomus Huiszoeker

We helpen u graag bij het zoeken naar een woning in Eindhoven. Het is frustrerend als u moeite heeft om een geschikte koopwoning te vinden of wanneer u het bij biedingen steeds aflegt tegen andere huizenzoekers. Onze Hypodomus Huizenzoeker geeft u de kans om als een van de eersten een woning te bezichtigen. De Huizenzoeker houdt u namelijk dagelijks op de hoogte van nieuw woningaanbod, zelfs voordat het op Funda verschijnt.

Uw makelaar in Eindhoven

Hypodomus Makelaars biedt volledige begeleiding tijdens uw woningtraject: bezichtiging, onderhandeling en afhandeling. We zijn pas tevreden wanneer u de sleutel in handen heeft.

Bezichtiging

Onze aankoopmakelaar vergezelt u naar de bezichtiging van woningen. U krijgt een professionele beoordeling van de woning en ontvangt advies over:

 • De waarde
 • De bouwtechnische staat
 • Juridische aspecten

Onderhandeling

U heeft uw ideale woning gevonden en wilt een bod doen. Onze effectieve onderhandelingsstrategieën geven u een groot voordeel ten opzichte van andere huizenzoekers. De aankoopmakelaar van Hypodomus onderhandelt voor u over de volgende zaken:

 • Koopsom
 • Voorwaarden
 • Oplevering
 • Notariskeuze
 • Eventuele overname van goederen

Koopovereenkomst afhandelen

Voordat u de koopakte bij de notaris ondertekent, controleert onze aankoopmakelaar deze voor u. De notaris stelt daarna de officiële leveringsakte en de hypotheekakte op, die onze aankoopmakelaar vervolgens nakijkt. Hypotheekadvies nodig? Hypodomus helpt u bij het vinden van een hypotheek die bij u past.

Makelaar én hypotheekadviseur

Hypodomus Makelaars Eindhoven is uw expert op het gebied van woningen kopen en verkopen. Ook zijn we uw aanspreekpunt voor hypotheekadvies. We helpen u graag met het maken van een keuze voor een hypotheek die bij u past. Hypodomus staat altijd voor u klaar, ook ná kantoortijden en in het weekend.

Afspraak maken

Wilt u weten hoe Hypodomus Makelaars u van dienst kan zijn? Maak een vrijblijvende afspraak met ons, op een moment dat het u het beste uitkomt.

Blogs

mogen wij uw makelaar zijn?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.