Makelaar Meerhoven

Makelaar Meerhoven


JoUw huis in Meerhoven verkopen? Hypodomus Makelaars vindt snel de beste koper!


Feit: Steeds meer kennismigranten komen naar de technologische regio Eindhoven. (vooral Meerhoven)

Expats die zich in Eindhoven vestigen, kiezen er steeds vaker voor om een huis te kopen in plaats van te huren. Vooral de lage overdrachtsbelasting en hypotheekrente maken een koophuis voordeliger dan een dure huurwoning. Relatief nieuwe en instapklare woningen in de wijk Meerhoven hebben de voorkeur van deze nieuwe buren.

Goede klantenkring als makelaar in Meerhoven

Hypodomus Eindhoven heeft er een goede klantenkring bij en intensieve contacten met diverse bedrijven. Sinds begin 2012 richten wij ons nadrukkelijk op expats die zich in Meerhoven wensen te vestigen en dat werpt zijn vruchten af.  De afgelopen twaalf maanden heb een derde van onze woningen verkocht aan een expat.

Een huis kopen in Meerhoven is financieel interessant

Dat deze groep vaker kiest voor kopen in Meerhoven in plaats van huren heeft volgens ons meerdere redenen, (o.a. de locatie, bouwperiode, koopprijzen in Meerhoven) maar het is vooral financieel interessant want Expats die willen huren zijn veroordeeld tot de particuliere markt. Huurprijzen van boven de 1000 euro zijn dan heel gangbaar. De hypotheeklasten zijn onder de huidige omstandigheden vaak lager. Daarnaast zien de hypotheekbanken een expat graag komen. Ze hebben veelal flink gespaard en een prima salaris.

Bezichtigingen in het Engels

Tegenwoordig spreken we Engels tijdens zeventig procent van de bezichtigingen in Meerhoven. Voor de nieuwe Engelstalige bewoners van de regio Eindhoven hebben we veel informatie over alles wat er komt kijken bij het wonen en kopen van een huis in Nederland opgesteld (uiteraard) in het Engels. Klik hiervoor op deze link

Hieronder preseteren wij onze verkochte woningen in Meerhoven:

 

onze NVM makelaars voor de regio meerhoven

 

Pascal Vlemmix
Pascal Vlemmix
NVM Makelaar - Taxateur | RM-RT (directeur/eigenaar)
Meer Informatie
Erwin Verhoeven
Erwin Verhoeven
NVM Makelaar - Taxateur | RMT
Meer Informatie
Richelle Vogels
Richelle Vogels
NVM Makelaar - Taxateur i.o. | K-RMT
Meer Informatie

Blogs

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Heb je vragen of wil je informatie? Vul het contactformulier in. Wij reageren snel.